dawo napísal:Nevyznam sa moc, ale neda sa nahodou na tom "PLUS" zvysovat pamat SD kartami???
Nevyzera to tak, ale ja by som na tvojom mieste bral normalny Zen V. 1GB pamate je totiz dost malo a radio je v podstate zbytocne ak to je mp3 prehravac
a zvukovo za taku cenu tiez nic moc....cital som to v jedno ceskom teste len teraz to nemozem najst na nete ale jak najdem tak to sem hodim....keby ze teraz kupujem player tak asi emgeton E3 najlepsia kvalita zvukoveho vystupu tu mas test 98% zo 100E3
skura3 napísal:a zvukovo za taku cenu tiez nic moc....cital som to v jedno ceskom teste len teraz to nemozem najst na nete ale jak najdem tak to sem hodim....keby ze teraz kupujem player tak asi emgeton E3 najlepsia kvalita zvukoveho vystupu tu mas test 98% zo 100E3
diky, ale ja sa skor pozeram po prehravacoch nielen hudby, ale aj videa a fotky... chcel som tento creative, ale diky za radu... ked si uz taky zbehly tak ktory by si poradil??? stacia 2GB, hlavne kvalitny zvuk za dobru cenu
Jeremi napísal:nechcem sa hadat ale mam ho a podporuje adresare
zen plus alebo len zen???
na ujasnenie, adresare to su priecinky ako ich mas ulozene???napr. mas pat albumov na mp3 a mozes si konkretne vybrat album a nemusis tukat do toho??