Zdravim mam taky vatsi problem s touto hrou ked ju dlhsie hram niekedy staci pol hod.... tak ju sekne zvuk stale ide a na monitore sa zacnu objavovat rozne pasiky a blikat potom musim ukoncit app alebo restartunt pc neviem cim to je ked si mislim ze poziadavky splnam na 100%
takze moja zostava je AMD athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+ 2.90GHZ , 4GB RAM , 512 MB graficka karta Nvidia MSI N9600GT T2D512
SERVIS PACK 2 .......
Takze neviete cim to je? stava sa to este niekomu???
a ako by sa dal problem odstranit...ale ja som mal aj pridavne vetraky 3 a stale to robilo takze neviem dpc ale neboli take originalne iba take zo starich zdrojov ale aj tak planujem kupit orig chladice na ramky graf a hdd dufam ze potom uz setky problemy prestanu
TAKZE ked ze ja som v tom noob tak tu prikladam screen v normalnom chod PC....
Prílohy
Tak toto je ono aj s legendou tak ja neviem co je v norme a co nie
mne to nerobi hned ale ked napriklad viacej krat restartnem hru alebo ked dlhsie hram a to aj napriklad ked si dam prehrat video...ja fakt neviem v com moze byt chyba...ine hry to nerobia...... a nemoze to byt tyym ze mam SP2????a hravam to na gamepade ale to by asi nemalo hrat ziadnu velku rolu
123peter1 napísal:mne to nerobi hned ale ked napriklad viacej krat restartnem hru alebo ked dlhsie hram a to aj napriklad ked si dam prehrat video...ja fakt neviem v com moze byt chyba...ine hry to nerobia...... a nemoze to byt tyym ze mam SP2????a hravam to na gamepade ale to by asi nemalo hrat ziadnu velku rolu
ide o problem gafiky bud sa opalil alebo sa snazi mejaky ram modul alebo jednoducho teplota je vysoka
mas presne taku istu graficku ako ja (mam asus neviem aku ty) nemam s tou hrou najmensi problem, chyba bude niekde u teba. skus vycistit komponentzy od prachu