Podľa mňa to čo povedal FIKY je pravda, čo sa týka nových máp takže mohli sme mať nie otrepanú 4ku ale 8čku Ako to, že to nejde votnúť, vymazali sa mapky alebo čo? Lebo podľa mňa si na niektoré nové mapky zvykla väčšina hráčov.
//
To Mad : Tento nápad sa mi pozdáva, možno sa tak aj vyhneme väčšiemu campeniu a hráči nebudú mať problém vtrhnúť na plant bez výčitok skazenia ranku. Aj tak vieme kto ako hrá, takže tak...
no neviem ale ked tam neboli tie mapy a prisiel som na server vzdy sa hralo nieco ine.. par krat sa mi stalo ze tam bolo cbble ale inak stale tam bolo nieco ine..
menší nedostatok na mape cs_arabstreets, keď niekto zastrelí hostage, no bohužial len jedného (samozrejme admini maju imunitu čiže sa to týka hlavne hráčov) tak mu to automaticky zaráta dmg ako keby zabil troch a BAN na 50minút, dneska som sa o tom presvedčil aj s "civilným" nickom... hádam sa to bude dať nejako porobiť lebo začneme hrať 10v10 a končí mapa 5v5
to bol bug? ja som na to doplatil ale i tak, zmenit po dvoch minutach cpl_fire na tu chobotinu...to bol rozum...pritom cpl_fire je modernejsi dust1...ale som neskutocne rad ze som si po dlhej dobe mohol zahrat cpl_strike, to je paradna mapa malo by byt castejsie
btw nemam ani sajnu ake mapy su na servery, niekedy a niekde sa to da riesit napisanim votemap do konzoly a napise zoznam map ale ocividne tam vsetky mapy nie su...je na to nejaky prikaz (v rockthevote), alebo da sa nejako updatenut zoznam map pri votemap?
neda sa mi pripojit na ziadny NS server zrazu. Preinstaloval som windowsi a zrazu ma nechce nikde connectnut, nestalo sa to niekomu aby som vedel ako to riesit?
Vypadok bol sposobeny chybou CS programu ku ktorej doslo vecer nieco po desiatej. Kedze nikto nenapisal spravu mne ani sem do fora, tak som o tom nevedel.
Chcem sa spýtať či by nebolo možné hrať na serveri raz za čas no kill a robiť schodíky a tak, napríklad, že čo najvyššie (viem si to predstaviť v cs_alpin alebo inej vysokej) a podobne, chápete, nie? Samozrejme dajú sa nájsť iné servery na toto ale mohli by sme spraviť demo, screeny a tak... Je to len taký návrh ale čo vy na to, dohodnúť sa čo ja viem na hodinu alebo tak... Lebo ľudia by možno aj boli si myslím, napíšte, reagujte. ďakujem.
Neviem či tomu chápem ale ak hej tak je to podla mňa zbytočné....dosť vela blbostí sa doteraz riešilo tak nechajme nazatial priebiehať kým je všetko ako má:) Len jedna pripomienka ku restrict weapons na niektorých mapách...mohlo by sa to povoliť
//Dneska Mapa de_jeepathon2k nemala chybu....dlho som sa tka nezabával na serveri bez prítomnosti johnyho(nakazznicek)
Hej veď ani by som nechcel aby sa takto blokoval server, len aby nás bol dostatočný počet a tak.
//
To Mad : Hádam nemyslíš odblokovanie awp na alpin.(???)