Co proti poteniu? Deodorant alebo antiperspirant?
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Co proti poteniu? Deodorant alebo antiperspirant?
Tak ktore je podla vas lepsie, ide hlavne o to aby ste nesmrdeli a nemali mokre flaky v podpazusi, s ktorimi mate najlepsie skusenosti a ktore by ste odporucili? A ake su najlepsie, spreje, gulickove, tuhe alebo ake? 
-
Traktorista
Guru
-
audiotrack
VIP
-
Kibo
Hardcore addict
tak ja sa potievam dost, mam dobry pripravok, je to 100 ml gulickovy dezodorant antiperspirant Body series a je to made in usa, cize les by mi dal obrovske K+
a nema nejaku vyraznu vonu, taku jemnucku, sviezu a stalo to dake 3kilecka
// inac je to ten treti vyrobok http://www.amway.sk/catalog?category=1048
// inac je to ten treti vyrobok http://www.amway.sk/catalog?category=1048
-
dair
Guru wannabe
OMG, DEODORANT obsahuje latky ktore zabranuju bakteriam rozklad potu (takto vznika zapach) ale clovek sa poti rovnako dalej
ANTIPERSPIRANT sposobuje stahovanie porov potenia cize sa prestavas potit (dost nezdrave btw) cize, nepotis sa, bakterie nemaju co rozkladat, cize nesmrdis
Co sa tyka obsahu vonnych zloziek je to priblizne rovnake takze v zapar prispevkoch tu povyse su viacmenej popisane bludy

ANTIPERSPIRANT sposobuje stahovanie porov potenia cize sa prestavas potit (dost nezdrave btw) cize, nepotis sa, bakterie nemaju co rozkladat, cize nesmrdis
Co sa tyka obsahu vonnych zloziek je to priblizne rovnake takze v zapar prispevkoch tu povyse su viacmenej popisane bludy
AK nechces smrdet a mat flaky tak antiperspirant zabranuje poteniu
AK len nechces smrdet deodorant ale tu bacha bud kupis dobry a prerazi pach potu alebo sa tieto pachy zlucia a budes smriet ako ciganka (aj vonavka aj smrad)
ja pouzivam kombinaciu je to aj antiperspiran aj deodorant .. zlata stredna cest ale pod pazuchami sa moc nepotim (skor chrbat) taze s flakmi som nikdy problem nemal
AK len nechces smrdet deodorant ale tu bacha bud kupis dobry a prerazi pach potu alebo sa tieto pachy zlucia a budes smriet ako ciganka (aj vonavka aj smrad)
ja pouzivam kombinaciu je to aj antiperspiran aj deodorant .. zlata stredna cest ale pod pazuchami sa moc nepotim (skor chrbat) taze s flakmi som nikdy problem nemal
-
Silmer
Darca
Re: Co proti poteniu? Deodorant alebo antiperspirant?
keby si si prelozil obidve slova tak zistis ktore je proti poteniu...PACO8 napísal:Tak ktore je podla vas lepsie, ide hlavne o to aby ste nesmrdeli a nemali mokre flaky v podpazusi, s ktorimi mate najlepsie skusenosti a ktore by ste odporucili? A ake su najlepsie, spreje, gulickove, tuhe alebo ake?
-
PACO8
Light Professional
Re: Co proti poteniu? Deodorant alebo antiperspirant?
keby ma to napadlo tak ano ale tvoja rada mi moc nepomohla, konec OTSilmer napísal:keby si si prelozil obidve slova tak zistis ktore je proti poteniu...
-
miki690
Medium Professional
Este raz si precitaj co napisal dairdawo napísal:AK nechces smrdet a mat flaky tak antiperspirant zabranuje poteniu
Cize deodorant neprerazi smrad potu, ale zabije bakrerie, ktore ten smrad sposobuju... Ja pouzivam tuhy deodorant old spice alebo axe click spray ... tieto zarucene funguju a aj dobre vonaju ... s nicim lepsim som sa doteraz nestretol...dair napísal:OMG, DEODORANT obsahuje latky ktore zabranuju bakteriam rozklad potu (takto vznika zapach) ale clovek sa poti rovnako dalej
Co sa tyka obsahu vonnych zloziek je to priblizne rovnake takze v zapar prispevkoch tu povyse su viacmenej popisane bludy![]()
-
dair
Guru wannabe
jj presne, ked uz smrdismiki690 napísal:Cize deodorant neprerazi smrad potu, ale zabije bakrerie, ktore ten smrad sposobuju... Ja pouzivam tuhy deodorant old spice alebo axe click spray ... tieto zarucene funguju a aj dobre vonaju ... s nicim lepsim som sa doteraz nestretol...