Co sa dnes nosi?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Co sa dnes nosi?

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Hensym napísal:nejakymarko: Lebo sa mi nepáči, čo sa dnes nosí. Respektíve, ani nie, že nosí, lebo to čo som sem dal ja, to stále nosí len maximálne 5-10% chalanov, a väčšina sa oblieka konzervatívnejšie. Len to proste bije do očí, podľa mňa.

Chlap na tej fotke vyzerá podľa mňa v pohode. Vidno, že sa o seba stará, nie je na tom nič zlé, tak by to malo byť, a netvrdím, že je metrosexuál, to vôbec. Len mi ten outfit príde strašne zženštilý. Ako niekto písal, košeľa je super, ostatok podľa mňa ee. Proste, rukou si zakryjem vrchnú časť jeho postavy, a vidím ženské nohy - a pritom ten chlap má úplne normálne nohy, nie je nejaký vychrtlý alebo čo, ale to oblečenie o strašne zženšťuje.

A čo je podľa mňa normálne, dobré? Ak slušnejšie ale zároveň neformálne, tak kľudne to, čo je pod tou mojou fotkou, ale ako bolo písané, s väčšou košeľou. A ak každodenné nosenie, tak prikladám nejaké fotky, ale aj tak to nie je to, čo sa mi páči, lebo som hľadal asi 5 minút a fakt mám problém.

Ale pre predstavu, ja nosím normálne topánky, nie "žehličky" ale ani športové/bežecké, proste také klasické, k tomu buď nohavice (väčšinou tmavošedé) alebo rifle - ani úzke ani široké - rozhodne nevyzerám ako hiphoper, ale ani nie sú obtiahnuté, v lete kraťasy, tiež také klasické ,a k tomu tričká (dnes už väčšinou bez potlače, jednofarebné) alebo košele, polokošele. Prípadne nejaký sveter, mikina. No mám problém nájsť na nete obrázok chlapa, čo je tak oblečený, ako ja. V zime nohavice, a na vrchu väčšinou kabát (minulé roky ešte bundy) a podľa zimy nejaká šedá/čierna čiapka.
takze sa obliekas len preto aby si nebol nahy..
vies, mozno ti to este nikto nepovedal, ale niektori ludia maju zalubu v mode, popr. sa svojimi outfitmi snazia nieco vyjadrit, chcu vyniknut

a btw slip-ons su neskutocne prakticke topanky, ziadne snurky nic, za 2 sekundy si obutý, v lete rad nosim taketo vans nasuchovacky
BuBuBu
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BuBuBu »

Nič nie je na mužovi horšie ako úzke rifle alebo tie "úžasné" roztrhané džínsy čo vyzerajú ako by ti ich potrhal zúrivý buldog. Vážne nie. :nono: Všetko ostatné je v pohode.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Mozes prosim definovat co su uz pre teba uzke rifle/nohavice? Sam nosim uzke rifle/nohavice (chinos), neradim sa k ziadnym retro hipsterom ani nic podobne tj. nosim neutralne tricka, mikiny, rifle, svetre, kosele, ale rozhodne by som si na seba nevzal napr. zvonove rifle...

Slim rifle su asi tak slim, ze mam obtiahnute lytka, ale nie tak, ze mi vidno zily na nich (rozumej ze mi ich nejde roztrhat :D)... stehna su jemne obtiahnute ale skor su obtiahnute az vtedy ked sedim... Nevidim absolutne ziadny problem aby si clovek v 21. storoci obliekol slim rifle...era baggy jeans ala 50 cent a podobne je uz davno prec, mne osobne by uz vadilo nosit nieco volnejsie v oblasti noh
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

nejakymarko napísal:Trošku nechápem, prečo sa na chlapa, ktorý sa o seba trochu stará pozerá automaticky ako na metrosexuála (minimálne).
Za mna - pretoze teraz sa s tym nejako roztrhlo vrece (asi celkovy trend - smartphony - furt sa ti mladsi ludia fotia, tak aby na kazdej vyzerali dobre.. neviem). Ja tiez krutim hlavou, ked vidim tych nastajlovanych chlapcov. Nie je to podla mna normalne, ked chlap ("chlap") stravi polhodinu pred zrkadlom predtym ako ide von. Aby mu neodstavali vlasy, kazdy pekne na svojom mieste, k tomu naramok nejaky, nausnicu, na krk nejaku chu****....nechapem toto.... :roll:
Este ze uz mam babu, asi by som sa musel zacat takto moderne obliekat aby som zaujal tie dnesne :lol:
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

