//autoeditácia príspevku ( 24 Oct 2008, 11:03 )
btw - steameri, ktorym nejdu tie avatary v tabulke fragov, tak mne to islo len na rozlisku 1024x768 ine som ani neskusal. ale ja hram na vga rozlisenia, takze tie avatary tam mat nebudem
btw - steameri, ktorym nejdu tie avatary v tabulke fragov, tak mne to islo len na rozlisku 1024x768 ine som ani neskusal. ale ja hram na vga rozlisenia, takze tie avatary tam mat nebudem
http://www.bside.sk/index.php?page=CS1.6snov%FDmupdateNatro napísal:mam problém so steam. nainstaloval som si ho ale ked sa chcem pripojit na niaky server tak mi ukaze toto:
co mam urobit???
haluz je v tom , ze vidim vsetkych friendov bud disconnectovanych alebo len online, ale ked kuknem serveri pod friends tak tam su napr 3.., a ziaden kamos na nich nehraFuxxo napísal:tak nvm ako vam, ale ked sa ja napojim na niektory z tych serverov pod friends, tak tam hra kamos... takze u mna je vsetko ok
tak pravdepodobne to budu ludia v grupach, v ktorych si na steame. ja osobne som v niekoolkych, takze ked dam vo find servers - Friends, tak provider mi hned da ban na 5 minut, za vela spojeni (tolko je tych cwokow co hraju) takze toho sa stale radsej vyvarujem xDSilmer napísal:haluz je v tom , ze vidim vsetkych friendov bud disconnectovanych alebo len online, ale ked kuknem serveri pod friends tak tam su napr 3.., a ziaden kamos na nich nehra