CS 1.6 Server hojko.com
-
Miley Cyrus
Light Star
Hej cem sa spytat
preco aj na hojku ked vas zabiju a mate este granaty, neostanu na zemy ako zbran aby si ich mohol hocikto zobrat? ved bolo by to lepsie no ne?:) a vsimol som si na serveroch ktorich je FF 0 ze je to ozaj blbost i ked tam to aj vidim ze do mna netsrielaju cize to na hojku neny z nepozornosti ale z akejsi agresivity asi
inak videl som este jeden plugin ale ten je asi na fun serveri
je to padak:D ze ked padate mozete zmagnut E a letite s padakom
je to sanda:)
-
Miley Cyrus
Light Star
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ano dame si tam padaky, granaty na zem, 450HP powerupy, dvojskok ako v supermario, laserove zbrane, awp co striela s kadenciou MP5ky, gravity 0 a milion inych zbytocnosti, ktore kazia hru a na cs mozme zabudnut
omg nikdy! Nasim cielom (aspon mojim), je hadzat tam len pluginy, ktore nijak nezasahuju do hry samotnej, mame tam len statistiky(rank, psychostats, damage counter) a pomocky pre hracov, aby sa server zaobisiel aj bez pritomnych adminov (ATAC, rockthevote, endmapvote). Ked ti v CS chybaju take veci hraj battlefield 
OK, heslovat sa nebude.
Ale uznajte, ze ak by sa aj dalo registrovanim na znamost heslo, neprezradili by ho kamaratovi?
Trebars ja alebo PepoJr. Vencovi alebo Kacerovi Marosovi.
No a ten TK pred restartom:
Ci si vobec dovolujete umyselne zabit svojho a ked Vam da trest, este si otvarate papulu, ze je debil.
Debil je ten, ktory svojho umyselne zabije. Trest si zasluzil.
Ked ma niekto pred RR zabije, dam mu trest nie preto, ze mam komplex, ale preto, lebo si to dotycny zasluzi. A urobim to s usmevom na tvari.
A novych adminov. Daj, Hojko. Dobre urobis.
Blazera som tam dlho nevidel, lekoklatika tiez nie, Ty si tam raz za uhorsky rok a aviceN sa na admina naozaj nehodi. Potvrdi to vacsina ludi, ktori sa o chod servera zaujimaju.
Paci sa mi myslienka s granatmi. Je sice rozporuplna, ale skill by bol znovu vyssi, hra zaujimavejsia.
Hram na rank a netajim sa tym. CSko hram ucelne, chcem byt dobry. Veci ma nebavia pre zabavu, chcem sa zlepsovat vo vsetkom.
Teraz sa idem vtierat. No a co, som dravy a nenavidte ma za to kolko sa Vam uraci.
Hojko, ak hladas admina, vyberaj dokladne, v kazdom sa nieco skryva.
Na serveri byvam celkom casto, niekedy aj 8 hodin denne. Teraz, ked nebude mama doma... wau, kvantum volneho casu.
Ano, chcem byt admin a myslim, ze mam zmysel pre spravodlivost.
Napad na zaver:
Nemal by sa vytvorit nejaky system trestov? Myslim tak, ze nadavanie 3 krat a dost (3 kicky, 4. seria nadavok BAN na den).
Permanentky davajte len cheaterom. Lamam tyzdnovky.
Niekedy ozaj nejde karta.
Ale uznajte, ze ak by sa aj dalo registrovanim na znamost heslo, neprezradili by ho kamaratovi?
Trebars ja alebo PepoJr. Vencovi alebo Kacerovi Marosovi.
No a ten TK pred restartom:
Ci si vobec dovolujete umyselne zabit svojho a ked Vam da trest, este si otvarate papulu, ze je debil.
Debil je ten, ktory svojho umyselne zabije. Trest si zasluzil.
Ked ma niekto pred RR zabije, dam mu trest nie preto, ze mam komplex, ale preto, lebo si to dotycny zasluzi. A urobim to s usmevom na tvari.
A novych adminov. Daj, Hojko. Dobre urobis.
Blazera som tam dlho nevidel, lekoklatika tiez nie, Ty si tam raz za uhorsky rok a aviceN sa na admina naozaj nehodi. Potvrdi to vacsina ludi, ktori sa o chod servera zaujimaju.
Paci sa mi myslienka s granatmi. Je sice rozporuplna, ale skill by bol znovu vyssi, hra zaujimavejsia.
Hram na rank a netajim sa tym. CSko hram ucelne, chcem byt dobry. Veci ma nebavia pre zabavu, chcem sa zlepsovat vo vsetkom.
Teraz sa idem vtierat. No a co, som dravy a nenavidte ma za to kolko sa Vam uraci.
Hojko, ak hladas admina, vyberaj dokladne, v kazdom sa nieco skryva.
Na serveri byvam celkom casto, niekedy aj 8 hodin denne. Teraz, ked nebude mama doma... wau, kvantum volneho casu.
Ano, chcem byt admin a myslim, ze mam zmysel pre spravodlivost.
Napad na zaver:
Nemal by sa vytvorit nejaky system trestov? Myslim tak, ze nadavanie 3 krat a dost (3 kicky, 4. seria nadavok BAN na den).
Permanentky davajte len cheaterom. Lamam tyzdnovky.
Niekedy ozaj nejde karta.
Narazal som na lamy, ktore sa stanu lamami na jeden den po mesiacoch kvalitnej hry.iwo1222 napísal:ja som lama, otvorene sa k tomu priznavam, a co das mi ban za to ze neviem hrat na takej urovni ako ty?
ps: kazdy musi raz zacat...
Preco si inak Unregistered Wcvum zasluzil od fruxa BAN?
Ak ma byt BANovanie a kickovanie spravodlive, musi byt nejaky system a musia byt presne definovane zakazy a priestupky.
Ja len tolko, ze granaty na zemi nie su az taka blbost, v CS: Source je to standardna "funkcia"blazer napísal:Ano dame si tam padaky, granaty na zem, 450HP powerupy, dvojskok ako v supermario, laserove zbrane, awp co striela s kadenciou MP5ky, gravity 0 a milion inych zbytocnosti, ktore kazia hru a na cs mozme zabudnutomg nikdy! Nasim cielom (aspon mojim), je hadzat tam len pluginy, ktore nijak nezasahuju do hry samotnej, mame tam len statistiky(rank, psychostats, damage counter) a pomocky pre hracov, aby sa server zaobisiel aj bez pritomnych adminov (ATAC, rockthevote, endmapvote). Ked ti v CS chybaju take veci hraj battlefield