DEVZYO1G napísal: takze sa obliekas len preto aby si nebol nahy..
vies, mozno ti to este nikto nepovedal, ale niektori ludia maju zalubu v mode, popr. sa svojimi outfitmi snazia nieco vyjadrit, chcu vyniknut
Určite sa neobliekam preto, aby som nebol nahý. Mne sa môj spôsob oblečenia páči, rád si nechám poradiť, buď od frajerky, alebo minule som bol kupovať nohavice s teplým bratrancom :lol: , častokrát na kamarátovi vidím niečo, čo sa mi páči, a hľadám niečo také v obchode. Ja len nemám rád tento konkrétny štýl. Pripomína mi to wannabe talianskych módnych návrhárov, a aj z poriadneho chlapa to spraví zženštilého.

To, že niekto chce oblečením a výzorom niečo vyjadriť, proti tomu nič nemám. Síce nikdy som takú potrebu nemal (a pritom mám veľa SVOJICH názorov na všetko, a rád si ich presadzujem), ale obliekam sa tak, aby to bolo praktické, pohodlné, pekné, spoločensky neextravagantné, a podobne. Ak ma chápeš.

A nemám nič proti "slip ons" (ten názov počujem prvý krát, nevedel som, že sa to tak volá), ja som si minule u Baťu kupoval nešnúrovacie topánky, síce to neboli Vansy, ale také viac "classy", ale chápem, že je to pohodlné. Mne nejak vadí celá tá kombinácia, alebo ako by som to... Proste tá fotka, čo som sem dal. :)
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Rsk_k napísal:Zdravim obecenstvo, mam na Vas jednu otazku, kedze sa uz dlhsiu dobu nepohybujem medzi mladymi ludmi (zial zamestnanie...). Co sa vlastne dnes nosi medzi mladymi ? 18-25r.? Chcel by som po dlhsej dobe ist von a taktiez pre moje osobne dobro by som si rad obnovil moj stary satnik :) Mohli by ste prosim Vas poradit? Vdaka moc
Chcel by som nieco : 1. Casual 2. Nieco reprezentativnejsie 3. Nieco len tak vybehnut von do mesta
vdaka
LAcnejsi casual alebo nieco drahsie typu gant,tf,mcgregor,abercrombie? Nejake pekne vecicky najdes aj v peaku ,alebo co to na stranke abercrombie,nad 75 mas dopravu zadarmo z ich skladu. Nosi sa teraz hocico,ci chces vyzerat ako hipster alebo 12 rocny ?
Medzi istou sortou ludi je oblubene aj taketo nieco http://nahodsa.sk/tricko-sixth-june-asy ... -pink.html?
Zalezi v akej skupine ludi sa budes pohybovat. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Son-Goku: Takato bujac sa kde nosi??? Nieco podobne som videl v Australii, ale tam nemali problem si dat kriklave ponozky k obleku s lakovkami.
Son-Goku
Darca
Darca

Tusim na zakladnej a strednej,pretoze to stoji 5 eur a predavaju to v terranove,new yorker,cropwotn a podobnych pajzloch. Tak ako sa nosili bombery v 90 rokoch,teraz to nosia diskaci. Roztahane a rozgajdane handry sa tiez nosili v 80-90.
K tym fusaklom sa necudujem,udajne je to teraz IN.
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

Ty koxo tak to je iná handra. To si dám radšej zadrbané montérky, tam aspoň každý vidí že som niečo robil a že mám dôvod ich nosiť.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vy sa seriozne obliekate podla toho co sa teraz nosi? Wow.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

hlavne ked "co sa teraz nosi" je definovane tym co si pred tyzdnom obliekol *insert celebrity here* :lol:
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

p4ra napísal:Vy sa seriozne obliekate podla toho co sa teraz nosi? Wow.
Tak viac menej kazdy asi. Len sa to meni kazdych dajme tomu 5 rokov. Vsak dnes si nikto neda sustakovu bundu. Alebo tie rozsirene nohavice dole (aj ked som takych par videl). Ale inac to asi skor riesia zeny. Pre mna sa to meni same. Kupim si to co maju v obchode, a nehladam nic extra podla aktualnych trendov. Aj tak je to vzdy len rifle + tricko/sveter. Jedine co som mal problem boli kratke riflove gate. Vsetko take mini ze som si nakoniec ani nic nekupil.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja si dam sustakovu bundu. ale len ked idem na trening :D
Pstros
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Pstros »

