Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
januschka
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa januschka »

Mne sa minulu noc snival jeden sen s chalanom,ktoreho mam rada o tom,ze sme sa bozkavali.A potom som sa dozvedela,ze aj jemu sa snival taky sen so mnou.Nase sny boli podobne,az na prostredie. Ide o to,ze nam sa o sebe este nikdy nesnivalo,az teraz, v tu istu noc a skoro to iste :)
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Bol som na opustenom ostrove ja a šesť ženských.Stále som premýšľal,čo budem robiť v nedeľu.Zrazu ma prebudilo čúranie,bol som veľmi spotený. :o
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Super téma,no kebysom vám tu mal povedať resp. napísať všetky sny tak by sme tu boli do zajtrajšej noci.fakt od kúpenia smotany pre zástupcu našej školy v tescu kde ma nahanali pokemóni cez šialenú noc v bordeli po koniec sveta
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

mi-chau napísal:tak prajem dorbu noc a pozri este toto - http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=70988
Najprv zapnute svetlo, hudba ide, otvorene dvere... Nic, kusok triaska. Potom zhasol som svetlo, zavrel dvere, vypol huddbu, 5.1 na plno, to bol efekt dpc uzasne spravene :twisted: !
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

mi-chau napísal:tak prajem dorbu noc a pozri este toto - http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=70988
g00d sh1t...riadne to bolo spravene, som sa zlakol este aj pri hudbe ten posledny face buuuu az ma striaslo...asi sa poohliadnem po tom filme...zaujimava reklamana kampan k filmu
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

dnes neviem,ale včera sa mi snívalo o mojom najlepšom kamarátovi. Bol o mnoho mohutnejší a krajší,no proste viac ako riadny chlap.najlepšie je, že dej sa odohrával niekde v amerike v takých tých moteloch na okraji cesty. nebol ničím zvláštny ten sen, ale páčilo sa mi ako som sa mohla pozerať na jeho ruky akoby v skutočnosti a myslieť si pri tom, že mu dosť zmuhutneli. milujem keď mám taký sen, keď to vnímam ako skutočnosť.ja mojim snom niekedy hovorím, že sú mojim vlastným domácim kinom. :lol:
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

Mne sa nedávno sníval hrozný sen...
Stál som pred hajzlovou misou, čúral som...
A za nič na svete som sa do nej nevedel trafiť!
:cry:
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

mne sa dost casto sniva, ze idem po luke-uplna idylka a omylom stupim na vretenicu, brutalne sa zlaknem a utekam pred nou..ta mrcha ma stale nahana a dobieha ma ked nakoniec dobezim ku dveram nasho domu a pred "nosom" jej zavriem dvere...cely stastny zo uz som v suchu, idem kludne do kuchyne a zrazu cez okno spajze na mna vyleti ona neprijemna vretenica a znova ma nahana-dokonca i po schodoch...

V tom zmatku sa nastastie konecne zobudim...
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

casto sa mi sniva ze z niecoho spadnem a zobudim sa potom.

A minule sa mi snivalo ze ja som bol ten vojak z hry FEAR, a ze moj ucitel tam okolo jazdil na AVII a daval mi naboje.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Moj najhorsi sen je ked sa mi sniva, ze je sobota a netreba ist do skoly a v skutocnosti je pracovny den :) :(
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

snivalo sa mi ze mi vypadali vsetky zuby a aj ostatnym ludom v sne.
Ono je zname ze ak sa vam sniva o pohrebe, tak sa v rodine narodi dieta.. toto sa mi raz aj splnilo
s tymto vypadavanim zubov je to tak, ze niekto v rodine zomrie. neviete o tom nieco viac?
priznam sa ze som este negooglila, ale idem na to.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

no snívalo sa mi o mature kedže zajtra maturujem :cry:
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- mne sa snivalo ze musim ist do roboty ... predim sa a kurnik nebol to len sen a musim ist do roboty .... :lol:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

mne sa snivalo s mojim chlapcom, ze sme uz lezali v posteli a stale nas nieco prerusilo! chvilami super sen,ale povecsine zly na srdce:)
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

už asi týždeň nič resp. si vôbec nepamätám, čo sa mi snívalo :?
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Den pred skuskou z matiky sa mi snivalo, ze som z nej dostal 1,5 boda :?

Len tak pre zaujimavost, skuska bola ovela tazsia ako sme vsetci cakali ... dostal som 16 bodov to mi nastastie stacilo aby som ju spravil
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

no mne sa snivalo ze nasho triedneho (ktory si rad vypije a aj bez toho ma pribrzdene blbe reci) som pri prichode do triedy odbachol brokovnicou a v tu ranu prisla riaditelka, na nej bolo videt ze bola totalne nasrana, podisla ku mne a zrazu sa usmiala, vytahla sampanske a oslavovali sme :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Hulkm napísal:g00d sh1t...riadne to bolo spravene, som sa zlakol este aj pri hudbe ten posledny face buuuu az ma striaslo...asi sa poohliadnem po tom filme...zaujimava reklamana kampan k filmu
dpc to co bolo? sak ta stranka bola tak aktivna ze kazdu chvilu som cakal kedy ma daco odpraskne alebo vyleti odtial :shock:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Takže po dlhšej dobe zas dlhší sen :)

Začínalo to tak že sa ocitám na volejbalovom zápase kde som medzi hráčmi..Začína zápas súper podáva a ja hrásne zachytávam no mimo ihriska..Zrazu sa vedľa mňa zjaví známy a pýta sa na moju ruku že kedy som ju mal zlomenú :? Potom sa strhne bitka v druhom roku kde sa bije kamarát čo hral s nami so súperom :D Odpískajú koniec zápasu a ľudia sa začínajú rozliezať preč..V tom vyhlásia že číslo 6 a 8 majú zdarma pivo..Náhoda bola že ja som bol číslo 6...Tak som prišiel si po pivo, začali čapovať no miesto toho som dostal ešte aj takú žltú kuchynskú váhu veľkú starú v starej krabici :) Pomedzi to v rozhlase chválili výkony Sovieta...až som tomu nechápal..
No keď načapovali tak som šiel preč no zrazu všade boli strážny psi pouväzovaný..Tak som položil váhu a začal ich obchádzať ako sa len dalo..Podarilo sa mi to až som sa dostal k východu ktorý vypadal ako z 2sv. vojny priechod v zákopoch..No vtedy som zistil že som zabudol váhu a išiel som sa vracať..Vrátil som sa a váha zrazu nikde..Tak som šiel zas naspäť ..Tie psi som vždy obišiel..Keď som pri východe tak tam vidím položenú váhu no bez krabice....A pak som sa zobudil :D Dalo by sa to kus viac opísať ale detaily zas netreba totálne :P
Napísať odpoveď