convert - N95 8gb
-
mad dogg.SK
Medium Expert
convert - N95 8gb
vsimam ze je velky boom okolo tohto fonu, ja som ho tez vyfasoval od t-mobilu, ze verny zakaznik atd dali mi aj 1gb wnw za 99/mesiac atd no...
...k veci
potreboval by som poradit ako a cim konvertovat do fonu hudbu a video. da sa vselico vygooglit, ale mohli by ste mi poradit neco overene a kvalitne? dakujem
...k veci
potreboval by som poradit ako a cim konvertovat do fonu hudbu a video. da sa vselico vygooglit, ale mohli by ste mi poradit neco overene a kvalitne? dakujem
neviem ci tam chces nosit instalacky pre GTA IV ale nevidim dovod sa pri takomto telefone obmedzovat... ak ty ano tak TotalVideo Converter, robi 3gp, a dokaze znizit kvlaitu hudby a ine veci... je to shareware ale ty si urcite poradis
-
mad dogg.SK
Medium Expert
ludia nebalznite hadam tam nebudem kydat 700 megovy avi film :DD
stojim si za setrenim...
nekedy som pouzival total video konverter na video, a oneclick ringtone converter na hudbu
a este ze .... odporucate tam k tomu nainstalovat nejake ine aplikacie alebo uplne stacia te defaultne playeri co tamsu?
stojim si za setrenim...
nekedy som pouzival total video konverter na video, a oneclick ringtone converter na hudbu
a este ze .... odporucate tam k tomu nainstalovat nejake ine aplikacie alebo uplne stacia te defaultne playeri co tamsu?
chce to divx mobile a core player - to len ak by sa codec filmu nemusel s jednym alebo druhym... ale ked budes len 3gp pozerat tak je to jedno. na hudbu ogg player - zoraduje songy podobne ako ked hadzes hudbu do winampu a preto ho pouzivam aj ked nema plnu hw podporu...mad dogg.SK napísal:ludia nebalznite hadam tam nebudem kydat 700 megovy avi film :DD
stojim si za setrenim...
ak chces navigovat daj si tam sygic mcguider, imho je o dost presnejsi ako NM...
ad 700MB film: v lete som si na cesty nosieval kopirovane diely X - Files, bez konverzie etc. a vsetko bolo v pohode, ale nutit ta nesetrit uz nebudem
-
mad dogg.SK
Medium Expert
prepac ale mp3 sa uz daaaavno pre mobil neupravuju ... jedine na ukor kvality ....
mozes si to skonvertovat na ogg a bude to mensie ...
ale tak ako kolegovia nado mnou nechapem preco setris ked mas 8GB ...
to si tam davas diskografiu 100 skupin z ktorych kazda ma 10 albumov ?
alebo si tam davas 40 filmov ?
mobil nie je na archivaciu filmov a hudby ... nato mas HDD, USB, DVD, CD, ...
add je hriech davat do mobilu ktory ma symbian, wm, ...
filmy v kvalite 3gp ... max tak nejake kratucke srandovne videa ... ale filmy ... hanbil by som sa to pustit na takom mobile ... same kocky ... hlavne ked si tam mozes krasne pustit avicko a nebude ani jedna jedina kocka ...
mozes si to skonvertovat na ogg a bude to mensie ...
ale tak ako kolegovia nado mnou nechapem preco setris ked mas 8GB ...
to si tam davas diskografiu 100 skupin z ktorych kazda ma 10 albumov ?
alebo si tam davas 40 filmov ?
mobil nie je na archivaciu filmov a hudby ... nato mas HDD, USB, DVD, CD, ...
add je hriech davat do mobilu ktory ma symbian, wm, ...
filmy v kvalite 3gp ... max tak nejake kratucke srandovne videa ... ale filmy ... hanbil by som sa to pustit na takom mobile ... same kocky ... hlavne ked si tam mozes krasne pustit avicko a nebude ani jedna jedina kocka ...