Citate knihy?
Re: Citate knihy?
ak chces fakt klasicke fantasy, tak by som skusil forgotten realms.
R. A. Salvatore je celkom slusny autor, ak teda cakas fantasy a elfov.
trilogia Temny Elf je super, potom nasleduje triloga Ladova Planina a Drowov odkaz myslim. mne stacili prve dve trilogie aby ukojili moj hlad po fantasy, dalej som necital.
trilogia Temny Elf je super, potom nasleduje triloga Ladova Planina a Drowov odkaz myslim. mne stacili prve dve trilogie aby ukojili moj hlad po fantasy, dalej som necital.
Díky pozriem, Temného elfa som našiel tiež.
martinus spustil zaujimavu sutaz http://www.martinus.sk/kniznasifra/index.php#
keby niekto chcel tak mám 4 indície .kto prví napíše tak ich bude mať.
/EDIT: poslané
/EDIT: poslané
Citam knihy ale uz len sporadicky.Nemam tolko casu.Inak precitam si rad detektivku,hororr ci psychologiu.
Prosim vas, nepostujte tu tak rychlo kvalitne knihy, nestiham citataacid napísal:ak chces fakt klasicke fantasy, tak by som skusil forgotten realms.
Ako lusti niekto tu sifru na martinuse? Ja mam 62/64 knih jedna neviem co je a poslednu neviem najst ani na obrazku
Myslíme si dvoch autorov.jackb napísal:martinus spustil zaujimavu sutaz http://www.martinus.sk/kniznasifra/index.php#
Ten prvý je slávny po celom svete, aj keď nikdy nenapísal žiadnu knihu.
Ten druhý má v názve svojej najznámejšej knihy otázku o živote bez dvoch písmen.
Mená oboch sa začínajú na rovnaké písmeno a majú aj rovnaký počet hlások.
WTF? Poradite?
Hej, dlho som špekuloval kým som túto uhádol. Prvého hľadaj v starom grécku, druhý je Američan, prvá polovica 20. storočia, veľmi známe dielo o dospievajúcom chlapcovi 
Vdaka, toho americana som mal hned, no nebol som si isty, ci je to ozaj on.Muffi napísal:Hej, dlho som špekuloval kým som túto uhádol. Prvého hľadaj v starom grécku, druhý je Američan, prvá polovica 20. storočia, veľmi známe dielo o dospievajúcom chlapcovi
Toho prveho si ako dlho hladal? Lebo takych ako on je viac, ktori by to splnali.
Tak najprv som uhádol druhého a potom som už mal začiatočné písmeno, tak to šlo.
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som docital 3. knihu zo serie Song of ice and fire a musim povedat ze WTF
neskutocne veci sa tam deju, som rad, ze som nezacal divat serial ako prvy
na amazone som objavil "used" kusky britskeho vydania Mitrochinovho archivu I. (Europa) a II. (zvysok sveta). prakticky len za cenu postovneho. vcera dorazili, takze uz len mat cas na dovzdelanie sa
Ahoj, poradili by ste nejakú super fantasy?
Fantasy som začal čítať len prednedávnom, prečítal som Zaklínača a Malazskú knihu padlých. Strašne ma to chytilo a chcel by som niečo podobné, kvalitné. Chystal som sa na trilógiu Černokňažník ok Červenáka ale zistil som, že je to dosť drsné. Ja by som chcel prezmenu niečo odľahčené, s humorom. V Zaklínačovi tam sa mi to veľmi páčilo, veľmi príjemné čítanie s množstvom humorných scén a skvelé dialógy.
Fantasy som začal čítať len prednedávnom, prečítal som Zaklínača a Malazskú knihu padlých. Strašne ma to chytilo a chcel by som niečo podobné, kvalitné. Chystal som sa na trilógiu Černokňažník ok Červenáka ale zistil som, že je to dosť drsné. Ja by som chcel prezmenu niečo odľahčené, s humorom. V Zaklínačovi tam sa mi to veľmi páčilo, veľmi príjemné čítanie s množstvom humorných scén a skvelé dialógy.
Skus Husitsku trilógiu.
OK vyskúšam
Minimálne Veža bláznov je zo začiatku veľmi vtipná, Reynevan by ho strčil všade a je tam kopa vtipných postáv. Fantasy je to ale rozhodne jemnejšia ako Zaklínač. Aj keď čary sú rozhodne prítomné 
Už som objednal
. Ešte nejakú inú sériu by ste neporadili? Ja len že ak ma kniha chytí tak je hneď prečítaná a potom mám strašne nutkanie si ešte niečo prečítať
. Dlho som rozmýšľal nad Piesňami ľadu a ohňa ale už som pozeral seriál tak neviem či by ma to bavilo lebo už viem dopredu čo podstatné sa stane. Nevyšlo v poslednej dobe aj niečo nové? Alebo nejaká čistá fantasy ako Malazska kniha.
Vtipná fantastické by mala byť aj Zemeplocha, ale to som nečítal. Absurdný humor je aj v stoparovom sprievodcovi galaxiou.
Rozhodne daj šancu Cervenakovi a jeho kapitánu Bathorymu.
Rozhodne daj šancu Cervenakovi a jeho kapitánu Bathorymu.
Prečítal niekto Jozefa Karika - V tieni mafie alebo Na smrť? Uvažujem že si ich kúpim a konečne niečo prečítam po dlhej dobe.
Čítam prvú knihu slovenského prekladu Hry o tróny a chcem len poznamenať, že ten slovenský preklad je vydarený a dovolím si tvrdiť, že rozhodne lepší ako český.