Toy M@ch!n3 napísal:aj ja by som dal, ako to je s tymi aliasmi?
kto bude online a bude robit server, tak ti dodatočne spravi....
PS: nemáš verejnú IP ?
PS2: DSL internet od T-Comu nemá verejnú IP ? lebo teraz mi pridu namontovať buduci týždeň...
Kto vlastne urobil tu siet cez hamachi? Ako nic v zlom, ale ti dvaja novy, co nie su na fore, tych by som odtial kickol, aby sa mohol Toy M@ch!ne prihlasit.
cafte .. ja by som mal par navrhov na lebsi beh serveru...
1. ked mate problem s plnou hamachi sietou co tak urobit novu? napr cs_hojko.com2 cs_hojko.com3 .....
2. Ja mam taky program ze nanho netreba robit aliasy ... tak ak vas otravuje stale to Class c tak by som mohol robit ja ... server sice neuvidite v LAN-e ale IP servera bude vzdy 5.61.159.203:27015 ... samozrejme musite byt na hamachi ... pripojite sa tak ze si otvorite konzolu a napisete connect 5.61.159.203:27015 ... server by bol zapnuty cez volne dni a vikendy cely den ... cez pracovne dni tak od 15:00 bez ohladu na to ci by niekto bol online na hamachi ... mam tam amx mod ... je to super vec ...
*****HERO***** napísal:cafte .. ja by som mal par navrhov na lebsi beh serveru...
1. ked mate problem s plnou hamachi sietou co tak urobit novu? napr cs_hojko.com2 cs_hojko.com3 .....
2. Ja mam taky program ze nanho netreba robit aliasy ... tak ak vas otravuje stale to Class c tak by som mohol robit ja ... server sice neuvidite v LAN-e ale IP servera bude vzdy 5.61.159.203:27015 ... samozrejme musite byt na hamachi ... pripojite sa tak ze si otvorite konzolu a napisete connect 5.61.159.203:27015 ... server by bol zapnuty cez volne dni a vikendy cely den ... cez pracovne dni tak od 15:00 bez ohladu na to ci by niekto bol online na hamachi ... mam tam amx mod ... je to super vec ...
tak co vy nato? aspon skusit to mozme ne?
SUPER NÁPAD, kinjeril, ja prave idem kicknuť nových neboj sa
dnes bolo super sekačka: team1: Lord_3D a b3r3t team2: 20botov na nože mapa: dust2 > neskor sa kunam pridali hero a spol. bola sranda, upnem zajtra fotky, a jak bude new net, tak aj videa ako skosim 15botov gulometom...
no dnes sme hrali 4 na mojom servery a bolo to good ... ping tak do 70 ... ziadne lagy ... keby bola hamachi siet plna pripojte sa na cs2_hojko.com heslo hojkocs ... takze zapnuty bude tak jak som pisal minule .. IP
5.61.159.203:27015
mozete si ju pridat aj do favorites a nemusite sa stale na to pripajat cez konzolu
prava som da Rikimu ... a preco by som mal dat prec AMX? Mate tam prikazy ako /top15 a tam sa vam vypise 15 najlebsich hracov a tam uvidite kto je best ak to myslis .. ved Riki napis co tam je
Server je vacsinou online tak je nick server online ... ak na nom nieco nerobim ako teraz