subor "cstrike\cl_dlls\client.dll" si niekde zalohuj a potom vymaz .. pri pripajani na server by sa ti mal stiahnut znova a malo by to istLOLCATS napísal:ahoj mam takyto problem.
Nemozem sa pripojit na servre...vzdy mi to hodi hlasku v prilohe.
Hru spustam cez : wine hl.exe -game cstrike
OS Linux
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Hi all. stale ked som na nejako serveri mi to blblo potom prestalo a zase zacalo na dalsom serveri neviem ci je to chyba servera abo mojho pc. mam windows7 (rovili mi to aj na vista home premium ktoru mam tiez) ked umriem a niekoho speecujem tak po oziveni vidim jeho meno nemam mieritko ani ammo stats proste nic a po chvile ma kickne a ukaze:
Kicked: Reliable channel overflowed
co s tym moze byt? mam steam. pls help me.

Kicked: Reliable channel overflowed
co s tym moze byt? mam steam. pls help me.
Ten C++ o nom som uz tu 100 krát písal,stací si ho stiahnuť ako,a nainstalovat,pohladaj o pár príspevkov nas5QuiKy napísal:mne CS1.6 a CSS robi ten C++ ale az na druhy pokus ked skusim hrat,na prvy mi vypne hru a nic neukaze.A to iste mi robi aj HL2,a rein Win nebudem,jedine keby poradite![]()
:)a aby mi ostaly vsetky veci.
No na fóre som nasiel zaujímavé príspevky typu :QuiKy napísal:5x som to stiahol nainstaloval a nic furt to iste
Yeah, and I will, but that won't fix my problem... Can you at least get me a quicksave file after the intro where you are in the train? I think I am only getting the error when the game wants to play the intro.
See, I already tried alot of Microsoft Visual C++ Library .dll's and it didn't work, but CS:S works, HL2:MP works, and everything else... So it's obviously just the intro that doesn't work, that's why I need a post-intro savegame file - to start the game when the intro ended.
-
andrej1988
Novice
Niektorí admini sú na dosť nízkej inteligenčnej úrovni...
Práve som dostal ban na 1 deň za TK... a aby bolo jasné, menila sa mapa a bolo odpočítavanie 3, 2, 1 a v tychto troch sekundach sa zvyknu vlastny pozabijať, hadžu po sebe granaty... To isto každy vie ako to prebieha...
Ale zato že v tychto troch sekundach som svojho odstrelil, zmenila sa nasledne mapa, a tam mi dal admin ban za TK je už trochu moc aj namna... Akože, mám dosť...
však lekoklatik
Práve som dostal ban na 1 deň za TK... a aby bolo jasné, menila sa mapa a bolo odpočítavanie 3, 2, 1 a v tychto troch sekundach sa zvyknu vlastny pozabijať, hadžu po sebe granaty... To isto každy vie ako to prebieha...
Ale zato že v tychto troch sekundach som svojho odstrelil, zmenila sa nasledne mapa, a tam mi dal admin ban za TK je už trochu moc aj namna... Akože, mám dosť...
však lekoklatik