Čo všetko ste obetovali, aby ste dostali muža alebo ženu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
maciatko99
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Čo všetko ste obetovali, aby ste dostali muža alebo ženu?

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Budem písať najmä o mužoch, pretože ich je tu viac, ale téma je určená aj pre ženské publikum trejto stránky, dokonca aj pre homosexálov ako je Ephramko a spol.

Čo všetko ste obetovali pre to, aby ste dostali osobu, ktorá vás zaujala a zapáčila sa vám? Ak dlho vám trvali niektoré prípady, kým sa to podarilo? Ako dlho ste sa rozhodovali, či ju vôbec pozvať alebo nepozvať na večeru? Stálo vám to za to?
Peter_Retep
VIP
VIP

Re: Čo všetko ste obetovali, aby ste dostali muža alebo ženu?

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

pod pojmom dostat myslis co? vyspat sa s nou alebo len bozkavat?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...myslí, že skôr myslí "dostať ju do vzťahu"...alebo niečo v tom význame...
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Myslela som tým všetko, teda aj vzťah, iba posteľ, bozk, asi bude lepšie to ku každnej situácií dopísať, že čo bolo výsledkom.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

maciatko99 napísal:Budem písať najmä o mužoch, pretože ich je tu viac, ale téma je určená aj pre ženské publikum trejto stránky, dokonca aj pre homosexálov ako je Ephramko a spol.

Čo všetko ste obetovali pre to, aby ste dostali osobu, ktorá vás zaujala a zapáčila sa vám? Ak dlho vám trvali niektoré prípady, kým sa to podarilo? Ako dlho ste sa rozhodovali, či ju vôbec pozvať alebo nepozvať na večeru? Stálo vám to za to?

ty co vlastne riesis? Snazis sa nieco dosiahnut? alebo nechapem ci to len tak otazka do plena?

co vsetko obetovat? Svoj cas, myslienky a dovtip...a ano stalo :) tebe to nestalo?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a mačiatko...aj ty sa pochváľ, či si ty obetovala...aby sme vedeli v akom duchu máme reagovať...
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Lollo - Otázka do pléna, správne.

Grim - Neviem odpovedať, asi preto, že som sa nesnažila o mužov ja, ale oni o mňa, teda s výnimkou posledného môjho vzťahu o ktorom som písala na tejto stránke - tam som obetovala svoj vzťah a nedosiahla som nič (ak nerátam pár bozkov). Ale toto je ten zlý príklad.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Z mojich skúseností viem, že čím viac sa snažím a obetujem pre to niečo, tým viac nakokot to dopadne. Takže sa riadím kredom "dont´t give a fuck" a proste ked nebere, tak nebere a hotovo.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ze by som sa nejako extremne snazil, tak to nie. Napr. so sucasnou to bolo zaujimave. Videl som ju na Booom-e. Napisal, ze ma peknu fotku. Potom sme si vymenili par sprav a nic. Mesiace nic. Potom si ona spomenula, ze sme si pisali a napisala mi. Po par spravach nas to uz prestalo bavit, tak sme si povedali, ze sa stretneme. Isli sme obaja na jeden festival a tam sa spoznali osobne. Potom sa snazil uz len udrzat s nou kontakt a dokazat jej, ze sa mi paci, a ze mam zaujem s nou byt dlhsie, ako 2 dni na festivale a ostat len kamaratom. Odkedy sme spolu robim vsetko, aby bola stastna. Co obetujem? Ani neviem. Nevolam to obetami. Robim to s radostou. Ale ak by som nieco aj musel, a vedel by som, ze by ju to robilo este stastnejsou, urobim to s radostou.
marjanka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marjanka »

p4ra ty si ideal. Chodim na forum uz par mesiacov a vsimam si tvoje spravy. Aj ja chcem takeho ako ty. :)
Ja som sa nemusela nikdy nejak zvlast moc snazit. Z tych co sa o mna zaujimali som si vybrala, ak teda bolo z coho, a vyslala som signal.
Ked som bola mladsia, tak mi zvazovala ruky hamblivost. Postupne sa to vsak vytratilo. Nejaka ta hamblivost samozrejme zostala aj vo vnutri aj na vonok. Niektori muzi totiz nemaju moc radi zeny, ktore su navonok moc sebaiste. A ked sa pri zoznamovani troska zacervenam, tak to ma pozitivny ucinok.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

marjanka, teraz neviem ci sa mam cervenat alebo co, ale dik, hehe. Taky kompliment potesi aj chlapa. :)

