CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
-
PepoJr.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja tiez suhlasim....preco by si nemohli davat pozor ked strielaju...alebo ked je to umyselne ani nehovorim....BAN....den je dostacujuca doba...menej by som nedaval.....
to Mad: Imbecilov je tam coraz viac a viac...to je pravda....minule sa ma snazil jeden prehovorit,ze on je tu admin...a ze mi da ban/kick
vtedy som mal dost....som ho upozornil, ze za admina na servery sa mozem vydavat len ja...a potom som ho poprosil aby vypal WH...a zahadne zmizol
ktovie preco 
to Mad: Imbecilov je tam coraz viac a viac...to je pravda....minule sa ma snazil jeden prehovorit,ze on je tu admin...a ze mi da ban/kick
-
Mad Dad
Medium Star
Viem leko, snažím sa ako sa dá, ale veď poznáš niektoré tie tiché večerné hodiny pri ktorých sa chceš konečne uvolniť z celodenného stresu, a ešte aj doma pri pc ťa začne nejaký kretén obťažovať...
vtedy je to fakt už neúnosné
Pepo: Mal si ho nechať v jeho presvedčení, možno by dostal záhadne práva admina
Filipito:Nevymýšlaj blbosti, hádam nebudeš jak tí niktoši ktorý to robia
Pepo: Mal si ho nechať v jeho presvedčení, možno by dostal záhadne práva admina
Filipito:Nevymýšlaj blbosti, hádam nebudeš jak tí niktoši ktorý to robia
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
Mad Dad
Medium Star
Ten mirror damage môže podla mňa ostať na 100%, väčšina hráčov si to nefšimla keĎ po nich strielali, a samozrejme začali vracať, čiže im zobralo tiež
Ale jedna vec ma trápi tento večer, klasicky sa hralo, d2,Inferno...a pod... a drago si náhodou "dovolil" zmeniť mapu 10sec dokonca bo šlo Mini_dust...hádam nás 20nebude hrať takú mapu? Samozrejme dal mapu čo sa nehráva, konkrétne de_airstrip, a polovica hráčov ho dobre že
... akože to čo je? Nehrá sa 20minút jedna mapa čo ide celý deň a už sú vojny?
a to som myslel že na noc sú tam len rozumní hráči.... 
-
lekoklatik
VIP
Podľa čoho súdiš že večer hrajú kvalitné lamy? Že deti sú už v posteli lebo zajtra škola? 
Takéto veci že prečo si to zmenil, si kkt už dávno neriešime. Hráči s tým aj tak nić neurobia aspoň prvých5 minút. A keď aj áno a votnu zas nejakú neprimeranú mapu pre 20 hráčov, jednoducho to admini zariadia tak aby boli spokojný tý, ktorí to chápu. myslím zmenie na neznámu mapu. To sú hráči ktorí už na hojkovi strieľajú nejaký ten piatok
A ten mirror damage sa dá oklamať. Ide tam o to, že je tam tiež zapnutá regenerácia života. Nemusím vysvetľovať. Mno a dobre mierenú strelu do hlavy napr z eagla alebo už spomínaného AWP to vyregenerovať nestihne. V takomto prípade sa zas vraciame k môjmu starému dobrému ban na deň. Pretože pokiaľ sa to stane na spawne, je to zaručene úmyselné. Chápeme že každému sa stane že trafí svojho v zápale boja. Ale na spawne to považujem za čistý úmysel.
//aby ste sa neposrali
Takéto veci že prečo si to zmenil, si kkt už dávno neriešime. Hráči s tým aj tak nić neurobia aspoň prvých5 minút. A keď aj áno a votnu zas nejakú neprimeranú mapu pre 20 hráčov, jednoducho to admini zariadia tak aby boli spokojný tý, ktorí to chápu. myslím zmenie na neznámu mapu. To sú hráči ktorí už na hojkovi strieľajú nejaký ten piatok
A ten mirror damage sa dá oklamať. Ide tam o to, že je tam tiež zapnutá regenerácia života. Nemusím vysvetľovať. Mno a dobre mierenú strelu do hlavy napr z eagla alebo už spomínaného AWP to vyregenerovať nestihne. V takomto prípade sa zas vraciame k môjmu starému dobrému ban na deň. Pretože pokiaľ sa to stane na spawne, je to zaručene úmyselné. Chápeme že každému sa stane že trafí svojho v zápale boja. Ale na spawne to považujem za čistý úmysel.
//aby ste sa neposrali
-
PepoJr.
Medium Star
Takze po dlhom case sa zasa raz objavil cheater.... dido (IP 195.168.83.44)
WH...a keby aj wh nahodou nemal(co ma) tak sa na deme nachadza tolko jeho TA/TK, ze na ban by to stacilo aj tak....lebo jemu asi slovo teammate a nestrialat nic nehovoria
Have fun and BAN him!!!
PS....demo sa nezmestilo do prilohy...lebo som ho dlho nahraval
http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... ea5044d038
WH...a keby aj wh nahodou nemal(co ma) tak sa na deme nachadza tolko jeho TA/TK, ze na ban by to stacilo aj tak....lebo jemu asi slovo teammate a nestrialat nic nehovoria
Have fun and BAN him!!!
PS....demo sa nezmestilo do prilohy...lebo som ho dlho nahraval
http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... ea5044d038
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
PepoJr.
Medium Star
a pre zlepsenie serveru prikladam dalsieho hriesnika
Johny (IP 91.127.45.243).....neviem co to ani bolo...myslim ze nejaky mix SH a AB.....zdalo sa mi, ze prvy krat ma cheaty lebo nevedel co robit....
zaujimave bolo, ze potom ako ho zabili tak sa mu ukazalo kolkych zabil a na zaver vety bol W4R hook....si myslel ze ja to nevidim??? videl som to
BAN him!!!!
edit/// potom ked pride na server nejaky Johny tak ho neodcudzujte ze je cheater...pozrel som si IP a je ich tam vela...ale nie dynamicka, ale ze vela ludi pouziva nick Johny...a jeden z nich bol cheater...dakujem za pochopenie
Johny (IP 91.127.45.243).....neviem co to ani bolo...myslim ze nejaky mix SH a AB.....zdalo sa mi, ze prvy krat ma cheaty lebo nevedel co robit....
zaujimave bolo, ze potom ako ho zabili tak sa mu ukazalo kolkych zabil a na zaver vety bol W4R hook....si myslel ze ja to nevidim??? videl som to
BAN him!!!!
edit/// potom ked pride na server nejaky Johny tak ho neodcudzujte ze je cheater...pozrel som si IP a je ich tam vela...ale nie dynamicka, ale ze vela ludi pouziva nick Johny...a jeden z nich bol cheater...dakujem za pochopenie
- Prílohy
-
- Johny.rar
- (398.67 KiB) 35 stiahnutí