takze sa obliekas len preto aby si nebol nahy..Hensym napísal:nejakymarko: Lebo sa mi nepáči, čo sa dnes nosí. Respektíve, ani nie, že nosí, lebo to čo som sem dal ja, to stále nosí len maximálne 5-10% chalanov, a väčšina sa oblieka konzervatívnejšie. Len to proste bije do očí, podľa mňa.
Chlap na tej fotke vyzerá podľa mňa v pohode. Vidno, že sa o seba stará, nie je na tom nič zlé, tak by to malo byť, a netvrdím, že je metrosexuál, to vôbec. Len mi ten outfit príde strašne zženštilý. Ako niekto písal, košeľa je super, ostatok podľa mňa ee. Proste, rukou si zakryjem vrchnú časť jeho postavy, a vidím ženské nohy - a pritom ten chlap má úplne normálne nohy, nie je nejaký vychrtlý alebo čo, ale to oblečenie o strašne zženšťuje.
A čo je podľa mňa normálne, dobré? Ak slušnejšie ale zároveň neformálne, tak kľudne to, čo je pod tou mojou fotkou, ale ako bolo písané, s väčšou košeľou. A ak každodenné nosenie, tak prikladám nejaké fotky, ale aj tak to nie je to, čo sa mi páči, lebo som hľadal asi 5 minút a fakt mám problém.
Ale pre predstavu, ja nosím normálne topánky, nie "žehličky" ale ani športové/bežecké, proste také klasické, k tomu buď nohavice (väčšinou tmavošedé) alebo rifle - ani úzke ani široké - rozhodne nevyzerám ako hiphoper, ale ani nie sú obtiahnuté, v lete kraťasy, tiež také klasické ,a k tomu tričká (dnes už väčšinou bez potlače, jednofarebné) alebo košele, polokošele. Prípadne nejaký sveter, mikina. No mám problém nájsť na nete obrázok chlapa, čo je tak oblečený, ako ja. V zime nohavice, a na vrchu väčšinou kabát (minulé roky ešte bundy) a podľa zimy nejaká šedá/čierna čiapka.
vies, mozno ti to este nikto nepovedal, ale niektori ludia maju zalubu v mode, popr. sa svojimi outfitmi snazia nieco vyjadrit, chcu vyniknut
a btw slip-ons su neskutocne prakticke topanky, ziadne snurky nic, za 2 sekundy si obutý, v lete rad nosim taketo vans nasuchovacky