CRT televizor a pc
CRT televizor a pc
dobry den chcel by som sa spytat ci sa da nejak prepojit moj pc aby som obraz pc videl na mojom crt televizore znacka je ovp...co ktomu potrebujem?........dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: CRT televizor a pc
potrebuješ k tomu napísať, aké výstupy máš na grafike a aké vstupy na monitore. A ak sa do toho nevyznáš, tak aspoň napíš presný typ televízora a grafiky
Na grafickej mam DVA a VGI
Na televizore (CRT) mam take troj-farebne vstupy alebo vystupy (radsej som to odfotil v prilohe 1 obrazok) este tam mam SCART a antenny vystup.....dalo by sa to nejako? a nedopomohlo by ktomu playstation 3?
len tak ma to napadlo 
Na televizore (CRT) mam take troj-farebne vstupy alebo vystupy (radsej som to odfotil v prilohe 1 obrazok) este tam mam SCART a antenny vystup.....dalo by sa to nejako? a nedopomohlo by ktomu playstation 3?
-
Ryan Giggs
VIP
Teoreticky by to fungovať malo cez kabel VGA - Scart, no scart v tv s tym musi vedieť pracovať, teda spravne osadene piny a synchronizaciu. To zistiš asi len priamou skusenosťou.
-
vladenko007
VIP
A ja ťa chcem upozorniť že ak to aj prepojíš tak to bude použitelne asi len na prehrávanie filmov.
Na bežnú pracu z PC je to nepostačujúce pretože text bude veľmi slabo čitateľný nakoľko CRT tel. má veľmi slabé rozlíšenie.
Na bežnú pracu z PC je to nepostačujúce pretože text bude veľmi slabo čitateľný nakoľko CRT tel. má veľmi slabé rozlíšenie.
no ja som chcel natom hrat flight simulator ale ako hovorite tak radsej to budem hrat na lcd co mam v obyvacke...no ajtak diky za rady