Co sa mohlo stat?
Co sa mohlo stat?
Ahojte..chcel by som pocut nazor inych ludi na moju situaciu, ci privelmi analyzujem alebo som nieco prehliadol. Pred niekolkymi mesiacmi ma nechala priatelka po roku a pol a dost dlho som sa z toho dostaval lebo som ju mal naozaj velmi rad, ale to si uz prezili mnohi. Mozno to nema s tymto nic spolocne, ale chcel som to spomenut. Prednedavnom som bol zavolany na jednu akciu, kde som spoznal skvele dievca. Par krat sme mali moznost sa porozpravat. Mal som pocit, ze si rozumieme na to, ze sa pozname tak kratko. Uputala ma po viacerych strankach. Od isteho okamiho toho vecera si akoby zacala drzat odstup-(pozvanie na chvilkove osamostatnenie od vacsiny odmietla), ale nestalo sa naozaj nic z mojej strany. Nepoznam ju na tolko aby som vedel ci ma dake problemy alebo je niekto treti. O par dni na to som jej zavolal s umyslom, ze by som ju vytiahol von a spoznal ju blizsie. Pozvanie prijala a myslim si, ze to bol prijemny vecer pre obe strany. Ked som ju odprevadil domov, navrhla mi ci by som prisiel na druhy den k nim do dediny posediet s partiou. Tvarila sa, ze by ju to velmi potesilo. Takisto to aj mna potesilo, ze skutocne to bol asi uspesny vecer. Mal som jej dnes vecer zavolat a dohodnut podrobnosti o tom kde budem moct prespat a kedy mam prist (v plane bolo stretnutie s jej partiou a troska si vypit) ..lenze mi nedvihala. Spominala, ze nema minuty, tak som jej opatovne volal , ze mozno nebola v tom case pri mobile. Ale ked nezodvihla ani posledny raz, dostal som blby pocit, ze asi nechce zdvihnut. Uz je odvtedy par hodin a neozvala sa. Myslel som, ze ak jej na tom stretnuti zalezi tak mi zavola z ineho cisla, dostupneho v jej okoli alebo aspon napise. No ziadnej reakcie som sa nedockal. A prave to je to, co ma trapi, ze kde mohol nastat problem. To dievca mi naozaj za tieto dni spestrila zivot a konecne som sa nad niecim nadchol, ako som dlho nedokazal po rozchode. Dost by ma zamrzelo ak by som sa mal zmierit s tym, ze som ju videl vcera posledny krat a ani neviem preco. Myslim, ze este sme nemali tolko prilezitosti sa vzajomne spoznat aby prerusila kontakt. Ale asi je to jednoznacne v tejto situacii, ked ma sama zavolala a na koniec sa ani neozvala. Chcel by som pocut na to vase nazory popripadne podobne skusenosti. Ak treba uviest dake detaily, rad napisem. Zalezi mi na tej babe, citil som sa pri nej skvele.. viem, ze ich je na svete tisic, ale tych spravnych v dnesnej dobe je malo a hlavne takych ktore dokazete niecim uputat. Od kamarata zo skoly vdaka ktoremu som ju spoznal mi spomenul, ze este nemala vazny vztah a prave preto som nerobil natlaky hned pri prvych stretnutiach. Dakujem za seriozne nazory!
-
midnight_man
Guru
Hneď na začiatku ma zarazilo ako spomínaš, že si sa s toho dlho dostával. To 3 mesiace je dlhá doba? Dlhá doba sa ráta na roky kamarát
. A teraz k téme, keďže spomínaš že máš auto teda súdim, že máš over 18, čo sa dievčiny týka to je už horšie, vieš je to klasický prípad
, čo ti na to poviem? Asi to isté ako všetci po mne. Ver mi, že keby chcela tak ti zavolá.. Ono to v tejto dobre nie je problém. To sám dobre vieš! Je mi jasné, že ti tá holka padla do oka.... A ja ti nechcem rozprávať, že kašli na ňu, ona za to nestojí.... no bohužiaľ je to pravda. Myslím že je to nad slnko jasnejšie, samozrejme ak chceš si počkaj ešte nech ti 2-3x niečo takéto vyvedie, či už s následnou výhovorkou alebo nie....
/// Chata nie je najlepším miestom na nájdenie si seriózneho proťajšku.