Je tu niekto aj taký, ktorému je úplne jedno čo sa dá ktorý chalan či chlap? Mňa teda absolútne netrápi či si niekto navlečie našuchovačky či obtiahnuté rifle. Veď jemu sa to páči, či má na to nejaký iný dôvod pre čo to nosí, (alebo dokonca žiadny, v tom je tá krása slobody) a tým to hasne. Alebo tie copíky, každý je z toho napichaný ako keby to bol povinný účes v roku 2016... Jednoducho nechápem či sa niektorí jedinci cítia nadradení a hodnotia ostatných šatník či vonkajšiu úpravu. Asi by ste boli najradšej keby boli povolené dva tri účesy, 5 typov nohavíc, atď... V takom štáte by sa žilo čo? Ako kedysi :wink:
Preto autorovi témy odkazujem, nenechaj sa odradiť od toho čo sa ti páči, nos čo ti je pohodlné, sympatické. Ak sa budeš cítiť v tom oblečení dobre tak aj tak budeš vypadať, ostatní vycítia že si vyrovnaný a v pohode človek :)

Keby to niekoho zaujímalo tak ja najradšej nosím kárované košele hlavne s dlhým rukávom, skôr napasovanejšie ako voľné, podľa mňa to vyzerá dobre. K tomu kraťasy ak je teplo, ak chladnejšie/dážď tak rifle + košeľa/mikina. Topánky pravdepodobne najširšie na trhu, na moje laby nič užšie nepasuje v hocijakej cenovej kategórie. Takže tento typ, nie značka, topánky kupujem radšej lacnejšie:
Keď oblečenie na formálnu akciu tak volím jednofarebnú košeľu, rifle buď čierne alebo modré nejaké nevýrazné, topánky tie isté :lol: iba aby boli jednofarebné.
Prílohy
Skate-shoes-vans.jpg
Skate-shoes-vans.jpg (24.84 KiB) 1418 zobrazení
Son-Goku
Darca
Darca

p4ra napísal:Vy sa seriozne obliekate podla toho co sa teraz nosi? Wow.
Ked sa pripravuju kolekcie,tak svetove znacky sa opicia po sebe jedna radost. Toto leto bolo v mode a vsade sa predavalo tricko s naprsnym vreckom. 10 rokov dozadu sa obavili shortky ktore boli dole ohnute. A teraz dva roky dozadu toto opat znacky dali do vyroby. Teraz co boli napriklad modne prehlaidky tak buduce leto zase bude mat kazda znacka v ponuke.-
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

To snáď nemyslíš vážne, ja som celé roky bol out so zahnutými kraťasmi?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A ja som si zahnuté kraťasy kúpil už minulé leto, dokonca 2 páry. Mal by som ísť asi robiť módneho návrhára, očividne viem dobre predpovedať módu :D

Seriózne, nemyslím si, že by to bola nejaké extra novinka tohto leta. A ani tričká s náprsným vačkom. A možno chodím do nesprávnych obchodov :o
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

ja som si tiez kupil.

prve co som spravil ked som prisiel domov bolo ze som ich rozroloval :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja som mal na mysli skor to, ze proste idem do obchodu a kupim si, co sa mi paci a pozdava. Ja ABSOLUTNE netusim, co sa dnes akoze nosi, a co sa nenosi. Ale to bude aj tym, ze modu ignorujem.
Son-Goku
Darca
Darca

brm napísal:To snáď nemyslíš vážne, ja som celé roky bol out so zahnutými kraťasmi?
Nie,nosil si co si nasiel po ruke a co sa ti pacilo.Nechapes,ja som len vravel,ze s tym prisli naraz skoro vsetky znacky to mali v ponuke,proste sa opicia navzajom po sebe. tak isto aj ako bombera,ktoru najdes v katalogu jar - leto a predava to vecsibna znaciek.od h&m po abercrombie.modny ulet.
Pilifo napísal:A ja som si zahnuté kraťasy kúpil už minulé leto, dokonca 2 páry. Mal by som ísť asi robiť módneho návrhára, očividne viem dobre predpovedať módu :D

Seriózne, nemyslím si, že by to bola nejaké extra novinka tohto leta. A ani tričká s náprsným vačkom. A možno chodím do nesprávnych obchodov :o
predavali ich aj minule leto...a aj v roku 2006-2009.skor si to nevsimas,ani ja,mne len vadilo co tak zrazu vela triciek s naprsnym vreckom bolo v ponuke ked som si objednaval na nete,a mal to napr v ponuke hollister aj a&f.
Napísať odpoveď