Citová skúška -VŠ
Re: Citová skúška -VŠ
K téme: kašli na tu tunajších mudrlantov, ktorí presne vedia, ako ťa tvoj frajer podvedie. Samozrejme, možnosť je vždy, ale ak ste spolu dlhšie, máte vzťah na úrovni, dôverujete si atď., tak sa cez to snaž prekúsnuť a nerob žiadne žiarlivé scény.
To, že bude mať nejakú partiu, kde sa vyskytnú aj ženy je prirodzené. Ak to nie je blbec !!!, tak ťa určite nepodvedie.
To, že bude mať nejakú partiu, kde sa vyskytnú aj ženy je prirodzené. Ak to nie je blbec !!!, tak ťa určite nepodvedie.
mne to vydržalo, musíš mu veriť
Keď máš takúto starosť, tak sa mu zdôver a porozprávajte sa o tom. Nech ti porozpráva, ako trávi čas na intraku, ludi nech nazýva menami, aj ked ich nepoznáš.
Neveru nemá zmysel riešiť, pretože keď chce, tak to urobi. Musí byť v jeho záujme ostať verný. Ak nemáte vybudovanú dôveru a vzájomnú úprimnosť, tak to pôjde len ťažko.
Neveru nemá zmysel riešiť, pretože keď chce, tak to urobi. Musí byť v jeho záujme ostať verný. Ak nemáte vybudovanú dôveru a vzájomnú úprimnosť, tak to pôjde len ťažko.
-
KaptMichal
King
Ja sa obavam, ze vam to nevydrzi. Kedze ste sa dali dokopy na strednej a aj to asi niekedy velmi skoro tak je velmi mala sanca, ze vam vydrzi prva laska... Keby ste byvali v rovnakom meste tak je to ine ale takto, skor ci neskor si uvedomi, ze existuju aj ine zeny a bude to prenho velmi zaujimave zo zaciatku len sa rozpravat, flirtovat a potom mozno nieco viac. Asi sa ti tento prispevok pacit nebude ale musis sa na to pozerat z kazdej strany.
Nehovorim, ze nie je sanca aby vam to nevydrzalo, iste, ze je len nie je bohvieako velka. Bude tam chodit este dalsie 4 roky, a nakoniec mozno ty bdues ta, co mu da zbohom. Vela stastia.
Nehovorim, ze nie je sanca aby vam to nevydrzalo, iste, ze je len nie je bohvieako velka. Bude tam chodit este dalsie 4 roky, a nakoniec mozno ty bdues ta, co mu da zbohom. Vela stastia.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...qwerty...útočíš na mňa, ale žiadaš aby som ja na teba neútočil???...pokrytec až do morku kosti, že?...
-
qwerty-xyz
neskutocny, zacal si ty tak klud proste . . .
vies som z teba nemsierne posrany ....
-
Soviet
Darca
Dake news od autorky niesu?
Je to krute. A je to tak.begbeee napísal:Komu vydržala prvá veľká láska nech zdvihne ruku.
Rozidete sa.
Nemôžem dvihnúť ruku namiesto sestry?
(a po nejakých 7 rokoch sa vzali
)
a ešte bývalá spolužiačka (vtedy mala ešte len 17, keď začínali) a sú spolu už 8 rokov (a teraz plánujú spoločné bývanie)
ale inak je to skôr výnimka
//Ale tak najprv museli dokončiť VŠ a mať job a bývanie
a ešte bývalá spolužiačka (vtedy mala ešte len 17, keď začínali) a sú spolu už 8 rokov (a teraz plánujú spoločné bývanie)
ale inak je to skôr výnimka
//Ale tak najprv museli dokončiť VŠ a mať job a bývanie
-
lollo
Professional
ako byt 7 rokov a az potom sa vziat je dost cudne ale proti gustu ziaden disputat,
Inac dufam ze autora temy uz to nezerie ze ma priatela na vyske a doveruje mu ci? chcem vediet aky je progress
Inac dufam ze autora temy uz to nezerie ze ma priatela na vyske a doveruje mu ci? chcem vediet aky je progress
Samozrejme, že prvá láska sa často skončí rozchodom, ale každý pozná prípady, ktoré hovoria aj o inom. Percentuálne je to malá šanca, ale nechápem tie reči o tom, ako to je isté.
-
qwerty-xyz
no prave preto ze ta sanca je velmii mala, ....
To sa da porovnat asi s tym ze si to rozbehnes v aute na 200km/h a prasknes do zelezobetonovej steny a auto to je TDI cko 1.9 tka nejaky passat (neobrneny) tak sanca ze to prezijes tam je, ale blizi sa k nule. . . .
rozid sa snim, ked uz mu teraz nedoverujes, nebude to mat potom vyznam.
Vztah je o dovere a ak je vas vztah uprimny a zo <3 tak potom aj ked studuje na druhej strane republiky vam neublizi
Tolko k teorii...
Vztah je o dovere a ak je vas vztah uprimny a zo <3 tak potom aj ked studuje na druhej strane republiky vam neublizi
Tolko k teorii...
-
javatar
Hardcore addict
qwerty - pri 200km/h tam sanca nie je
Evelyn: dovera je vo vztahu dolezita, proste mu ver - mozno sa sklames ale tak stale je lepsie trapit sa len tym ze sa sklames ako trapit sa nedoverou a sklamanim potom
Evelyn: dovera je vo vztahu dolezita, proste mu ver - mozno sa sklames ale tak stale je lepsie trapit sa len tym ze sa sklames ako trapit sa nedoverou a sklamanim potom
-
qwerty-xyz
you sure?
-
qwerty-xyz
uz dopredu sa stresujes a to nepridava na pritazlivosti, pokoj a chladnu hlavu:)
Dlho som tu nebola tak pardon ze som nepisala..Dakujem za vsetky pozitivne aj tie negativne pohlady na priebeh nasho vztahu..okrem toho qwertyho. To kto ma byt akoze?Hrozna postavicka..No, ale k veci..vyzera to hocako..chvilku je dobre, ze nato nemyslim som ok, chvilku zas ok niesom mam depky co asi robi..Odvtedy co som sem pisala sme sa parkrat pohadali..Koncom Novembra ide na nejaku skolsku akciu, to bude pre mna hotovy des-ale musim vydrzat : o(..sice neviem ako dlho, ale nechcem onho prist : O(