/// Chata nie je najlepším miestom na nájdenie si seriózneho proťajšku.
-
midnight_man
Guru
alebo si vymysli sikovnu vyhovorku, pripadne sa neozve uz vobec...Te-wei napísal:chlape spamataj sa!!!čo to tu riešiš za hluposť? tak sa ti neizvala, asi nemohla,,, takychto chvílešte zažiješ,,,zajtra ti možno napíše a povie, že museli ísť k babke a nemal ti dať ako vedieť, mobil zabudla doma, alebo neviem čoa potom sa budeš búchať o stenu aké haloo si kôli tomu spravil,,,
for midnight_man: co sa tyka mojho byvaleho vztahu, preslo ma to trapenie ked som sa dozvedel urcite okolnosti a jej postoj k tomu celemu.. tak som nasledne ochladol. Spat k teme: Viem, ze teraz len cas ukaze, ako to vlastne bolo, ale volat jej nema zmysel lebo by to uz bolo vnucovanie..
Videli sme sa uz pred tou chatou, len tam sme mali moznost sa porozpravat, preto som to nespomenul.
for Te-wei: viem, ze je to istym sposobom smiesne, len som chcel pocut aj ine nazory.. chcel som tym povedat, ze po dobe trapenia prislo troska slniecka a dostane sa mi taketo nepriame odmietnutie.. hadam mas pravdu a len urcita okolnost jej to neumoznila.. ked sa ozve aspon budem vediet, ako to vlastne bolo a ked nie, viem na com som a bolo to len chvilkove splanutie ktore v tomto obdobi zaboli. Ale aj tak islo zatial len o priatelsky vztah. Niektore sa mozno aj toho boja. Dnes som mal blby den a musim uznat, ze som sa tesil na ten vecer.. preto som mal potrebu sem napisat. Aj ked nema kredit, vzdy je moznost ako sa ozvat.. ako vravit "midnight_man"
Diky chalani za nazory..
- myslim, ze tato tema moze byt kludne lock..
Videli sme sa uz pred tou chatou, len tam sme mali moznost sa porozpravat, preto som to nespomenul.
for Te-wei: viem, ze je to istym sposobom smiesne, len som chcel pocut aj ine nazory.. chcel som tym povedat, ze po dobe trapenia prislo troska slniecka a dostane sa mi taketo nepriame odmietnutie.. hadam mas pravdu a len urcita okolnost jej to neumoznila.. ked sa ozve aspon budem vediet, ako to vlastne bolo a ked nie, viem na com som a bolo to len chvilkove splanutie ktore v tomto obdobi zaboli. Ale aj tak islo zatial len o priatelsky vztah. Niektore sa mozno aj toho boja. Dnes som mal blby den a musim uznat, ze som sa tesil na ten vecer.. preto som mal potrebu sem napisat. Aj ked nema kredit, vzdy je moznost ako sa ozvat.. ako vravit "midnight_man"
Diky chalani za nazory..
-
qwerty-xyz
Dale88 napísal:for midnight_man: co sa tyka mojho byvaleho vztahu, preslo ma to trapenie ked som sa dozvedel urcite okolnosti a jej postoj k tomu celemu.. tak som nasledne ochladol. Spat k teme: Viem, ze teraz len cas ukaze, ako to vlastne bolo, ale volat jej nema zmysel lebo by to uz bolo vnucovanie..
Diky chalani za nazory..
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
je*ááDale88 napísal:....
Chlape v prvom rade si uvedom jednu vec - možno si sa s ňou ani necitíl tak dobre ako hovoríš.. ako by som to povedal.. proste rozišiel si sa s holkou bol si z toho v prdeli a pak si sa dozvedel určité skutočnosti čo ťa asi fakt ranilo.. isto si mal myšlienky že "láska" je bull shit a podobné.. po tom všetkom si stretol fajn babu (pozor ktorá má nejakého chalana, bývalého alebo tak,, možno je zronená tak isto ako ty a bojí sa) a konečne si mal ten pocit.. ten pocit ktorý všetci dobre poznáme a je pochopiteľné že ho chceš znovu a znovu (heh ako herák) a to že ti nezdvihla ťa štve..
