viac menej potrebujem na to OS rozchodit frontpage alebo nejaku alternativu a Fifu07..mate nejake navrhy alebo budem musiet ostat pri XP?
Co namiesto XP
-
Romanko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Co namiesto XP
Prosim vas mam taky problem ze sa neviem rozhodnut...pouzivam Windows Xp Home edition Sp2..ale uz ma rozculuju neustale problemy s nim..a teraz potrebujem naistalovat este raz..tak rozmyslam ze tam nieco ine..Ale na Vistu nemam Hardware takze nepripada do uvahy..chcel som Mac Os ale nepotporuje hry a soft..
viac menej potrebujem na to OS rozchodit frontpage alebo nejaku alternativu a Fifu07..mate nejake navrhy alebo budem musiet ostat pri XP?
no, tak potom asi nevies, u fotra bezi ten isty win xp uz tri roky, bez problemov a to robi na PC dost veci mimo mainstreamu pouzivatela - nie je to len masina na pouzivanie opery alebo CS.
ja sice tiez davam kazdych 7-8 mesiacov novy win, ale to hlavne kvoli tomu, ze medzitym s nim nic nerobim, ziadne aktualizacie, len bezi.
potom vzdy nacisto nahodim najnovsie a zase je to fajn.
ja sice tiez davam kazdych 7-8 mesiacov novy win, ale to hlavne kvoli tomu, ze medzitym s nim nic nerobim, ziadne aktualizacie, len bezi.
potom vzdy nacisto nahodim najnovsie a zase je to fajn.
-
JohnFrusciante
Star
-
hojko
Site Admin
Myslis, ze problem nie je vo Wine ale v uzivatelovi, ktory ho pouziva. Mne slapal WinXP stabilne rok, potom som vsak musel formatnut disk, kvoli zmene HW (disk, grafika...). Keby som nedaval novy systemovy disk, tak slape do dnes. Nebol ziadny problem, pritom mi tam nebezal ani firewall, postacil som si s antivirakom.
Skus sa pozriet po Linuxe, ci uz Kubuntu, Fedora Core, Mandriva...
Skus sa pozriet po Linuxe, ci uz Kubuntu, Fedora Core, Mandriva...
-
petanorech
Light Star
no vsetci mu radite kubuntu
ja mam momentalne win xp + kubuntu 6.10 wifinu sa mi na tom podarilo nastastie rozbehat ale mensiie problemiky mam s instalaciou niektorych softov napr licq, forefox, krusader, ...
nainstalovat sa mi ich podarilo lenze raz prisiel problem ze nesla klavesnica ci uz cez USB alebo normalne na NB
druhe padol cely linux a komp ked som chcel pustit kubuntu tak sa len restartoval ...
a momentlane mi to zrusilo cely linux lebo ten debil si pri aktualizacii odinstaloval nejaku dolezitu sucast ... proste parada
nainstalovat sa mi ich podarilo lenze raz prisiel problem ze nesla klavesnica ci uz cez USB alebo normalne na NB
druhe padol cely linux a komp ked som chcel pustit kubuntu tak sa len restartoval ...
a momentlane mi to zrusilo cely linux lebo ten debil si pri aktualizacii odinstaloval nejaku dolezitu sucast ... proste parada
-
Romanko
Guru wannabe
To je uplne naj rada. ENTER nezblaznim.viem zvladnut win.len uz ma prestal bavit.ale rozhodol som sa pre investovani zarobku do 4gb ram a nejakeho procaku s grafikou.Nehmesis napísal:Na tie veci co si spominal si jednoznacne daj WIN XP PRO SP2 a ktomu si nainstaluj poriadny antivyrak a nejaky antispywarorvy program (napr. ad-aware)