co je spravne???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Carver11
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

wau, ako keby si mi cital moj zivotopis z pred asi roka. presne rovnaka situacia, tahalo sa to s tou babenou tak tri stvrte roka a potom sa vratila k byvalemu, pretoze ho raz videla, aky je nestastny, ked nas spolu vidi. co tym chcem povedat?

ruky prec. ak sa nevie rozhodnut takto dlhy cas, potom nie je predpoklad, ze by sa rozhodla nejako definitivne. mozno sa jej este aj paci, ze zaujem maju dvaja chalani a nie jeden a este naviac mozno v tom byvalom citi istotu, lebo uz predtym si ho 'vyskusala'.

taketo dievcata nie su na nase nervy, ver mi, ze radsej chvilu prezi bez nej a zabudni na to, ze by tam nejaky vztah mohol existovat, pretoze takato nerozhodna ostane. alebo nezostane, ale uz bude neskoro.
celaskon5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa celaskon5 »

veľa dobrých názorov no niektoré sú také, že asi ťažko by som a k nim odhodlal no možno to bude treba a bolo tu spomenuté, či bola aj pusa a tak ale to všetko máme za sebou no stále nie sme spolu a je pravda. niekedy som iniciatívny až priveľmi no vyplatilo sa až doteraz, je to v slepej uličke a nedokážem sa z toho dostať a jej bývalí vôbec s ňou ani nie je tak to sa asi zasa potvrdili už napísané slová. Tak držte prsty.
Ďakujem
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

kokso kokso.....stoji ti na stanici vlak! Bud to nastupis, alebo ho nechas odist. Pozor!!! Dalsi uz nepojde. Aspon nie tymto smerom
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

midnight_man napísal:kokso kokso.....stoji ti na stanici vlak! Bud to nastupis, alebo ho nechas odist. Pozor!!! Dalsi uz nepojde. Aspon nie tymto smerom
Ono ten vlak pôjde. Ale na takýto vlak neexistuje cestovný poriadok. Takže nevieš kedy príde...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ja este budem reagovat na predmet temy...keby ludia viac robili to, co citia a neriesili co je spravne, robili by viac spravnych rozhodnuti ;)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

erytrocyt napísal:Ono ten vlak pôjde. Ale na takýto vlak neexistuje cestovný poriadok. Takže nevieš kedy príde...
myslel som to tak, ze uz mu nepojde vlak s touto holkou.

//Aiden keby kazdy robil to co citi, ....nechcem vediet ako by sme dopadli
Napísať odpoveď