comp mi nebere dvd-cka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
j.mihi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa j.mihi »

Zase problem s napalovanim, vzdy nieco musi neist, prosim dobri ludia pomozte..
Takze, neviem preco ale zrazu mi comp nechce brat ciste dvd-cka.. Chcel som napalit film na dvd-r, a program convertxtodvd mi napise ze zly disk.. Vymenil som disk ze iny (ina znacka), a to iste.. V tom zakladnom windovsackom prehliadaci (jak sa to vola?) mi to napisalo len ze vlozte disk do jednotky F, a hotovo.. Inak mam dve dvd napalovacky, jedna je externa, nejde to ani jednou.. Nakoniec som skusil dat ze format incd (neviem preco), nejak sa m otvoril nero, a tam napisal ze nemoze ist lebo "disc type: dvd-r sequential recording". Takze problem bude asi ten ze mi comp povazuje z akehosi dovodu vsetky dvd-cka za sequential recording (netusim co to znamena). Takze je asi niekde nieco zle nastavene...
Vedeli by ste mi niekto prosim pomoct? Jak to nastavim aby to zase islo?
Zatial dakujem za namahu..

//autoeditácia príspevku ( 26 Jun 2008, 15:22 )
Tak dik za odpoved :D .
Nero mi to uz nejako napalil, ale aj tak by ma zaujimala jedna vec.. Preco ked dam do mechaniky prazdne dvd-cko, "Tento pocitac" mi to oznaci ako jednotka cd-rom, a nie dvd-rom, alebo jednoducho jednotka dvd-r?? Zda sa mi totiz ze volakedy mi to tam napisalo podla toho co som tam strcil, takze kde sa stala chyba.. :?:
Napísať odpoveď