sralo by to každého len treba si uvedomiť tých pár slov čo je vyššie v zátvorke.. neviem o čom všetkom ste sa bavili a čo všetko o nej vieš ale sú to možné alternatívy..
normálne počkaj skús jej zavolať pozdejšie pak o nejaké tri dni a ked nič tak vieš čo to znamená.. ak podá rozumné vysvetlenie vec je vyriešená ak ni tak tiež
-
wolodo
Professional
midnight podla mna ho pred tromi mesiacmi opustila po rok a pol vztahu... takze je to dost.....midnight_man napísal:Hneď na začiatku ma zarazilo ako spomínaš, že si sa s toho dlho dostával. To 3 mesiace je dlhá doba? Dlhá doba sa ráta na roky kamarát.
imho... tvoja situacia je dost nanic..... nepoznas nejaku jej kamaratku ze by si aspon zistil ci vobec aj ona bola von s tymy kamaratmi??....
mozno by si jej mal napisat sms len v zneni... "Co sa vcera stalo ze si nedvihala a potom sa neozyvala?".... ale len takuto kratku aby nevedela tvoj postoj k nej.... je zbytocne jej zatial davat na javo ze sa ti paci a mozno by si mal o nu zaujem.....
for qwerty-xyz:To som rad, ze to takto beries a tak teda lock mozme odlozit. Myslim, ze doposial tam nebolo citit dake zahravanie, ale skor neistota a ta plachost. Ale to stretnutie medzi 4ocami bolo v pohodicke a ako som uz spomenul na zaver z nej az vyzarovalo, zeby sa chcela uz zajtra stretnut. Ale ako vravis ak teda este bude daky kontakt a zopakuje sa to, tak neni o com. Ten citat znie dobre, ale s realitou si myslim, ze nema velmi spolocne, lebo vacsinou musis ty dobijat aby si poukazal na pozitivne vlastnosti a az potom bude ten clovek chciet byt s Tebou.. aspon moj nazor.
for triple:Mozno mas aj pravdu a aj som sa nad tym zamyslal ci nie som len zaslepeny, ze som ostal sam a ona prisla do cesty. Ale to neni moj pripad, hlavne po poslednom stretnuti a lepsom spoznani. Co sa tyka toho "tretieho" asi si trafil do cierneho. Nedalo sa hned na uvod opisat vsetko do detailov preto som len cast opisal a zistil kam sa to bude uberat. Myslim, ze toto bude asi ten hlavny problem. Ked sme sa na chate rozpravali spominala dakeho chalana, ktory sa jej velmi pacil ale jej to nevyslo.. nepytal som sa v ktorom obdobi to bolo. Nechcel som sa jej hned hrabat do sukromia, ako aj ona nerozoberala ci som teraz posledne niekoho mal. Ale potom neskor sa mi dostalo do usi od jej kamaratky, ze ci nebola smutna pri mne a tak. Ze pred tym ako som prisiel bola psychicky na tom zle a toto je asi ta pricina- niekto treti a preto je ako vravis zronena i ked naovnok to nedala pri mne ani raz pocitit. V ten vecer jej aj niekto pisal a od vtedy si akoby drzala odstup a uz sa nechcela vyparit mimo ostatnych som nou. Ale na to vsetko ma prekvapilo, ze teda nasledne pozvanie na stretnutie prijala a dopadlo to fajn. Ak je to teda tak.. neviem ci to teda nechat tak alebo jej ukazat, ze ma niecim oslovila a nerad by som prerusil kontakt, samozrejme nie hned jej vyliat srdce, predsa to este tak nemozem ani citit. Ked je teda takto placha, mozno kvoli tomu hodila v piatok spiatocku.. co robit dalej? Ci cakat, ze sa ne/ozve alebo spravit este jeden krok.
for wolodo:Poznam jedine v jej okoli toho chalana co som uz spomenul a jej kamaratku, ale na tu nemam cislo. Su to obaja ludia ktorych poznam prilis kratko aby som im mohol verit, ze jej neposunu info, ze som sa na nu vypytoval. Nerad by som bol keby to potom cele v jej ociach vyznelo, ze sa chlapec zmotal. Najlepsie bude to riesit len cisto s nou bez ziadnych prostrednikov. Ako vravis..ci este zavolat dnes ci zajtra, ale asi lepsia forma by bola ta sms. Len ci sa dockam odpovede ked nema kredit. Ak mam pravdu povedat, nikdy som nemal moznost bojovat o dievca ktore je sklamane a asi nevie este co chce. Preto by som nerad zasiahol do extremu a stal sa otravnym.
