Čo mám robiť,ak je priateľova matka potvora?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Skus sa s nou porozpravat ak nepomoze ... tak mas dve moznosti ... Ignore alebo jej proste rob maximalne napriek ...
Pri kazdej vete ktora je proti tebe mierena ju nejako odpinkni ... ale nie vulgarne
Vo volnej diskusii bola jedna tema kde bolo takych textov neurekom ... niektore niesu priame ale dokazu idealne odrazit utok ... a este ho "vkopat pod zem" ...
Napriklad Tu
Lomenia
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lomenia »

Dik,skusim to. :? :smt040
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Ak vám to klape v pohodke, tak prepáč, ale bola by si blbá ak by si ho kvôli tomu nechala... :?
Lomenia
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lomenia »

DonLuca napísal:Ak vám to klape v pohodke, tak prepáč, ale bola by si blbá ak by si ho kvôli tomu nechala... :?
To hej,ved je dokonaly. :smt057
mastermind
VIP
VIP

Re: Čo mám robiť,ak je priateľova matka potvora?

Príspevok od používateľa mastermind »

Lomenia napísal:Už 2 roky mám frajera o 3 roky staršieho odo mňa.Sme úplne zladení,je dokonalý,nepije,nefajčí,má skvelého zábavného otca a kamarátsku sestru.Len jeho matka je fakt zmija.Nie a nie aby akceptovala,že chodím z jej synom,pretože ona chce preňho chce dievča z bohatšej rodiny.Sú na tom finančne oveľa lepšie ako my,ale všetkým okrem jej to nevadí.Čo mám robiť?Mám ho nechať len pre ňu,či ďalej trpieť jej urážky vždy keď ma uvidí?Čo ked sa dajme tomu raz zaňho vydám?To mám mať takú svokru ako Zuza v Susedoch? :?
omg. mas 15 rokov aj s makeupom a podpatkami. tak co to tu riesis? aka svadba? skratka to neries. svet vobec nie je idealny a nemusi mat kazdy kazdeho rad. ak by to bolo take vazne, ze by naozaj islo o svadbu tak ti to bude uplne jedno
Palito&LilDevil
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Palito&LilDevil »

ja som priatelovu mamu znasala dva roky... zo ziaciatku to bolo celkom fajn ale po case zacala byt az paranoidna.. ja som sa k nej spravala vzdy slusne a aj ked ma urazala zostala som kludna az na jeden raz ale to som mala za sebou zly den, takze som nemala silu a ani som to necakala.. nepomahalo absolutne nic.. ci sa s nou pohadal priatel asi prvy krat v zivote, ci sme ju ignorovali ci som sa snazila.. nehovorim ze som sveta ale vsetko ma svoje medze.. az to doslo do situacie ked sa snazila mu robit program tak aby nemal na nic cas.. co sa mu ale zacalo nepacit pohadali sa tak ze vsetko co jej vytkol obratila tak ze to ja mu hovorim, proste ze ja ja a ja... dokonca aj ked jej napisal ze si potrebuje kupit tenisky bo nema v com chodit tak povedala ze mu peniaze neda lebo kupi nieco mne ale zarobit mu ist nedovolila.. tak sa po tej hadke rozhodol a ostal byvat so mnou.. do dvoch mesiacov mal tu skoro vsetky veci tu a chodili sme za nou raz mesacne pozret ju a pre vyzivne.. teraz po roku za nou chodim len pri nejakej prilezitosti pretoze dost casto sa stane ze ma vidi vsetko v pohode a druhy den ma zacne urazat aj moju rodinu.. palita to hneva ale vie ze je to takto lepsie.. ja som mu povedala ze ked chce ja s nim pojdem za nou ale ja uz nebudem sediet ticho... popravde zit spolu a nevidiet jeho mamu aj pol roka je uzasne :D

takze zavisi od toho kolko mate rokov ako vazne su tie vase konfrotacie s jeho mamou.. ak mu naozaj na tebe zalezi a ma ta rad rozhodne sa spravne pre vas oboch.. a pochybujem ze dohovor pomoze.. pretoze ak jej naozaj lezis v zaludku zacne postupne prenasat svoj nazor na ostatnych v rodine.. alebo vas tak zdepta ze nebudete vediet co dalej.. pevne nervy a ak ti stoji za to nedaj sa..

P.s: nemyslim si ze by palito lutoval svoje rozhodnutie ;)
BAD BOY
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BAD BOY »

No ja by som sa urcite nedal odradit, len kvoli jeho matke, ona raz musi povolit, no mozno neskor,ale povoli. A pre tie peniaze tam urcite nejde, oni nehraju ziadnu rolu. Ale ked sa mate radi, tak by to bola blbost nechat ho po takom case kvoli takej veci.
Palito&LilDevil
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Palito&LilDevil »

BAD BOY: a na to si ako dosiel ze raz povoli? keby to bola pravda tak by nebolo tolko pribehov manzelka vs. svokra a pod. samozrejme zavisi to od cloveka ale na to by som sa moc nespoliehala..
a peniaze podla mna a mojich skusenosti nie su skutocny dovod.. je to len vyhovorka.. dost casta, pretoze malokto moze spravit aby zrazu mal peniaze..
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

BAD BOY napísal:No ja by som sa urcite nedal odradit, len kvoli jeho matke, ona raz musi povolit, no mozno neskor,ale povoli.
Nie nie nie a stokrat nie. Nic nemusi.
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

Lomenia napísal:Už 2 roky mám frajera o 3 roky staršieho odo mňa.Sme úplne zladení,je dokonalý,nepije,nefajčí,má skvelého zábavného otca a kamarátsku sestru.Len jeho matka je fakt zmija.Nie a nie aby akceptovala,že chodím z jej synom,pretože ona chce preňho chce dievča z bohatšej rodiny.Sú na tom finančne oveľa lepšie ako my,ale všetkým okrem jej to nevadí.Čo mám robiť?Mám ho nechať len pre ňu,či ďalej trpieť jej urážky vždy keď ma uvidí?Čo ked sa dajme tomu raz zaňho vydám?To mám mať takú svokru ako Zuza v Susedoch? :?
mno, nechcem sa tu hrat na mudru, ale ono to musis zobrat ako fakt...
ty si ta zena, ktora ho ziskala a ona sa citi na druhej kolaji
ty si ta zena, ktora je v jeho zivote momentalne naj
a preto sa necuduj, ze tvoja svokricka ma narazky na tvoju osobu, etc.
takze sa musis na to povzniest a ver mi, ze cim budes na nu milsia a usmievavejsia, ju bude porazat od zlosti a tvoj milovany ta bude este viac milovat , lebo si mila na jeho mamicku...prip. mam este jednu verziu a to je total natvrdo ignoracia. Vyber si... :smt047
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Doris napísal:mno, nechcem sa tu hrat na mudru, ale ono to musis zobrat ako fakt...
ty si ta zena, ktora ho ziskala a ona sa citi na druhej kolaji
ty si ta zena, ktora je v jeho zivote momentalne naj
a preto sa necuduj, ze tvoja svokricka ma narazky na tvoju osobu, etc.
takze sa musis na to povzniest a ver mi, ze cim budes na nu milsia a usmievavejsia, ju bude porazat od zlosti a tvoj milovany ta bude este viac milovat , lebo si mila na jeho mamicku...
amen
Napísať odpoveď