caute mam od T-Comu Vigor2700VGST a mame 2 kompy doma. neviete mi poradit ci sa nejako da ich zosynchronyzovat aby sme si zahrali CS proti sebe. a ked mozem poprosit konkretne navody alebo odkazy na stranky lebo na siete som totalny antitalent
no bud spojis pocitace s kablamy (zosietujes) alebo nejak cez Hamachi... ale ked ich mas doma, imho lepsie kablamy... a potom uz len najdes v CSku v zlozke Lan svoju siet... aspon sa mi zda.
ja neviem asi som sa zle vyjadril. od jedneho kompu ide kabel do routra aj od druheho. a preto sa pytam ci sa to neda nejako vyuzit aby som si vytvoril takto siet. nie este ine kable tahat
tak ja neviem a netreba daco nastavit nieco povolit alebo zakazat. ekd sa dostanem do routra tak mam na pravej strane taketo moznosti
Internet Access
PPPoE / PPPoA
LAN
General Setup
Static Route
Bind IP to MAC
NAT
Port Redirection
DMZ Host
Open Ports
Applications
Dynamic DNS
UPnP
VoIP
SIP Accounts
Status
Wireless LAN
General Setup
Security
Access Control
WDS
AP Discovery
Station List
System Maintenance
System Status
User Password
netreba tam nieco ?
a vytvoril si si vobec vo windowse lanku v nastaveniach siete? ze aj jeden aj druhy komp - pridelit Ipcky, masky atd? lebo ak nie tak asi siet nerozbehas...
skus toto.... oba kable z oboch PC supni do routra, ten mas dufam uz nastaveny a proste chod do ovladaci panel->sietove pripojenia->lan->nastavenia->tcp/ip->nastavenia a daj na oboch ze ziskat IP automaticky... router by sa mal o to postarat... aspon u mna to fungovalo uplne ok a mam vigor 2600
ja by som si to aj nastavil keby som tam take mal. ja tam mam len pripojenie k miestnej sieti a tam ked chcem nastavit TCP/IP tak len pre 1 komp sa da resp. pre jedno pripojenie
sak, win+r, cmd, ipconfig /all, pozries aku mas ip, na pc zrobis server, a z druheho sa pripoj cez konzolu prikazom connect ...
pripadne si nastav rovnaku workgroup na oboch pc...