co dalej..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: co dalej..

Príspevok od používateľa zuzanuska »

tak po 1,5 roku má už 17-18r. závisí od toho, kedy má narodeniny. ale tuším spomínala, že ešte chodí do školy, možno len cez víkend dakde brigáduje.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Janio napísal:Jin - skadiaľ vieš, že má 16 ? :) Píše, že pracuje tak neviem...

JST - Ty nie, že si len naivná. Ty si dokonca aj sprostá ! :smt018 :slap:
http://www.hojko.com/post1431260.html#p1431260
Ale uznávam, že som si nevšimol dátum postu, takže predpokladajme, že teraz to už bude 17 ku 20. Ak sa to takto ťahá už rok a pól plne platí to, čo napísal Janio. Bez urážky.
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Kašli naňho...ide mu len o to koľko ďalších pretiahne...a skočila si mu nato aj ty.Doslova surovo VYUŽIL tvoju naivitu, aby sa s tebou vyspal.Dobre vedel že si to môže dovoliť lebo si sa mu otvorila.A keďže to spravil tak zrejme veľa charakteru nepobral, keď pritom nebral ohľad na tvoje citové rozpoloženie.Kašli naňho a nájdi si nejakého normálneho čo nebude chcieť om*dať všetko čo má medzi nohami dieru.
JST
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JST »

No, musim vas vsetkych poupravit :D hej, mam 17, on 20, to je jedno :D

za ten cas sa stalo vela veci.. pisete tu o mojej naivite, ja som sa po lete z toho ale dostala natolko, ze som v ziaden vztah nedufala.. dokonca som si potom zacala s jednym, len to nedopadlo najlepsie, ale tak to je iny pribeh.. on sa medzicasom zmenil a teraz by chcel normalny vztah, ja uz ked nad tym premyslam, s nim by som byt nechcela ( plus, je to "byvaly" tej mojej kamaratky, to sa nerobi" :D ), to, ze sme spolu spali.. to bol moj umysel, ja som to chcela, tak som ho nejako namotala ( a ktory chlap odmietne, ze :D) Momentalne sme kamarati ( ako vzdy:D) a ja chcem, aby to tak zostalo (ziadne plakanie doma), len proste este tie city nie su tak uplne gone, ale zvladam to, myslim si dobre... co sa tyka sexu, nevylucujem ho s nim ani v buducnosti a kludne ma volajte ako chcete... mam to rada a je to moja vec :D that ´s all
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

well, vrana k vrane sada :lol:
zeky
Star
Star

Kathleen :D Lepšie sa to vystihnúť ani nedalo.Mám rád tie neskutočné nespútané prejavy a výkriky liberálnosti pokiaľ ide o práva, slobodné užívanie si a rozhodovanie.No už sa tak nekričí keď dôjde aj na povinnosti a zodpovednosť :)
JST
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JST »

nic v zlom, ale nemate pravo ma sudit, navyse ma nepoznate :D
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

kolko puritanov v tejto teme :P btw JST problem vyrieseny, chrap s kym chces a myslim ze moze byt LOCK!
zeky
Star
Star

Skôr by som to povedal tak že nie sme všetci ako zvieratká :) Ale súhlasím problém vyriešený a LOCk
Peter_Retep
VIP
VIP

ake zvieratka? ked spolocnost povie ze spat s zenami (resp. zeny s muzmi) je zle tak to je automaticky pravda? dogmy tu mali miesto mozno v stredoveku a nie v 21. storoci

dik za K- ale toto je tema na diskusiu a nie hranie sa kto ma pravdu a kto nema
zeky
Star
Star

Nejde o dogmy.Ale to že by mali platiť isté zásady a pravidlá.Inak by sme tu mohli mať kľudne spoločnosť v ktorej by sa mohlo vraždiť,kradnúť a robil by si každý čo chce...v tom sa líšime od zvierat alebo by sme aspoň chceli...kto chce byť silou mocou "rebel" a až taký liberálny...tak nech... ja nikomu neupieram právo na nič ale chcem aby potom ľudia aj niesli zodpovednosť zato čo robia.Lebo práva by chcel každý ale povinnosti už nikomu nevoňajú.Vo všeobecnosti neuznávam užívanie si...a prečo?Lebo v ňom nevidím žiadny iný zmysel okrem pudového uspokojenia...to že niekto tomu dáva vyšší zmysel je už jeho vec.

