Co sa dnes nosi?
Re: Co sa dnes nosi?
Na. Koselu ideal lan+ bambus vlakno
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pracoval som v dvoch firmach, kde bol predpisany dress code. Ziadne tricka s kapelami ci nejakymi urazlivymi napismi a pod. Kaslal som nato. Raz som dostal zdrbane, ze chodim v americkej firme v tricku s obrazkom kalashikova "World Masacre tour" a vraj ho nemam nosit dalej. Dodrzal som to? Nie.. Proste obcas treba pracovat v style fuck the system. Nespravia ti povacsine nic. Ak to nemas v zmluve definovane, tak ta zato nemozu vyhodit. Ked si robis svoju pracu dobre, tak ta nechaju kludne si dalej pracovat.
Teda pokial sa neprejavi slovenska zavist a dakto nato nezacne poukazovat, ze aha fero hento..
Ovsem zalezi od pozicie. Tiez mi jedno ci ma bude v banke dredac obsluhovat, alebo daky nagelovany degesko.
A co sa tyka kratasov, to je uplne chore. Zenam dovolia sukne a mozu sa pretrcat kolko chcu ale chlapi zazracne nemozu kratasy.
Teda pokial sa neprejavi slovenska zavist a dakto nato nezacne poukazovat, ze aha fero hento..
Ovsem zalezi od pozicie. Tiez mi jedno ci ma bude v banke dredac obsluhovat, alebo daky nagelovany degesko.
A co sa tyka kratasov, to je uplne chore. Zenam dovolia sukne a mozu sa pretrcat kolko chcu ale chlapi zazracne nemozu kratasy.
Ženám by aj nahým dovolili chodiť podľa mňa... prečo, to je jasnéSoviet napísal:Zenam dovolia sukne a mozu sa pretrcat kolko chcu...
Inak, obdivujem tú odvahu, že napriek napomenutiu si to ignoroval a nosil si ďalej, čo si chcel.
Soviet
Dress code urcuju skoro vzdy muzi a ti sa radsej pozeraju na zenske ako na chlapske nohy
Dress code urcuju skoro vzdy muzi a ti sa radsej pozeraju na zenske ako na chlapske nohy
minisukne nebyvaju povolene, prilis by rozptylovaliSoviet napísal:A co sa tyka kratasov, to je uplne chore. Zenam dovolia sukne a mozu sa pretrcat kolko chcu ale chlapi zazracne nemozu kratasy.
To len formalne v reali nikto nebude merat ktora ma aku dlhu suknu 
-
yoggy
Ako je tu u vas vo firme? Dodrziava se dresscode? Vcera doobeda sme sa na tom kolegom smiali, ze v tejto firme v podstate neni dresscode
A akurat vcera sme mali miting poobede(na ktorom som nebol ofc), ze nemame nosit kratasy a podobne blbosti
Dojdem rano do roboty v kratasoch, zapnem outlook a tam vidim, ze kratasy nie su vhodne, whaaaat
(btw. nie som vobec vo styku so zakaznikom
)
-
guess.whoo
Redeemer
zacni nosit saty a sukne
Ja nosim dlhe nohavice aj kosele s dlhym rukavom stale, nech je akokolvek teplo. Treba iba vyberat material ktory sa na leto hodi: lan, bambusove vlakno.Ak sa niekto navlecie do rifli a potom sa stazuje na teplo, tak je jasny. A dress code sa vyzaduje skor iba u vyssich pozicii./aj ked kratase by nepresli asi u nikoho/
-
guess.whoo
Redeemer
pokial cely den sedis na mieste v kancli a nemas ziadne meetingy s externymi ludmi nevidim dovod na dress code
kratke nohavice by nepresli u nikoho? to co je za nezmysel. komu by mohli prekazat v pripade, ze cely den sedim za stolom, nechapem.
Ak to mate ako vnutorne pravidlo tak je to pravidlo ako kazde ine. Pokial kratke nohavice u vas toleruju tak ok, bud rad. Je to na dohode v ramci firmy.
-
Andi_Cibula
Addict
Keď to nejakému nadriadenému bude vadiť, povedať mu, že na to jebeš. A keď sa mu nelúbi, nech usporiada disciplinárne konanie. Ak je to dovod na ukončenie pracovného pomeru - práca nebola hodná tvojej osoby. 
U nás nemáme vyložene dress code stanovený, ale mysím si že kraťasi by asi neprešli
Ale nie je to zase práca kde len sedíš celý deň za pc.
Ved do roboty pridte v kratkych, prezlecte do dlhych, pri klime sa da prezit.
Cca rok pracujem pre jednu firmu, kde ostatní chodievali dovtedy oblečení v dlhých nohaviciach/rifliach. V júli minulého roka som začal nosiť kraťase, také slušnejšie, ale stále to boli kraťase. Odvtedy sa to ujalo a už ich nosieva bez pocitu viny aj môj jediný nadriadený.
Takže niekedy sa dá dress code "prepísať". 
tiez nam nedavno poslali mail ohladom dress codu, no kazdy na to dlabe a ja duplom
budem predsa pracovat v tom, v com sa citim pohodlne...tj. v lete kratasy (nie obtiahnute) a tricko (nie o 2 cisla vacsie ako volakedy
... casy skejtovania odisli, ale obcas vidim niekoho co este nosi tie chleby na nohach
), v zime rifle, tricko, mikina; hlavne, ze spravim poriadne to co mam
namiesto mailu o dress code mohli poslat, aby ludia viacej dbali na svoju hygienu hlavne v open offisoch. Niektori fakt nemaju zakladne hygienicke navyky a clovek len hlada co najvzdialenejsie miesto, kedze robime na sharovanych pc.
modu nejako extra nesledujem, ale slim rifle som skusal obliect raz a v polovici som si to rozmyslel
nic pre mna. O tom obrazku nizsie ani neviem co napisat... skuste vy 
namiesto mailu o dress code mohli poslat, aby ludia viacej dbali na svoju hygienu hlavne v open offisoch. Niektori fakt nemaju zakladne hygienicke navyky a clovek len hlada co najvzdialenejsie miesto, kedze robime na sharovanych pc.
modu nejako extra nesledujem, ale slim rifle som skusal obliect raz a v polovici som si to rozmyslel
Keď som pred niekoľkými rokmi nastupoval do firmy, bolo mi povedané, že by som mal nosiť oblečenie primerané mojej pozícii. Preto som začal nosiť klasické tesiláky, košeľa, kravata ako môj predchodca.... po niekoľkých mesiacoch som to skúsil bez kravaty, potom rifle aspoň v piatok, potom rifle furt, ak nie sú najvyšší vo firme, potom aj keď som mal sedenie s najvyššími, potom miesto košieľ prišli tričká.. v lete najskôr slušné kraťasy, neskôr riflové kraťasy a posledné dve letné sezóny už som chodil aj v šľapkách.

-
Grim
Darca
U nás sa našťastie pozerá na to, čo má človek v hlave a nie na sebe...samozrejme v rámci normy...a to prichádzame do styku so zákazníkmi úplne bežne. Dnes som mal kraťase a tričko a došiel som domov celý ulepený napriek tomu, že máme v aute klímu. To tiež nie je sranda podávať zákazníkovi ulepenú ruku.