Neviem koľko som mal rokov a či som bol v triede nový, ale normálne som ráno prišiel pred vyučovaním do triedy. Trieda bola čisto chalanská. Nejak som sa bavil so spolužiakmi keď tu zrazu prišiel jeden, ktorého som nejak nespoznal /ani vyzuálne/ a so smiechom priniesol môj a môjho kamaráta občianksy preukaz /toho môjho kamaráta nemali od kiaľ poznať, pretože ja som ho spoznal len nedávno a je vyššia veková kategória ako ja/. Problém bol v rom, že z občianskeho preukazu aj jedného aj druhého ostal len malý štvorec. Prosto ich obstrihali. Smiali sa ako retardovaný a ja som nerozumel čo sa deje. Potom som sa postavil a pýtal som sa kto to bol. S kričal som či sú normálni a nech mi momentálne vysvetlia kto to bolo. Potom sa postavili traja chalani a zatlačili ma pred tabuľu. Začali niečo v zmysle "tu nie si doma chlapče tak si poď po nakladačku" /prosto tie klasické trápne situácie keď vy ste sami a pred vami stoja traja/. Nepamätám si presne ako k tomu došlo, ale jednému som stihol dať zaucho a keďže nie som nejaký kung-fu fighting /ani v tom sne som nebol/ tak ma samozrejme hneď zložili na zem a pár krát si kopli. Stihla prísť profesorka takže si chalani v kľude sadli a ja som bežal zo školy dpč. Dlhšiu dobu som o tom nikomu nepovedal /asi tak pár dní i keď v sne je to Ťažko odhadnúť/ ale raz už k tomu dôjsŤ muselo keďže bol môj občiansky nepoužiteľný /ten kamarát sa v sne neobjavil, len tým jeho občianskym/. Začal som to nejak riešiť doma s rodičmi, cez učiteľky, a nakoniec súdnou cestou. že nie je normálne len tak niekomu postrihať doklad a potom ho ešte aj zmlátiť. Súdy som poprehrával keďže tí chalani mali triedu na obojku takže samozrejme svedčili proti mne. Veľmi som sa na to hneval ale nič som s tým nemohol urobiť. Snažil som sa vymýšľať ako ich dostať aspoň zo školy /akože išlo mi o vylúčenie/ tak moc, že som sa nakoniec prebudil a určitú dobu mi trvalo kým som si konečne uvedomil že to bol len sen a nič také sa fakt nestalo.
No a chcem sa teraz dostať k nejakému riešeniu. Moje je takéto:
--Toto by mohla byť šikana-- /jedná sa čisto o symbolickú formu/
Takže bývam v izbe s bratom. Máme v izbe televízor, brat má nad posteľou svetlo /Ja mám tiež ale nechce sa mi meniť žiarovka
--občiansky preukaz kamaráta--
S kamosom som sa zoznámil fakt len nedávno, asi 2-3 mesiace dozadu ale sme dosť často spolu. Akcie atď... Nedávno sme s spolu nenormálne ožrali /hrali sme sa na yes man/. Sranda je v tom že je to umelec /ako ja. Akože študujem umenie ale napíšem že som umelec/, má rovnaký zmysel pre humor ako ja a máme rovnakých kamarátov. Samozrejme nie všetkých ale aj tak. On je vojak takže občiansky preukaz si spájam nejak s tým že slúži vlasti a tak je občan viac než hocikto iný /dúfam že chápete ako to myslím/...
Už ma nič iné nenapadá. čo vy na to?
Už sa mi dlhšiu dobu nič nesnívalo. Ale ak sa mi aj snívalo, tak si to nepamätám.