A ja karmu neposielam nikomu takže tak...zatiaľ som na fóre rozdával len pozitívnu.
Peter_Retep
VIP
VIP

pravidla tu mame - vo forme zakonov ktore su vynutitelne statnou mocou. ked niekto spava s viacerymi osobami tak sa spolocnost na neho automaticky pozera krivo....pytam sa preco? preco je to zle? a s moralkou na mna nechod - keby na svete existovala moralka tak by stvrtina deti neumierala od chudoby, neboli by vojny - v dnesnom svete uz moralka neexistuje.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

čo je nesprávne alebo dokonca zvieracie na tom, že si niekto užíva svoju sexualitu? je predsa normálnou súčasťou nášho života. a pokiaľ sa chce niekto silou-mocou ubmedzovať v rámci nejakých "vyšších princípov" tak nech sa páči - ale potom nech sa z tohto dôvodu nenadradzuje nad ostatných...

"Do what Thou wilt shall be the whole of the Law"
zeky
Star
Star

Môžeme to nazývať ako chceme...keby si to tak bral tak morálka neexistovala nikdy lebo stále natom boli ľudia niekde lepšie a niekde horšie...je to každého vec kto s koľkými chrápe...nech sa páči ako znel citát v jednom filme "protože mně je fuk jestli sis dal grupáč třeba s patnásti šlapkama".Ja len hovorím svoj názor že to neuznávam ja.Moj názor nie je zákon ani nič podľa čoho by sa mal niekto riadiť.Každý má iné hodnoty.Ja si svoje môžem povedať a buď si z toho niekto niečo vezme alebo ma ignoruje.To že pre mňa je užívanie si nezmyselné...no a čo?Môj názor.A keď o niekom poviem čo si o ňom myslím tak čo je natom?Môže ma kľudne ignorovať a nič sa mu nestane.
Peter_Retep
VIP
VIP

ale tu nejde o to ze by som ti tvoj nazor bral....ved to je podstatou diskusie - roznorodost nazorov. ja sa len pytam preco to neuznavas - chcem vediet podstatu - inak su to len prazdne reci.
zeky
Star
Star

Chceš vedieť prečo to neuznávam?Lebo je mi úprimne zle z takých vecí.Z toho lacného balenia žien a kecí ktoré vidím stále naokolo.Ako sa stále hráme na inteligentné bytosti a sme schopní nakoniec kvôli svojej sexualite zahodiť svoju hrdosť a častokrát aj vzťah.Pre mňa je užívanie ako také úplne nezmyselné a nevidím v tom nič iné ako potešenie na pár momentov.Čiže týmpádom je to premňa bezpredmetné.Nič mi to absolútne nedá.Napríklad taký sex by mal byť doplnením vzťahu, lebo aj v takom smere to musí vo vzťahu klapať.Ale zas prevádzkovať ho len tak náhodne s niekým mi príde zas ako nezmysel.Prídem, vyspím sa s niekým a odídem.Čo mám z toho?Dobrý pocit?Uspokojenie?Zvýšim si ego?Alebo budem môcť kamošom rozprávať koľko som už pretiahol ženských?Proste je to samoúčelné.A z dlhodobé hľadiska dosť smutné.Predstav si že máš holku, ktorú strašne miluješ ale vieš že mala pred tebou napr. dvadsiatich ďalších.Nebol by to pre teba aspoň troška zlý pocit?
Peter_Retep
VIP
VIP

nebol...nech baba mala tych chalanov, kym je so mnou a nepodvedie ma (v com som si absolutne isty ze baba by ma nepodviedla) nemam preco riesit co bolo v minulosti. ja zijem pre buducnost
zeky
Star
Star

Ale či sa nám to páči či nie minulosť má vplyv aj na budúcnosť či už priamy alebo nepriamy.Teda podľa mňa každý by sa mal v živote správať tak aby raz niečo nemusel ľutovať.Ale fajn beriem že ty máš voči týmto veciam postoj aký máš a rešpektujem to.Nejdem ťa presviedčať o správnosti mojich názorov lebo pre každého je správne niečo iné.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

zeky pripomínaš mi mňa keď som mal tak 17-18 :D

...a bol som naivný idealista.
zeky
Star
Star

Mysli si čo chceš...naivný nie som ani zďaleka a už vôbec nie idealista :)
Napísať odpoveď