for Te-wei:Myslim, ze chalani sa celkom triafali. Aj Tvoj nazor beriem, ze som spravil uz dost.. ale ak je to tak ako vravi "Triple", ze je placha mozno treba spravit este daky ten krok. No zatial este nejdem nic podnikat.
for triple:Mozno mas aj pravdu a aj som sa nad tym zamyslal ci nie som len zaslepeny, ze som ostal sam a ona prisla do cesty. Ale to neni moj pripad, hlavne po poslednom stretnuti a lepsom spoznani. Co sa tyka toho "tretieho" asi si trafil do cierneho. Nedalo sa hned na uvod opisat vsetko do detailov preto som len cast opisal a zistil kam sa to bude uberat. Myslim, ze toto bude asi ten hlavny problem. Ked sme sa na chate rozpravali spominala dakeho chalana, ktory sa jej velmi pacil ale jej to nevyslo.. nepytal som sa v ktorom obdobi to bolo. Nechcel som sa jej hned hrabat do sukromia, ako aj ona nerozoberala ci som teraz posledne niekoho mal. Ale potom neskor sa mi dostalo do usi od jej kamaratky, ze ci nebola smutna pri mne a tak. Ze pred tym ako som prisiel bola psychicky na tom zle a toto je asi ta pricina- niekto treti a preto je ako vravis zronena i ked naovnok to nedala pri mne ani raz pocitit. V ten vecer jej aj niekto pisal a od vtedy si akoby drzala odstup a uz sa nechcela vyparit mimo ostatnych som nou. Ale na to vsetko ma prekvapilo, ze teda nasledne pozvanie na stretnutie prijala a dopadlo to fajn. Ak je to teda tak.. neviem ci to teda nechat tak alebo jej ukazat, ze ma niecim oslovila a nerad by som prerusil kontakt, samozrejme nie hned jej vyliat srdce, predsa to este tak nemozem ani citit. Ked je teda takto placha, mozno kvoli tomu hodila v piatok spiatocku.. co robit dalej? Ci cakat, ze sa ne/ozve alebo spravit este jeden krok.
for wolodo:Poznam jedine v jej okoli toho chalana co som uz spomenul a jej kamaratku, ale na tu nemam cislo. Su to obaja ludia ktorych poznam prilis kratko aby som im mohol verit, ze jej neposunu info, ze som sa na nu vypytoval. Nerad by som bol keby to potom cele v jej ociach vyznelo, ze sa chlapec zmotal. Najlepsie bude to riesit len cisto s nou bez ziadnych prostrednikov. Ako vravis..ci este zavolat dnes ci zajtra, ale asi lepsia forma by bola ta sms. Len ci sa dockam odpovede ked nema kredit. Ak mam pravdu povedat, nikdy som nemal moznost bojovat o dievca ktore je sklamane a asi nevie este co chce. Preto by som nerad zasiahol do extremu a stal sa otravnym.
for Te-wei:Myslim, ze chalani sa celkom triafali. Aj Tvoj nazor beriem, ze som spravil uz dost.. ale ak je to tak ako vravi "Triple", ze je placha mozno treba spravit este daky ten krok. No zatial este nejdem nic podnikat.
-
Soviet
Darca
nerob si z toho nic..zeny su fujdy a to ze sa ti vyhovori na kredit a podobne kraviny,ale ked jej zacnes volat a zrazu nedviha..tak to uz je brutal..Poznam tiez
Proste bude sa vyhovarat ako blba..ak by bola placha tak nechodi s tebou po vonku..Ale takto asi nema moc rozumu laebo co..Vsak to je bezne dnes sa vyhovarat a pritom v skutocnosti radsej behat skamoskami inakade..
