Compaq CQ61

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Dandy_tn
Light Expert
Light Expert

Compaq CQ61

Príspevok od používateľa Dandy_tn »

Dobry den prosim vas mam tento notebook a neviem si rady s nim ... aku ma vadu: PC ide normalne zapne sa ... ale o chvilku sa vypne ... hned na to ak ho chcem zapnut ...(idem do biosu ... a aj tam ho vypne) tak sa chcem spytat ... co to môze spôsobovat. .. pamäte RAM som skusal menit ... notebook nema sancu sa hned pri starte prehriat .... aka tam môze byt teda vada ? ... dakujem
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Compaq CQ61

Príspevok od používateľa Denco »

Keď vstúpíš do BIOSu, tak sa hneď vypne? Ak by si stíhal, skús reset BIOSu na default nastavenia.
Skús zapať len s batériou alebo len s elektrickým napájaním (batériu vytiahni). Niekde som videl, že pri podobnom probléme pomohlo vytiahnuť batériu na pol hodinu a potom vložiť späť.
Dandy_tn
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dandy_tn »

Bios som dal na default a ani to nepomohlo .... vypne si ho kedy chce ... napr . zapnem bios ... stlacim sipku a hned ho vypne ... alebo podari sa mi v biose dat na default ... po restarte PC sa opät vypne ... akuat som vytiahol baterku ... skusim to teda nehat nejaku dobu bez prudu ... a uvidime ... skusal som aj s baterkou aj bez baterky .... tak skusim teraz ho uplne vybit ...
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Denco »

Ak ti to robí klávesnica na notebooku, skús použiť nejakú do USB. Prípadne naopak.
Napísať odpoveď