Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
Stala sa mi dosť divná situácia. Na csgolounge som si dal nejaké itemy nech mi chodia offery.
Hrám si kompet a z mojho usp caiman zrazu po 3 kole alebo tak nejak mám P2000 reku wtf čo som spravil nejaký trade?
Pozerám pozerám a veru že hej ovšem nie taký aký by som chcel ale P250 (StatTrak™) | Valence , Glock-18 (StatTrak™) | Wraiths , UMP-45 (StatTrak™) | Riot , USP-S | Caiman za M4A4 | Tornado ktoré ma hodnotu 30 centov ..
Myslíte že mi pomôže support? Pretože podľa steamu ten offer som poslal ja ale to je blbosť nikdy by som takýto trade nespravil a keď som si toho človeka chcel pridať tak ževraj si ma blokol ..
Mám sa zmieriť s tým že ma niekto scamol?
Hrám si kompet a z mojho usp caiman zrazu po 3 kole alebo tak nejak mám P2000 reku wtf čo som spravil nejaký trade?
Pozerám pozerám a veru že hej ovšem nie taký aký by som chcel ale P250 (StatTrak™) | Valence , Glock-18 (StatTrak™) | Wraiths , UMP-45 (StatTrak™) | Riot , USP-S | Caiman za M4A4 | Tornado ktoré ma hodnotu 30 centov ..
Myslíte že mi pomôže support? Pretože podľa steamu ten offer som poslal ja ale to je blbosť nikdy by som takýto trade nespravil a keď som si toho človeka chcel pridať tak ževraj si ma blokol ..
Mám sa zmieriť s tým že ma niekto scamol?
Ak ma niekto zaujem mam CS: Complete Steam gift na predaj za 5.74 Euro.
//predane uz
//predane uz
Caute, neviete cim to moze byt, ze nevidim mena ostatnych hracov?
Prosim poradili by ste mi kolko trva ta nova operacia v cs:go a oplati sa to kupovat padnu mi stoho veci za 5 eur co zaplatim za tu operaciu?
Tak neviem kolko to potrva presne, ale 5 euro sa Ti vrati len teoreticky, ak otvoris bednicky a daco ti padne, takze musis do toho dat dalsie peniaze... Su tam aj misie, za splnenie mas XP
Ja som si to kupil hned a padli mi bednicky 2, prvu som predal za 2,2 a druhu za 1,80, takze mam spat 4.. ale teraz ked ti uz padne bednicka, tak uz velku hodnotu nema a bude len klesat
Viac Ti mozno napise niekto iny
Ja som si to kupil hned a padli mi bednicky 2, prvu som predal za 2,2 a druhu za 1,80, takze mam spat 4.. ale teraz ked ti uz padne bednicka, tak uz velku hodnotu nema a bude len klesat
inokedy by sa to oplatilo viac nakolko vzdy ked vysla nova operacia tak vysli aj dve nove kolekcie s ktoych padali skiny exkluzivne iba tym ktory si kupili operaciu.
no lenze valve nedalo nove kolekcie a tak spravili ze ti budu padat dropy nie zo vsetkych kolekcii ale 2-3 kolekcie dozadu a este kolekcie cache overpass a cobble.
to som bol dost sklamany ved o tom predsa tie operacie boli, cize toto je asi najzbytocnejsia operacia lebo to iste ti moze padnut ak aj nemas kupenu operaciu.
"hovorym o weekly dropoch za lvl"
no lenze valve nedalo nove kolekcie a tak spravili ze ti budu padat dropy nie zo vsetkych kolekcii ale 2-3 kolekcie dozadu a este kolekcie cache overpass a cobble.
to som bol dost sklamany ved o tom predsa tie operacie boli, cize toto je asi najzbytocnejsia operacia lebo to iste ti moze padnut ak aj nemas kupenu operaciu.
"hovorym o weekly dropoch za lvl"
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mne padla, otvoril som a stattrack awp elite build, sice najhoršia kvalita ale išlo to ešte po 30€Meken napísal:Tak neviem kolko to potrva presne, ale 5 euro sa Ti vrati len teoreticky, ak otvoris bednicky a daco ti padne, takze musis do toho dat dalsie peniaze... Su tam aj misie, za splnenie mas XP
A operacia bude trvať do 17. júna.
To ja som bednicky prestal otvarat, vzdy som mal smolu a padla mi najlacnejsia kktina...
Poradili by ste mi drop v cs:go pada v stredu a musi sa my zvysit level?Myslim ze raz do tyzdna a kedy padaju bedny s tej novej operacie tiez raz do tyzdna?
Koli comu niekto predava kluce po 2.8 , ked si ich mozem kupit priamo za 2.2? Kto to kupuje?
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vraj sú zo steamu v niektorých krajinách drahšie kvoli daniam a tak
Vlastne , teraz som to pozeral a ked kupis kluc za 2,20 a chces spat 2,20, tak ho musis predat za 2,53 lebo 33 sencov ide steamu.
//autoeditácia príspevku (29 Feb 2016, 21:56)
Ked pouzivate "trade up contract", tak tam je jedno ci davam najlacnejsie z danej kategorie (napriklad slabo modrych) alebo zavazi ze tam dam drahsie hodnotnejsie zbrane?
AKo to funguje?
//autoeditácia príspevku (29 Feb 2016, 21:56)
Ked pouzivate "trade up contract", tak tam je jedno ci davam najlacnejsie z danej kategorie (napriklad slabo modrych) alebo zavazi ze tam dam drahsie hodnotnejsie zbrane?
AKo to funguje?
Mas jedno ake su drahe dostanes stale skin z jednej z kolekcii zo skinov co si dal o uroven vyssie.
Fnatic si ide o par minut po pohar 
kazdu hru otocili,ja som si myslel v prvom kole,ze ich totalne rozbiju brazilci a oni to to proste na drzovku vyhrali.ako keby nemali konkurenciu
tam bolo vzdy vidno, ze LG boli za CT velmi silny, ale potom za T im to neslo alebo skor Fnatik vedeli tak isto to CT ubranit a otocit
Fnatic su imho aktualne uplne bez konkurencie, robia si co chcu, s kym chcu... Na kazdu "otazku" maju okamzitu odpoved...
To je pravda, ale drzal som LG.. Fnatic hraju bez emocii, co este chapem pri hre ale po vyhre vyzerali ako keby sa nic nestalo...
Lebo o nic nebojuju, s prehladom si drzia titul a nikto ich neohrozuje, to moze byt pre nich "nuda".
CHcel som sa spytat, co mi treba za ultilku na to aby som videl cenu itemov v inventari?
Dobra vec aj pri tradevani aby som videl kolko ma item hodnotu min. na markete
asi toto skusim
https://chrome.google.com/webstore/deta ... pjbkabhmjl
Dobra vec aj pri tradevani aby som videl kolko ma item hodnotu min. na markete
asi toto skusim
https://chrome.google.com/webstore/deta ... pjbkabhmjl