Citate knihy?
-
Frostik
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Citate knihy?
ja citam dost hlavne detektyvky a nepohrdnem sci-fi ani exotickymi knihami o azii su uzasne knihy2neo napísal:Citate knihy?Ak ano kolko a ake?
-
D-Wanderer
Light Expert
Ja knihy moc nemusim
precital som ich par ale zaujala ma jenom jedna... format A5 asi tak 35O stran titul: Zabijak autor: Shaun Hutson
Dej mal rychly spad, bol plny akcie, a vsetkeho co treba...
pokial si nepotrpite na zdlhave opisy somarin ako ma Stephen King tak toto je kniha pre Vas... ja som ju precital za tri dni :
Dej mal rychly spad, bol plny akcie, a vsetkeho co treba...
pokial si nepotrpite na zdlhave opisy somarin ako ma Stephen King tak toto je kniha pre Vas... ja som ju precital za tri dni :
aj casopis je literatura, cize je dobre ze citas aspon daco.Explo!D napísal:kniha? co to je?ja citam mozno len tak casopisy
aha, a si spominam ze som precital 4 diely Harryho pottera
ja som sa naposledy pustil do Rozumu od Rudolfa Slobodu a este ho citam
ale momentalne skor literatura typu Matematika v ekonomii I.
-
jAssin
Light Expert
No zacnem: Dan Brow-asi komplet,Paolini-eragon,eldest tesim na trojku a aj film!A hra sa uz stahuje
, R.E.Feist-komplet nejakych 9 knich,Terry Pratchett-Asi komplet-je ich vela!Asi 46?? Traja patraci
!Sapkowski - Zaklinac-Komplet,Rob Grand- Kolonie,to sa oplati!! Radim!! Dale Tiez co stoji za to :Andrzej Pilipiuk-Kroniky Jakuba Vandrovce!!
To je nasup! R.A.Heinlein-asi komplet! moj idol!!Vyse dvadsat knih
Dalej Tolkien-Komplet aj hobity!Nejaka Duna!
Stephen King! Kulhanek!Dalej..Brian Aldiss-Pokoleny starcu. Neviem ako sa vola autor ale napisal Tma a Tma 2.0 A bol to cech.Dalej Forgoten realms-Maztika atd...Orson Scott Card - Enderova séria!!Potom asi dalsych 250-350 knih bude edit ked si spomenem,a este niektore som precital aj dvakrat.To ta nuda

BTW Dobry kamarat roby v kniznici tak...
Stephen King! Kulhanek!Dalej..Brian Aldiss-Pokoleny starcu. Neviem ako sa vola autor ale napisal Tma a Tma 2.0 A bol to cech.Dalej Forgoten realms-Maztika atd...Orson Scott Card - Enderova séria!!Potom asi dalsych 250-350 knih bude edit ked si spomenem,a este niektore som precital aj dvakrat.To ta nuda
BTW Dobry kamarat roby v kniznici tak...
-
AurusKentauris
Light Expert
-
JohnFrusciante
Star