takže napríklad posledná knižka čo som prečítal bola Starec a more (tu je prinos jasny) a predtým pár kníh zo serie Zemeplocha (naučil som sa plno hlášok
Citate knihy?
Samozrejme ze citam...Je to jedna zu mojich najoblubenejsich cinnosti.
Myslim, ze ak niekto vobec necita knihy prichadza o vela.
Knihy su jedna z najlepsich veci ake poznam a neviem si predstavit zivot bez nich.
Co sa tyka zanru, dokazem si precitat hocico. Momentalne vsak citam Siegmunda Freuda- Psychoanalyticke chorobopisya dalej mam rozcitane nabozenstva z vychodu...
Myslim, ze ak niekto vobec necita knihy prichadza o vela.
Knihy su jedna z najlepsich veci ake poznam a neviem si predstavit zivot bez nich.
Co sa tyka zanru, dokazem si precitat hocico. Momentalne vsak citam Siegmunda Freuda- Psychoanalyticke chorobopisya dalej mam rozcitane nabozenstva z vychodu...
bez citania dobrych knih by som asi neprezil. naposledy som si precital tam tam plus od borisa filana, a chystam sa na najlepsiu knihu vsetkych cias: salinger-kto chyta v zite
tiez je super od neho kniha devat poviedok. vo vseobecnosti mam rad knihy, kde sa deje nieco napinave alebo zaujimave. rozhodne nemusim romanticke blbosti a take podobne styly:D pacila sa mi kniha firma od johna grishama, odporucam, genialna zapletka, napinave, fakt super. a z toho zoznamu co napisal tomexx som cital vsetko okrem valeka a mitanu.
btw toto je moj 500. prispevok a som fakt rad ze sa tyka prave knih
btw toto je moj 500. prispevok a som fakt rad ze sa tyka prave knih