A co si tu bola pod inym nickom? Lebo pozeram, ze datum registracie je 16.02.2011, co je zhodou okolnosti len 2 dni dozadu.
marjanka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marjanka »

Nemas zaco dakovat. Takych ako ty, je v dnesnej dobe pomenej a ak nejaky su, tak zadany - co je aj tvoj pripad. :D
Nijak ti nenadbieham, len som vyjadrila svoj pohlad.
Na fore som nebola registrovana. Len som si citala temy bez registracie.
Pred dvoma dnami som potrebovala kontakt na jednu osobu, tak som sa musela zaregistrovat a ked uz som zaregistrovana, tak potroche budem aj prispievat. :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Celkom pekná téma, ale nakoľko už nosím obrúčku, tak pre mňa neaktuálna.
Ale keď sa na to pozriem z čisto teoretickej roviny, tak tu ani tak veľmi nejde o obete. Vnímal by som to skôr z pohľadu otázky: "Čo všetko som ochotný do vzťahu vložiť / investovať?" Človek potom už len sleduje, ako sa jeho vklady vracajú, alebo zhodnocujú. Osobne, keď plánujem budúcnosť, tak som ochotný sa do toho celý vložiť. Pokiaľ sa jedná o radosť mojej rodiny rozhodne sa nejedná o obeť. Ide o niečo, čo robím s radosťou, nakoľko viem, že to spôsobí radosť niekomu inému.
Slovo obeť vnímam ako pojem, ktorý predznamenáva stratu niečoho. Pre mňa to nie je strata, ale vklad, ktorý spôsobuje radosť, úžitok, či zabezpečuje budúcnosť, alebo stabilitu.
Viem, že celý príspevok je možno ladený v bankovej terminológii, čo sa veľmi nehodí, no inak to skutočne povedať neviem.
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Nikdy som sa nesnažila niekoho dostať.. A ani si nepamätám, že by som naozaj niekoho balila..
Ak sa mi niečo stalo v mojom živote, tak to bolo také hŕŕ, ale nie nejaké plánované na "dolapenie" a už vôbec nie z mojej iniciatívy.. Proste stalo sa..

Ak ide o vzťah, zaľúbila som sa do chlapca, s ktorým som si písala asi rok a pol pred prvým strentnutím..
Nikdy som sa nehrnula do vzťahov, nemala som o to záujem a ani čas..
Ani som žiadne vzťahy pred tým nemala, okrem toho, čo práve teraz trvá..
Ale ak ide o nejakú obetu pre dosiahnutie vzťahu, tak som porušila všetky predsavzatia, aké som kedysi voči chlapcom mala...:-)

A výsledok? :
Som šťastná a prišla som na to, že vo vzťahu mi je omnoho lepšie, človek má predsa len niekoho, kto ho stále podrží, poradí mu, pomôže..
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Obeta - zabil som pol roka casu ked som nerobil nic ine, len sa snazil o jedno dievca, nikdy viacej nestoji to za to.
wrtulka33
Light Star
Light Star

FR33RIDER napísal:Obeta - zabil som pol roka casu ked som nerobil nic ine, len sa snazil o jedno dievca, nikdy viacej nestoji to za to.
Raz sa Ti to určite vyplatí :-) .. Nevzdávaj sa hneď pri prvom, či druhom neúspechu... :)
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

hehe kiezby to bol len prvy alebo druhy :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

asi iba jediny raz som obetoval pre zenu dost vela /citov, casu/ a ked sa na to spätne pozeram, tak sa mi to v podstate aj vratilo, ale v buducnosti to uz asi nikdy robit nebudem, podla mna sa to nemusi oplatit..
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

gogo956 napísal: podla mna sa to nemusi oplatit..
na druhej strane ked nebudes robit nic tak sa ti to isto nevyplati... nuz cloviecik vyber si
wrtulka33
Light Star
Light Star

javatar napísal:na druhej strane ked nebudes robit nic tak sa ti to isto nevyplati... nuz cloviecik vyber si
Súhlasím..:-)
GOGO956 // Keď nebudeš schopný nič obetovať alebo o nič sa snažiť tak ani nič nezískaš..:-)
Napísať odpoveď