asi tak tieto škraty ma vôbec nezaujímajú ja som so svojou cikulindou spokojný a nechcem ju vymeniť za nič na svete houk dohovoril som
//autoeditácia príspevku ( 09 Sep 2008, 14:55 )
No čo ludia nič novéé??? omg nám vymenili evu za hajdúkovú tak sa skončili zlaté časy zajebávania a čo vy niečo new??
Skoda laša, a jeho pribehov janka hajdukova by to uz mohla zabalit,raz sa tam musim zastavit a povedat jej ze zivot nieje len matika. A uci tam este ta truba co vyzera ako alf ? šavoltová bolo jej meno inak skola celkom v pohode ale ZVT ruluje super hlavne pre Siete.
//ako tak pozeram uz je to iradny psycho ustav
a dalsie najdete
[/quote]tak to sa za tento rok naucite viac ako za minule tri roky [/quote]ved ja som rád kámo ved mal som s nou dve hodiny a viem viac ako s evou za 3 roky tak to je celkom dobré nie?? počuj teraz som pochopil učivo čo sme preberali v prváku
//autoeditácia príspevku ( 09 Sep 2008, 21:30 )
bobormako napísal:Skoda laša, a jeho pribehov janka hajdukova by to uz mohla zabalit,raz sa tam musim zastavit a povedat jej ze zivot nieje len matika. A uci tam este ta truba co vyzera ako alf ? šavoltová bolo jej meno inak skola celkom v pohode ale ZVT ruluje super hlavne pre Siete.
//ako tak pozeram uz je to iradny psycho ustav
a dalsie najdete
hhh tak to teda ale teraz sme dostali 5 prváčok síce brutálne špaty ale tak na dve sa dá aj pozrieť no ale len pozrieť zase nechcime od života veľa ale tak murgaška je super šiel by som tam aj opäť keby sa mám rozhodnúť:) som spokojný neviem ako vy:)
Takto to bolo tento rok:
Podmienky prijatia na štúdium bez prijímacích skúšok
Pre vytvorenie základného poradovníka sa uchádzačom o štúdium priradia body na základe študijného priemeru bez výchovných predmetov dosiahnutého v 2. polroku 8. roč., v 1. polroku 9. roč. a z profilových predmetov MAT a FYZ v uvedenom klasifikačnom období. K počtu bodov, ktoré uchádzač o štúdium takto získa, sa pripočítajú body získané v celoplošnom testovaní žiakov 9. ročníka.
Bez prijímacích skúšok budú na štúdium prijatí uchádzači, ktorí splnia nasledovné podmienky:
* žiaden z uvedených troch priemerov nie je horší ako 1,96
* v celoplošnom testovaní žiakov 9. ročníka získal uchádzač z matematiky viac ako 10 bodov a zo slovenského jazyka a literatúry viac ako 10 bodov.
Bez prijímacích skúšok môže byť prijatých maximálne 80 % uchádzačov, teda v odbore 2675 6 elektrotechnika 96 a v odbore 3918 6 technické lýceum 24 uchádzačov.
viem, ze Karban ma dake materialy k tomu co ma dokumentacia obsahovat alebo treba ist za kozultantom z praxe a oni ich maju kopec, mozes sa nimi inspirovat
http://spsjm.sk/data/download/DokPMSvzor.doc tu je nieco, ale je to dosť divné....radsej si učóruj z dakej triedy staru dokumentaciu....(si pamatam pred 2ma rokmi ako si kazdy bral dokumentaciu na zdroj KAZ 2)
jaguarx8 napísal:bvate niekto na intrku je lepie havranske namestie alebo internatna?
//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2009, 16:21 )
ten suja to riadny pripad ten len v kuse zere potom ta dodrbe a ide zrat dalej akoze pri nom sa nic nenaucis ale hlavne ze je vasnivy rybar
posiela vas s poharom po obed?? ci nemavate 7-8 hodiny s nim :d a to je len jeden typek z mnohyx ach pekne casy na "vyberovej skole"