xD pretoze konzoly robia velmi zle nam PCckarom kedze znacne spomaluju celkovy vyvoj teda hlavne grafický + vacsinou je to tak ze najprv vyjde nieco na Xbox a PS3 a potom pol roka cakame na PC verziu ktora je bud ako v pripade GTA IV dost naprd optimalizovana alebo ako v pripade napr. Pro evo. soccer (co nehravam) su preddefinovane kontrolsi a nedaju sa nastavovat alebo su pomenovane ako B a skratka Xboxove tlacitka co je sice minimum ale naserie to BTW filipito pamatam sa ako si ma cez leto odhovaral od Xboxu ze si mam kupit PC ze je to o moc lepsie co si mal pravdu a teraz je z teba konzolista HANBA TI!
omg zomna nieje konzolista, stale som toho nazoru ze pokial ma clovek peniaze na vykonny pc tak nech ide jednoznacne do pc. ja som tych penazi nemal dostatok tak preto som siel do xboxu. aj tak travim vacsinu volneho casu na pc
nie ja neodcudzujem Xbox len proste uznaj, ze nebyt konzol tak je dnes ina grafika konzoli su ale vyhodne obvlast Xbox predsa len stroj za 200€ a ma to grafiku ako PC za 500€ ale zas ak si zoberies PC za 1000€ a Xbox tak ty ludia co maju niake to silnejsie zelezo musia riadne nadavat na konzolistou ale snad sa to zlepsi zase ked pride Xbox 720
Filipito:
aha myslel som ze ty mas niaku GTX260 a phenom 940 nwm preco asi preto ze si to planoval
Mas pravdu, ale davat kazdy rok za PC 500€+? Nie dakujem.
Radsej si kupim konzolu za 200-300€ co vydrzi priblizne 5 rokov (aj viac ak je konzola aktualna) a hram sa tam. Mna ako hraca grafika moc nezaujima.
presne tak ako filipito vraví nebolo by to ono ale suhlasim s tym ze ked bol Xbox aktualny to bolo ak sa nemylim niekedy v 2005/2006 tak to bola pecka no teraz uz nestiha za PCckami a s tym ze treba vrazat do PC kazdu chvylu peniaze no kôli tomu som aj ja nad Xkom rozmyslal ale nakonec som kupil PC ...