CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

jumpstyle: Zaujimave, ze si nasiel tento server, mas novy internet asi dva tyzdne a chcel si tu hrat, ale mas ban. Ako si vobec nasiel tento server a preco tu chces hrat, ked si tu nikdy nehral??? Vsak mas plno dalsich non steam serverov.
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Hojko premýšla rozumne...aj mňa to napadlo ale nechcel som ako jediný vyčnievať z radu keď už tu tak radia o unbanoch :( neobviňujem ho, ale môže to byť Joki pod iným nickom na fore, ako bol aj Notodem... :roll:
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

toto su mi Mozgy .......pekne pekne..........ale pockajte na Leka ten to tu preveri jak policajty v CSI......sak pockajte ked bude pri PC :D:D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Mozem ja za to, ze verim v to lepsie v ludoch? :smt017

Chcel by som sa pochvalit, ze som dostal uplne nelogicky kick asi pred 10 minutami. fy_snow, rozohraval som sa s AWPckom, moc mi neslo a to sa e.maxovi nepaci, ze nie som skill ako on, tak mi da kick. Bol by som rad, keby ste neboli zbrkli a premyslali, kym budete trestat poniektori. Pytal som sa na dovod. Vraj laming. Co je laming? Nie nahodou TA, TK, ignoracia bomby aj pri 100hp a uplne nelogicke chovanie hraca, ktore sa da oznacit ako vylozene pokusanie sa o zbytocne natahovanie hry na de_, as_, cs_ ci a_ alebo poniektorych fy_ mapach, kam snow urcite nepatri?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Aj ked som na publicu v dany moment nebol, asi viem v com je problem :) Nas Mastros, aj ked mu neslo, urcite bral AWP kazde kolo a nepustil k nemu nikoho ineho :) emax si s nim chcel zahrat asi tiez, ale nemal moznost, ked si ho stale bral a dal ti kick. Neviem, mozno sa mylim ;) ale Mastros toto robieva casto (no offence Jano ;))
Mastros
Light Professional
Light Professional

No ano, robim to. Bezna prax.
Potom to uz chapem. Spomenul som si, ze ked si isiel e.max po AWP, strielal som do neho, aby som ho spomalil a AWP som schopil ja.
Kopanec, ktory som dostal, bol opravneny.
Chcem sa tymto ospravedlnit e.maxovi za predosly post.

Odpust. :(
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Neviem ci sa to aj vam stava ale ja dost casto dostanem tiez kick. a ked sa napojim tak dostanem dalsi. Niekedy sa to opakuje aj 3-4x neviem co to je. Alebo tiez tie bany co mi to dava. Je to zvlastne. Ale netvrdim ze u mastrosa by mohlo ist o ten isty pripad.
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

to jumpstyle: na danu IP uz bola druha sanca dana, je mi luto, ale u nas si nezahras, pokym nebudes mat inu IP, potom ta privitame

to mastros: si robis prdel, ze niekto ti chcel zobrat awp, a ty si do neho zacal strielat :D, ked sa ti nedari radsej to zabal, kick bol opravneny :icecream:

to psychos: nerobi to len tebe, robi to kazdemu, najlepsie ked som sa prihlasoval pod adminom, tak mi vypisalo, ze mam ban, a dokonca aj na aky nick (ten si uz nepamatam), ale vypisalo to uplne odlisnu IP ako mam ja, takze chyba bude niekde na serveri, v niecom, ale nemam ani potuchy v com (mozno banlist, ale o tom pochybujem)

PS: Dragomir chybas nam, pridi nas pozret na server :modlenie:
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

hej hej Mastros prave preto som ti dal kick dakujem ze si sa priznal oki omluva sa prijma aj ja dik :D
Mastros
Light Professional
Light Professional

PepoJr. napísal:to mastros: si robis prdel, ze niekto ti chcel zobrat awp, a ty si do neho zacal strielat :D, ked sa ti nedari radsej to zabal, kick bol opravneny :icecream:
Ved vravim, ze bol opravneny, ospravedlnil som sa a e.max je charakter, ze to chape.
Zabalit to? :lol: Vtipny porad z rana. Zabalit to a odist ako luzer s nizsim rankom ako bol predosly? Radsej zomriet! :D

Keby sme v zivote zabalili vsio, co nam nejde na prvy pokus, nemame takmer nic.

