CS 1.6 Server hojko.com
Nie nemam pocit vitaza ale popri tom ako chaetujem na serveroch - nie vzdy - tak zistim kto cheatuje a hra sa na bossa, ale hravam aj pod nickom kde necheatujem.
A e.g - ja som z normalne rodiny
. Co narobis, obcas si musim zacitovat a zaujimave je ako dlho niekedy trva kym na to pridete, ak vobec pridete....
A tento krat som dal SH aby som si pozrel svoje demo 
A e.g - ja som z normalne rodiny
JYSK
Sry ale ked sa to nechces naucit hrat tak to nehraj prosim, hlavne nie s cheatmi a na hojkovi! Typicky priklad dozivotnej lamy...
A ak chces demo daj si s botmi, do konzoly napis record "nazov nahravky" a neotravuj normalnych hracov.
A ak chces demo daj si s botmi, do konzoly napis record "nazov nahravky" a neotravuj normalnych hracov.
Re: JYSK
Ja to viem hrat ale proste niekedy dostanem nervy zo startkillu alebo ked si admin robi co chce a nedodrzuje pravidla...a nehovori mi ze kazdy admin ich dodrziava..Archon napísal:Sry ale ked sa to nechces naucit hrat tak to nehraj prosim, hlavne nie s cheatmi a na hojkovi! Typicky priklad dozivotnej lamy...
Hojko no to vyjedreni som si precital a odpisal som na to hned na tej strane posledna je moja odpoved na tvoje vyjadrenie asi si si to nevsimol a mohol by som dostat sancu ??? aspon dokial sa neobjavy ten hrac JOKI hmm??hojko napísal:jumpstyle: Moje vyjadrenie mas na predoslej strane hore.
milan dead: http://www.hojko.com/counter-strike-dis ... 67340.html
-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
KaptMichal
King
Tak chcel by som sa aj ja vyjadrtiť k tejto téme.... To čo JYSK hovorí je totálna pi* ale nie tak úplne. Pokiaľ majú admini viac rozumu tak najlepší spôsob ako odhaliť (Napr .WH) je stiahnúť cheat a spectovať. Áno viem, že máte +-whcko aj vy vo specte ale sám dobre viem, že nie vždy to stačí na jasné odhalenie a usvedčenie... Ale k ostatnému, že cheatovať na serveri sa neprikláňam. Keď už veľmi chceš čítovať JYSK tak daj internet a refresh a najdi ruský server a tam čítuj do zbláznenia.

a staci na striebornom podnose alebo musi byt zlaty?JYSK napísal:Takze takto...doteraz som cheatoval a stale sem nepridali demo ale BAN som uz dostal ako asi vsetci dobre viete... takze poprosim abyste ho sem urychlene upli.. dakujem s pozdravom JYSK**
takze Mad s hracom idemE'/nejdemE' aka PAIN alias P tiez znamy pod menom Sylvia hrajuci niekedy s nickom RAERHATJEHH alebo Raekwon a inokedy Ocko sa trapit uz nemusis dal som mu od brata fuckoff... s tvojim povolenim... a ked sa tam objavi znova dam mu bez mihnutia oka dalsi... alebo 10...
pre Psychosa: niekto tvrdil ze to je volaky Saw... nic mi to nehovori ale ak tebe ano tak to ries
pre Psychosa: niekto tvrdil ze to je volaky Saw... nic mi to nehovori ale ak tebe ano tak to ries
Novy cheater:
Nick: omfg ??? !!!
Cas: 18:33
Prehresok:wh
Demo v prilohe
Vsimnite si najme to ako vo flashi striela, potom cez stenu na rohu schodoch a tak ako dal Nadea cez tu dosku na balkone, to myslim staci na banan i ked som IP nestihol...ako nahle zacali vypisovat wh wh tak sa odpojil...
BTW preco clovek nemoze tocit demo viac ako 2-3kola? Hned to vyhadzuje von
Nick: omfg ??? !!!
Cas: 18:33
Prehresok:wh
Demo v prilohe
Vsimnite si najme to ako vo flashi striela, potom cez stenu na rohu schodoch a tak ako dal Nadea cez tu dosku na balkone, to myslim staci na banan i ked som IP nestihol...ako nahle zacali vypisovat wh wh tak sa odpojil...
BTW preco clovek nemoze tocit demo viac ako 2-3kola? Hned to vyhadzuje von
- Prílohy
-
- omfg.zip
- (2.11 MiB) 23 stiahnutí
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
doom, poviem ti takto, nedal som mu fckoff pretože nechcem resp. nepotrebujem počúvať zase výron od niekoho za to že mu to ničí súbori...tolko k tomu, že si mu dal ty z bratoveho nicku, to je pekné, pretože si vynaliezavý:) a na zodpovednosť iného niečo dávať je podla mňa hujovina, pretože dotyčný čo to vykoná bude mať z toho zle nie ten na koho zodpovednosť to je:)dOoM^ napísal:takze Mad s hracom idemE'/nejdemE' aka PAIN alias P tiez znamy pod menom Sylvia hrajuci niekedy s nickom RAERHATJEHH alebo Raekwon a inokedy Ocko sa trapit uz nemusis dal som mu od brata fuckoff... s tvojim povolenim... a ked sa tam objavi znova dam mu bez mihnutia oka dalsi... alebo 10...
/Juicy ten cheater omfg je stále ten istý s dynamikou... proste dojde dostane BAN za pár min je naspäť alebo serie na to a dojde inokedy, keď dostane Fuckoff, preinštaluje CS a má zas možnosť dojsť...