Citate knihy?
Re: Citate knihy?
Dominika Dána mám prečítaného. Práve po poslednej Studni som dostal chuť na niečo ďalšie z toho súdka, lebo v poslednom čase som čítal diametrálne odlišné žánre.
-
MisguidedAngel
Star
skus michaela connellyho, skvele detektivky.
Tak dočítaná aj druhá kniha zo séria Hraničiarov učen menom Horiaci most. Tak ako prvý diel ma ani tento nesklamal a mal celkom zaujímavý koniec
Síce nečakaný ale autorovi dal mnoho ďalších možností pre ďalšie diely tejto série. Určite odporúčam, jediné čo mi vadí je krátkosť kníh - teda celková cena.
Dal som sa na klasiku - Slovensko v dobách stredovekých od Kučeru.
@hughito: Dovolím si ti odporučiť Steinhubel: Nitrianske kniežactvo.
-
chipp12
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ano citam
Momentalne mam rozcitaneho Dextera a predtim som cital Metro 2033 fakt paradna vec ak poznate nieco podobne na tuto tematiku tak si rad precitam 
chipp12 : Postapo ?Metro 2033 fakt paradna vec ak poznate nieco podobne na tuto tematiku tak si rad precitam
Napriklad Malevil, Chvalozpev na Leibowitze , Postman, Den trifidů, Cesta ...
az na Mafiu na Slovensku mam precitaneho celeho Gustava Murina... pricom najlepsie hodnotim Mikulasa Cernaka (knihu), ktora sa podoba na normalnu knihu svojim stylom najviac, lebo u Mafii a Bossovi mi ten zlepenec reportazi ako kniha, na ktore som zvyknuty, nepride...
dnes mi prisla kniha od Craiga Jurisevica Krv na mojich rukach: chirurg vo vojne, v originali a kedze na amazonoch je vypredana musel som ju objednat primao od vydavatela v Australii... dufam, ze sa oplatilo a pomoze mi utvorit si este presnejsi obrazok o kosovskom konfikte a obchode s organmi...
pod postelou mam stale Deijiny juhoslovankych krajin, ktore sa nesmierne tazko citaju, ale z tej edicie hladam Deijny Albanska a Dejiny Madarska... ak najdete eshop kde nie su vypredane, napiste mi
dnes mi prisla kniha od Craiga Jurisevica Krv na mojich rukach: chirurg vo vojne, v originali a kedze na amazonoch je vypredana musel som ju objednat primao od vydavatela v Australii... dufam, ze sa oplatilo a pomoze mi utvorit si este presnejsi obrazok o kosovskom konfikte a obchode s organmi...
pod postelou mam stale Deijiny juhoslovankych krajin, ktore sa nesmierne tazko citaju, ale z tej edicie hladam Deijny Albanska a Dejiny Madarska... ak najdete eshop kde nie su vypredane, napiste mi
joo momentalne mam rozcitanu nejaku o php a zacal som vcera drupal 7 module development
, a z tych netechnickych som si naposledy nasiel cas na wildovu lady fuckingham
Lady Fuckingham.. Tvaris sa ze citas klasickych autorov? 
Dočítaná tretia kniha zo série Hraničiarov učen a práve som v polke štvrtej. Budem sa opakovať, dobrá knižka. 
Momentálne som dočítala túto knihu a bolo to také ľahké ale o to viac zábavnejšie čítanie :
Boris Kalinin-Mimozemšťania na Zemi ako doma
A zase čo sa stala mojou najnovšou srdcovkou :
Liisa Cay Pasila : Kunlun
Boris Kalinin-Mimozemšťania na Zemi ako doma
A zase čo sa stala mojou najnovšou srdcovkou :
Liisa Cay Pasila : Kunlun
Mam otazku Kolko je vlastne knih o Dexterovi 2 alebo 3? dik za odpoved
Ak tu niekto náhodou vlastní knihy - Szapkowskeho Zaklínača (či ságu alebo poviedku) a bol by ochotný ich predať, tak SS poprosím. (myslím normálne knihy, nie e-booky).
Knihy som nikdy nečítal, no pred rokom som z neznámych príčin začal. Od bývalej priateľky som si na narodeniny vyprosil knihu Assassin´s Creed Renesance - asi kvôli tomu, že som hru prešiel a príbehu som celkom nepochopil. Teraz po nástupe na fakultu manažmentu v Prešove som sa vďaka spolužiačke dal na motivačnú literatúru a pod stromček som si prial Minútového manažéra a Sílu jednoduchosti. Obe knihy už mám prečítané a musím povedať, že to má niečo do seba. Vedel by mi niekto odporúčiť iné, no podobné knihy tohto žánru? Ďakujem pekne... 
// si cocot? Za čo do boha krista som tu dostal K-? Sa spamätajte vy chudáci...
// si cocot? Za čo do boha krista som tu dostal K-? Sa spamätajte vy chudáci...
http://www.randomhouse.com/doubleday/de ... books.htmlmireccko napísal:Mam otazku Kolko je vlastne knih o Dexterovi 2 alebo 3? dik za odpoved
V anglictine 5, a su super, dej v nich sa ubera inym smerom ako serial.
Ja som naposledy nasiel Neala Stephensona a jeho Snow crash a bol to zazitok. Skvele scifi.
Predtym kopu od Sergeya Lukjanenka.. tiez len odporucam, od neho vsetko.
Momentálne Hold Katalánsku od Orwella.
-
Schelmy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak objednal som si svoju prvú knihu v angličtine, Hank Moody - God Hates Us All.. Som zvedavý.
Momentálne som si vytiahla 3 knihy, len dúfam, že ich prečítam do konca a to:
- Zrnká hriechu ( veselo i vážne )- Elena Konvitová
- Čachtická pani - Jožo Nižnánsky
- The KAMA SUTRA OF VATSYAYANA
( Jej vydalie bolo spojené s ťažkosťami - narážalo na mravné predsudky, prikazajúce nehovoriť o sex.- vzťahu muža a ženy.
Nejde o klasickú kamasútru, skôr o literárne dielo al. historické dielo o vzniku vzťahu muža a ženy...)
- Zrnká hriechu ( veselo i vážne )- Elena Konvitová
- Čachtická pani - Jožo Nižnánsky
- The KAMA SUTRA OF VATSYAYANA
( Jej vydalie bolo spojené s ťažkosťami - narážalo na mravné predsudky, prikazajúce nehovoriť o sex.- vzťahu muža a ženy.
Nejde o klasickú kamasútru, skôr o literárne dielo al. historické dielo o vzniku vzťahu muža a ženy...)
Čachtická pani od Nižnánského stojí za to. Síce je to len spleť povier a výmyslov, ale malo to atmosféru.