-
triple
Guru wannabe
ak je to tak s tým že je sklamaná.. neni o čom proste jej musíš dokázať že pri tebe jej to nehrozí.. v tom by som ani problém u teba nevidel.. skôr sa mi nepozdáva to že ti nezdvihla..
skús ešte jednu smsku napísať ved ak ma vybitý teflon raz ho zapnuť asi musí a na konci nech sa ozve ked sa bude na to cítiť že tu budeš alebo dačo také..
a už by som iba čakal ale zase nie moc aby som sa nezcvokol..
skús ešte jednu smsku napísať ved ak ma vybitý teflon raz ho zapnuť asi musí a na konci nech sa ozve ked sa bude na to cítiť že tu budeš alebo dačo také..
a už by som iba čakal ale zase nie moc aby som sa nezcvokol..
for soviet:S tym kreditom to neni tak, to mi povedal aj ten kamarat, ze naozaj nema, to nebola forma vyhovorky. V podstate ona este nepouzila ani jednu vyhovorku, len to, ze mi nedvihala.. a je mi jasne, ze tie nepriate hovory si tam raz urcite najde. Problem je v tom ako vravi "triple", ze bud sa naozaj boji a nechce sa opat sklamat alebo ten "treti" sa znova ozval a ja som uz mimo hry.
for triple:Mas pravdu a uvedomujem si to, len jej to dokazat spravnym sposobom, ze ja nemam potrebu opantat a odhodit. Ked ma prestane bavit, ako je to v dnesnej dobe zvykom. Potom si to my musime vyzrat kvoli individuam- tot. vse mimo temy. Skusim tu sms a aj ked nema kredit, ale ak aspon troska to s nou pohne najde si moznost ako odpisat. Cakat urcite nebudem do nekonecna.. Nacakal som sa dost po rozchode, ze sa to mozno raz znova nakopne s byvalou. K tomu sa hodi tento citat: "Netrap sa nad vecami, ktore nedokazes ovplyvnit. Lebo zostarnes prilis rychlo a vsetko dobre Ti utecie."
for triple:Mas pravdu a uvedomujem si to, len jej to dokazat spravnym sposobom, ze ja nemam potrebu opantat a odhodit. Ked ma prestane bavit, ako je to v dnesnej dobe zvykom. Potom si to my musime vyzrat kvoli individuam- tot. vse mimo temy. Skusim tu sms a aj ked nema kredit, ale ak aspon troska to s nou pohne najde si moznost ako odpisat. Cakat urcite nebudem do nekonecna.. Nacakal som sa dost po rozchode, ze sa to mozno raz znova nakopne s byvalou. K tomu sa hodi tento citat: "Netrap sa nad vecami, ktore nedokazes ovplyvnit. Lebo zostarnes prilis rychlo a vsetko dobre Ti utecie."
-
wolodo
Professional
vies ono je zase pravda... ze ked jej napises sms tak odpisat keby chcela tak odpise od hocikoho... kamosky ma, rodicia.... hadam si neni az take nic v jej zivote aby si pre teba nevypytala napisat sms..... ale musi to dojst jej... mozno ti nenapise tyzden.. a potom napise ze prepac nemala som kredit.. ale aspon napise a uvidis co sa bude dat dalej robit...
alebo ti napise za par minut prepac nemam kredit a ospravedlnujem sa.. ozvem sa ked bude kredit....alebo ti napise kontakt na internete.... a budes rad
alebo ti napise za par minut prepac nemam kredit a ospravedlnujem sa.. ozvem sa ked bude kredit....alebo ti napise kontakt na internete.... a budes rad
ahoj
vieš prečo sa ti už neozvala? lebo ona ta pozvala "posediet si v ich dedine" nie u niekoho prespat. ja by som tiez cuvla, kebyze niekoho pozvem a on mi napise, ze chce niekde tam prespat. a kde by si prosimta tak prespal? hotel na dedine nieje. u nej? to sotva. si to vôbec nemal spomenut, normalne sadnut do auta a o hodku-dve domov.
hlavne spomal.
vieš prečo sa ti už neozvala? lebo ona ta pozvala "posediet si v ich dedine" nie u niekoho prespat. ja by som tiez cuvla, kebyze niekoho pozvem a on mi napise, ze chce niekde tam prespat. a kde by si prosimta tak prespal? hotel na dedine nieje. u nej? to sotva. si to vôbec nemal spomenut, normalne sadnut do auta a o hodku-dve domov.
hlavne spomal.
-
Fabo
Hardcore addict
Lisa neviem ci to nebola "sucast planu".
