Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 19 Sep 2019, 2:08



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 526 ]  Predchádzajúca  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  Ďalšia

Choď na stránku
Crysis 2
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.7.2008
Príspevky: 3006
Bydlisko: Nitra
Karma: Level +3
Príspevok Re: Crysis 2
http://www.sector.sk/video/13389/crysis ... railer.htm
úplne epic trailer...už iba mesiac a par dni a je to tu ..


15 Feb 2011, 18:37
Profil  ICQ  Skype  Facebook  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.12.2009
Príspevky: 67
Bydlisko: Turcianske Teplice
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Crysis 2
nechapem co ste mi to zmazali... seci to tu riesia len ja nemozem ?


15 Feb 2011, 22:06
Profil  
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.12.2008
Príspevky: 1467
Bydlisko: Modra/Bratislava
Karma: Level +1
Príspevok Re: Crysis 2
Mani píše:
rozbeham to na CPU: AMD Phenom Quad Core 945 3.2 GHz,3gb ram ddr3,Nvidia GeForce 9800 GT 1GB DDR ?

pozri si oficialne požiadavky

//autoeditácia príspevku (16 Feb 2011, 16:17)
tušim že k tejto hre aj poriešim sluchatka lebo sa chystám si kúpiť B&W a crysisu dodavala určite aj hudba a tu to vyzera podľa preileru super až mi zimomriavky behali po chrbte :D


16 Feb 2011, 17:14
Profil  ICQ  WWW
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.3.2010
Príspevky: 167
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Crysis 2
http://www.mycrysis.com/news/crysis_2/c ... -march-1st
Konečne! :)


16 Feb 2011, 17:42
Profil  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.7.2010
Príspevky: 716
Bydlisko: Kosice
Karma: Level +1
Príspevok Re: Crysis 2
tak toto potesilo aj mna :P
nakolko ta verzia co je vonku mi nejako blbne tak nemam si ako otestovat ci to moja masina este utiahne :P


16 Feb 2011, 21:52
Profil  
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.12.2008
Príspevky: 1467
Bydlisko: Modra/Bratislava
Karma: Level +1
Príspevok Re: Crysis 2
stuka píše:
tak toto potesilo aj mna :P
nakolko ta verzia co je vonku mi nejako blbne tak nemam si ako otestovat ci to moja masina este utiahne :P

* Intel Core 2 Duo alebo Athlon 64 X2 na 2GHz alebo lepšie
* nVidia GeForce 8800GT 512MB / HD3850 512MB alebo lepšie
* 2GB RAM
* Windows XP/Vista/7
* 9GB voľného miesta na disku
* pripojenie na internet
* DVD-ROM


17 Feb 2011, 18:04
Profil  ICQ  WWW
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.7.2010
Príspevky: 716
Bydlisko: Kosice
Karma: Level +1
Príspevok Re: Crysis 2
to hej ale ja tym oficialnym veciam moc neverim ;)
radsej dam prednost demu a budem vedeit na com som, aj ked poziadavky splnam :P


17 Feb 2011, 22:35
Profil  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.9.2010
Príspevky: 75
Karma: Level +1
Príspevok Re: Crysis 2
Skúšal to už niekto na 8600GT 512mb? Viem ze je to pod min ale mozno by to mohlo ist :D


18 Feb 2011, 19:10
Profil  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.3.2010
Príspevky: 167
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Crysis 2
Spirite píše:
Skúšal to už niekto na 8600GT 512mb? Viem ze je to pod min ale mozno by to mohlo ist :D

Nieje na čom skúšať :D na tu leaknutu betu by som sa nespoliehal :psssst:


18 Feb 2011, 19:17
Profil  
Zablokovaný
Zablokovaný
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.7.2010
Príspevky: 6121
Bydlisko: Košice
Karma: Level -6
Príspevok Re: Crysis 2
8600 pôjde určite na min v nižšom rozlíšení.