BAN na "nikoho" sem/tam aj mne vypise, no nie casto. Naposledy to bolo na omfg, co som sem aj skopcil. Na kicky som si zvykol. Vzdy vykopne aj tristvrte dalsich hracov, napali ma to, ale nie nadlho. Najviac vtedy, ked mam uplne skvele skore a zrazu ma kickne do CSka ci uplne vypne. Za zmienku stoja urcite aj lagy, ktore sa v poslednych dnoch zoparkrat vyskytli...
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Jano ty ranker :aasmile2: ! Nekradni, nepatrí sa to...
Pepo, dragoslav tam chodí, keby sleduješ situáciu a nehladíš na seba tak si ho všimneš...minule ma okúzlili svojím zahraničným jazykom :D (aj keď mu to moc nejde ale snaží sa :wink: )
Psychos...mne to robí tiež...minule som dostal 5x po sebe ban keď som sa pripájal...ale na 6ty krát ma napojilo 8)
V každom prípade, keď je tu dobrá duša čo pomôže kolkovy s tým AMX nastavením v config nech mu napíše čo tam treba porobiť...pretože ja si to už nepametám :cry: Ak už tak niekto spravil, tak sa ospravedlňujem za nadbytočnú vetu:)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ja som minule tak super chytil ip nejakeho blbca co dostal permanent.. :? ach.. ale inak mne sa dost casto stava ze ked sa napajam tak ma to kickne.. nieje ani plny server proste sa pipajam a uz ako ma to ma hodit do hry mi to vypise ze kick ale potom na nejaky 3 pokus to uz ide..
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

pre kolka: do konzoly napis: setinfo "_pw" "tvoje heslo" :)
jumpstyle
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jumpstyle »

Mastros napísal:A neda sa skusit stastie?
Nasledovne - dat unBAN na tu IPcku. Ked sa u nas JOKI zjavi, znova sa zaBANuje a tym sa navzdy pochova sanca jumpstyleovej dlhodobej hry na nasom serveri.
Tento navrch je dobry , to by som bol rad,keby ste ma tam pustili,bol by som vam vdacny,a hojko tento server som nasiel nahodne a cital som vseliake komentare na tento server,pocul som ze je tu prijemna komunita ludi a dobre sa tu hraje a ked je nejaky cheater tak dlho nevydrzi na tomto serveri ,takze by som si chcel vyskusat svami vsetkymi zahrat cs,tak prosim vas aspon nie na vzdy,ale kym sa neobjavy ten hrac,ktory dostal ban ?????
milan dead
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa milan dead »

niekedy sa aj ja nad tou ,,Dragovou" češtinou pousmejem:)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nick: .s.s.s.s.s.s.
Podozrenie na AB
Zhodli sme sa na tom vsetci pocas hrania....
//Demo som 'zabalilo' znova, skuste teraz.
Ked nie tak tu je link na stiahnutie.
http://www.edisk.cz/stahni/04630/sss.rar_1.12MB.html
Prílohy
sss.rar
(1.12 MiB) 21 stiahnutí
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

z neznamych pricin mi to nejde prehrat
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

jumpstyle - pokiaľ nemáš cheaty, a ani ich mať nebudeš, skus pozret program HideIP(prip. aj platinum). Normálne je platený, warez existuje(nie tu!). Neviem, či to bude fungovat, v každom prípade skús. Toto by mohlo byt riešenie pre dzedziny kt. maju 1IP-čku...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Ani mne to demo nejde. Lubos, nemas este nejake k dispozicii?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Skuste opat.
Zamknuté