K Daleovi:
1. Tes sa aspon z toho ze si si zas uvedomil ze zo zivota sa da aj tesit (kua to znie divne)
2. Nesiľ to, ničomu to nepomôže aj keby čo (aj vlastná skúsenosť). Max tak tú neutrálnu SMS
3. Vzhľadom na tú SMS nemusí byť ten tretí až taká nepravdepodobná verzia, ale nevešaj hlavu, nie je každé dievča zadané.
K Daleovi:
1. Tes sa aspon z toho ze si si zas uvedomil ze zo zivota sa da aj tesit (kua to znie divne)
2. Nesiľ to, ničomu to nepomôže aj keby čo (aj vlastná skúsenosť). Max tak tú neutrálnu SMS
3. Vzhľadom na tú SMS nemusí byť ten tretí až taká nepravdepodobná verzia, ale nevešaj hlavu, nie je každé dievča zadané.
for Lisa: Ahoj, ako nic v zlom, ale vobec si nevystihla situaciu. Proste o prespatie tam vobec neslo, viem to a nejdem to dalej rozoberat.
for Fabo: Mas pravdu, prvy pocit bol presne ako vravis, ze sa mi opat nakopol zivot.. o to viac mi zalezi na tom aby som nieco nepokazil hned na uvod,ak to ma mat vobec daku perspektivu. Nesilil som to vobec, cez vikend som musel pracovne vycestovat. Skusil som jej napisat strucnu sms a vyslo z toho, ze bola unavena z treningu (hrava basket) a zobudila sa az na druhy den. Tak, ze ci sa mozme dohodnut na daky termin. Reakcia bola pozitivna, ze mi da vediet ...ale este nevie co jej doma naplanuju. Ani z toho nebolo na koniec nic. Dnes som prespal cely den co ma skolila choroba, ale nedockal som sa ziadnej sms ani hovoru od nej. Neviem ci to ma este zmysel. Mozno vazne teraz je toho vela a neda sa, alebo je tam urcity faktor co tomu brani.
Myslim, ze ja som prejavil snahu.. aj ona, ale neuskutocnilo sa to. V podstate by mala byt na tahu ona, ale ja som tu ten co dobija alebo lepsie povedane co ju chce lepsie spoznat. Nerad by som ju do toho stretnutia dokopal a potom trpol, ze sa ten vecer pokazi a mohol sa s tym celym na dobro rozlucit.
for Fabo: Mas pravdu, prvy pocit bol presne ako vravis, ze sa mi opat nakopol zivot.. o to viac mi zalezi na tom aby som nieco nepokazil hned na uvod,ak to ma mat vobec daku perspektivu. Nesilil som to vobec, cez vikend som musel pracovne vycestovat. Skusil som jej napisat strucnu sms a vyslo z toho, ze bola unavena z treningu (hrava basket) a zobudila sa az na druhy den. Tak, ze ci sa mozme dohodnut na daky termin. Reakcia bola pozitivna, ze mi da vediet ...ale este nevie co jej doma naplanuju. Ani z toho nebolo na koniec nic. Dnes som prespal cely den co ma skolila choroba, ale nedockal som sa ziadnej sms ani hovoru od nej. Neviem ci to ma este zmysel. Mozno vazne teraz je toho vela a neda sa, alebo je tam urcity faktor co tomu brani.
Myslim, ze ja som prejavil snahu.. aj ona, ale neuskutocnilo sa to. V podstate by mala byt na tahu ona, ale ja som tu ten co dobija alebo lepsie povedane co ju chce lepsie spoznat. Nerad by som ju do toho stretnutia dokopal a potom trpol, ze sa ten vecer pokazi a mohol sa s tym celym na dobro rozlucit.
v tomto mas uplnu pravdu ty si urobil viac nez dost snahu si mal teraz mozes uz len cakat ci sa ti ozve alebo nie lebo ja by som to povazoval za vnucovanie pisat jej dalsie sms alebo volat ak jej bude zalezat na tom aby s tebou niekam isla tak sa urcite ozveDale88 napísal: V podstate by mala byt na tahu ona, ale ja som tu ten co dobija alebo lepsie povedane co ju chce lepsie spoznat. Nerad by som ju do toho stretnutia dokopal a potom trpol, ze sa ten vecer pokazi a mohol sa s tym celym na dobro rozlucit.