18 Feb 2011, 19:41
Profil  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.3.2010
Príspevky: 166
Karma: Level -3
Príspevok Re: Crysis 2
ja mam tiez 8600GT 512MB a myslim ze to v pohodicke pojde


18 Feb 2011, 23:15
Profil  
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.12.2008
Príspevky: 1467
Bydlisko: Modra/Bratislava
Karma: Level +1
Príspevok Re: Crysis 2
Správa pre crytek :)
Support Crytek - A message from inCrysis
YouTube
Názov videa: Support Crytek - A message from inCrysis
Autor: matincrysis
Zobrazení: 3933
Hodnotenie:
 
Odkaz na video: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6SaCP4OpsWo


20 Feb 2011, 12:38
Profil  ICQ  WWW
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.1.2011
Príspevky: 1282
Karma: Level -5
Príspevok Re: Crysis 2
taka otazka: bude sa Crysis 2 lokalizovat do cestiny alebo aj na toto sa EA vykaslali?


20 Feb 2011, 13:27
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.7.2008
Príspevky: 3006
Bydlisko: Nitra
Karma: Level +3
Príspevok Re: Crysis 2
čeština je potvrdena pre všetky platformy.


20 Feb 2011, 13:28
Profil  ICQ  Skype  Facebook  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.1.2011
Príspevky: 1282
Karma: Level -5
Príspevok Re: Crysis 2
chvalabohu :)


20 Feb 2011, 13:35
Profil  
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.11.2006
Príspevky: 2172
Bydlisko: BA/LV
Karma: Level +4
Príspevok Re: Crysis 2
DeJF píše:
čeština je potvrdena pre všetky platformy.

Dabing alebo len cisto texty a titulky? Ak je to bez dabingu tak si radsej necham po anglicky :)


20 Feb 2011, 15:43
Profil  ICQ  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.7.2008
Príspevky: 3006
Bydlisko: Nitra
Karma: Level +3
Príspevok Re: Crysis 2
Iba titulky .


20 Feb 2011, 15:55
Profil  ICQ  Skype  Facebook  
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.12.2008
Príspevky: 1467
Bydlisko: Modra/Bratislava
Karma: Level +1
Príspevok Re: Crysis 2
neviem si predstaviť crysis po česky :D ale ktovie možno by to bolo dobre nadabované ale neverim tomu


20 Feb 2011, 17:04
Profil  ICQ  WWW
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.10.2005
Príspevky: 5330
Bydlisko: KE
Karma: Level +5
Príspevok Re: Crysis 2
Tak prave som to presiel :o Musim povedat ze graficky je to spickove. Su tam dychberuce momenty a este to nejde ani v DX11.
Hratelnost zial neprinasa nic nove, stary dobry crysis akurat zasadeny do mestskeho prostredia (NY). Ziadna priroda alebo nic take ako sa predpokladalo. Proste cisty tunel, co ma asi na tejto hre najviac sklamalo. A na vertikalnu hratelnost, ktoru tak velmi propagovali sa tiez asi pozabudlo. Pre tych ktori hrali povodny crysis a potom prestali lebo sa objavili emzaci, tak vas musim sklamat, pretoze v tejto hre je to rovnakym stylom. Asi od polky hry su to len emzaci, potom na kratky cas vojaci a a do konca hry uz len emzaci. Pribeh je taky obycajny. Su tam nejake zvraty ale na konci je jeden WTF moment ktory este stale nechapem. Ale potom ked to prejdu aj ini tak budem zvedavy na dalsie nazory. Jedno je iste a to dufam ze nespoilujem. Mozte sa tesit na trojku ktora urcite pride.
Celkovo hodnotim znamkou 9/10


26 Feb 2011, 23:56
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.11.2008
Príspevky: 3867
Bydlisko: BA,Okolie
Karma: Level +4
Príspevok Re: Crysis 2
mne nedalo neksusit 3D po tom co som v nastavenaich nasiel tuto moznost =) skusal som to na samsungu 127cke 3D a musim povedat vcelku zauimave =) aj ked nesplnilo moje ocakavania no uvidime ako to bude pri plnej verzii :smt006


27 Feb 2011, 0:02
Profil  ICQ  Skype  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 526 ]  Predchádzajúca  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.424s | 12 Queries | GZIP : On ]