Add me -> Shamway (obrazok hlavy so svetlym pozadim
Counter-Strike: Global Offensive
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Counter-Strike: Global Offensive
Niekto okolo ranku sheriff na hru? mikrofon podmienka...
)
alpha collection skins padaju?lebo som nieco cital,ze padali len pocas bravo operacie,co bolo nejako davnejsie.ale neviem co je na tom pravdy,kedze na steam fore sa pise kde co a kde kdo...
-
lowmanek
Light Professional
Rozhodol som sa, že idem vyskúšať stávkovať serióznejšie. Kúpil som pár skinov, ale ak by ste niekto chceli zasponzorovať môj pôvodný kapitál, nebránim sa
Môžem vám potom poslať môj sheet ako sa darí a popr. môžete nejaké stávky obkukať 
V prípade, že máte nejaké krabice, blbosti a je vám to na nič, neváhajte ma kontaktovať!
V prípade, že máte nejaké krabice, blbosti a je vám to na nič, neváhajte ma kontaktovať!
Ja som stale nepochopil ako a cez co sa to stavkuje?
TO stavkujete cez stranku csgolounge.com?
TO stavkujete cez stranku csgolounge.com?
-
lowmanek
Light Professional
Áno, dá sa aj cez iné, napr. fanobet
Celkom mi ide na nervy, ked sa chcem pripojit niekam kde hra moj kamarat a nemozem lebo je full server a nie je tam daky auto-connect alebo , ze sa napojom a cakam kym sa uvolni slot.. Vacsinou musim pockat na zmenu mapy aby som sa vobec napojil... Inokedy tam ani nemam moznost JOIN, ale iba WATCH..
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ak chcete hrat spolu tak sa dajte do lobby, inak to pojde iba tak ako si napisal.
Jasne, to som uz zistil. Skor som narazal na to "nedomyslenie", ze ked uz niektory z kamaratov hra, tak sa tazko k nemu napojim...
Zacal som tiez, no neivestoval som do toho ani euro z vlastného vrecka. Počas ESL One v Cluj mi padla cobble case, ktoru som predal za cca 20€ a s tým som začal betovať minulý týžden. Momentálne má môj inv hodnotu cca 100€. Za týžden myslím že celkom fajn.lowmanek napísal:Rozhodol som sa, že idem vyskúšať stávkovať serióznejšie. Kúpil som pár skinov, ale ak by ste niekto chceli zasponzorovať môj pôvodný kapitál, nebránim saMôžem vám potom poslať môj sheet ako sa darí a popr. môžete nejaké stávky obkukať
len tak btw moze sa stat, ze casom nebudu kluce na bednicky k dispozicii na predaj? ... teda napriklad od tych najstarsich bedniciek
Nevidim dôvod prečo by sa to malo stať.
Momentálne som na 144€ inventári... Všetky tieto NA BO1 hry skipujem.
Momentálne som na 144€ inventári... Všetky tieto NA BO1 hry skipujem.
Meken, tym by isli sami proti sebe, prichadzali by o ciste zisky, ktore maju z nicoho.
Diky za info:
btw DEVZYO1G: tu sa chvalis , ze ako ti ide stavkovanie a v dalsej teme prosis o karticky na lvlovanie acc a pritom tie karticky stoja 5 centov ks cca
Naco je vlastne dobre mat vysoky lvl na steame?
btw DEVZYO1G: tu sa chvalis , ze ako ti ide stavkovanie a v dalsej teme prosis o karticky na lvlovanie acc a pritom tie karticky stoja 5 centov ks cca
Naco je vlastne dobre mat vysoky lvl na steame?
Dokopy na nic
Kazdy level ti prida moznost mat o 5 priatelov viac. A myslim ze kazdych 10 levelov ti da moznost pridat si dalsi showcase na profil (achievement, screenshots, atd.). Takze cisto komunitna zalezitost bez ktorej sa da prezit.
Jaj takto, ja ze sem tam padnu nejake itemy atd, ale potom na nic..
Inak v poslednej dobe ked hravam, stava sa mi to ze niekto po mne striela a ja ked zaleziem za stenu/dvere tak vtedy dostanem do hlavy, lenze uz som za stebnou/dverami... To ma vie nehorazne vytocit. Nehovorim o prestreleni-dierovani... ale je napr. prve koli pistolky a ja sa obstrelujem s hracom a ked zaleziem za stenu tak mi trafi hlavu wtf ... net mam dobry, ping , odozvu vsetko ide hladko, ziadne vykyvy...
Inak v poslednej dobe ked hravam, stava sa mi to ze niekto po mne striela a ja ked zaleziem za stenu/dvere tak vtedy dostanem do hlavy, lenze uz som za stebnou/dverami... To ma vie nehorazne vytocit. Nehovorim o prestreleni-dierovani... ale je napr. prve koli pistolky a ja sa obstrelujem s hracom a ked zaleziem za stenu tak mi trafi hlavu wtf ... net mam dobry, ping , odozvu vsetko ide hladko, ziadne vykyvy...
neviem kto to vravel ale ze vraj je to aj kvoli tomu ??
No mozno je to ta neskora odozva servera, ze si myslis ze ho trafias a pritom nie, lebo je niekde "inde" .. To iste ako ked zalezies za stenu a on ti este glockom cez stenu je*** do hlavy...
http://steamcommunity.com/id/bodyxsnatcherGothaR napísal:Dokopy na nicKazdy level ti prida moznost mat o 5 priatelov viac. A myslim ze kazdych 10 levelov ti da moznost pridat si dalsi showcase na profil (achievement, screenshots, atd.). Takze cisto komunitna zalezitost bez ktorej sa da prezit.
chcel som to hlavne kvoli tomu showcase co tam teraz mam
@Son-Goku, to video robil cisty placko, prvy zaber v realnom case, nevedel ho ani trafit,
druhe zabery su z dema ktore ti vyhodnoti uplne inak kedze je iba 16TICK demo.
problem chlapca je totalny potato aim, nezastavam sa 64Ticku ale tomuto by nepomohol ani 256Tick....
to ze v deme vidno ze ho trafil neznamena ze ho trafil aj v hre, kedze demo zobrazuje 4krat menej informacii ako realna hra...
druhe zabery su z dema ktore ti vyhodnoti uplne inak kedze je iba 16TICK demo.
problem chlapca je totalny potato aim, nezastavam sa 64Ticku ale tomuto by nepomohol ani 256Tick....
to ze v deme vidno ze ho trafil neznamena ze ho trafil aj v hre, kedze demo zobrazuje 4krat menej informacii ako realna hra...