CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
KaptMichal
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Škoda, že mám pokazený mikrák, ale aj tak misa_tvarohacek by mal dostať aspoň raz foff aby zistil, že dynIP nie je všetko. Blakoce do toho mic vždy a všade.
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

že dynamic ip? :D mmmmm I would like to fuckoff :P Nebudem tam asi tak často tento víkend na Hojku bo Staviame garage na dome a od rána sa doslova topím v srač***.... hádam sa podarí....

// K tomu upozerneniu od hráčov fiky, kludne ho upozornite, keď nepočúvne, bude silný, drzý, arogantný, napíš team_say:@ Henten a henten robí bordel...Prítomný admin to uvidí a spraví s tým niečo, pokial nie, možeš na neho dať sťažnosť :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

dávať fuck off za to že reve do micu?kde sme :roll:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Sme na serveri, kde si chceme v pokoji zahrat.
Mne sa naozaj na kkt hra, ked mam zvuk utlmeny spustenym micom niektoreho z nich (NAKAZENEC a Doom_Swk mi moc neprekazaju, tym by som dal len upozornenie alebo BAN na tyzden. Nie su taki arogantni a poucia sa.), najma misa_Tvarohaceka, ktory do micu len nadava a neraz aj stylom "... Tvoj tatko..., ... Tvoja babka..." a so ScOObi Dooom si tam hovoria kraviny o originalite Pribinacika alebo inych mliecnych vyrobkov.
Naozaj na urovni. Najviac ma dorazilo, ked dostal misa BAN za nadavky, pripojil sa s nickom Petra a hral pokojne dalej...

Este by som trochu chcel poukazat na bindy, ktore nemaju ziaden prakticky vyznam, ale Jecte jogurty si aj trikrat za sebou lubi udriet do klavesy, po com sa v chate ubjavi "tesco tesco uu tesco". Zbytocny spam, unikaju mi relevantne podstatnejsie informacie v chate a musim potom skulit do konzoly a orientovat sa v tom balaste... Obmedz to, Miso. Prosim.
KaptMichal
King
King

Obmedz to, Miso. Prosim.
Ach jo, čo s Tebou... Keď si ma tak pekne poprosil tak prestanem. :) Ale hádam keď budem pri bombe môžem 3x za sebou napísať bindom BOMBA PRI MNE!!!! to sa musí uznať.
Btw raz si písal, že by si mi ľavý malíček dolámal za Qčko - mačkám ho prsteníkom :D :D ;)

//

Chcem sa všetkým hráčom ktorí so mnou dnes večer hrali za agresívne a vulgárne správanie ale odišli mi slúchadlá a tak som mal pri CS najväčšie nervy v živote. Vôbec som to nečakal a keď som si po "náročnom " dni sadol za PC, že dám nejakú tú hodinku dve a odrazu bum zvuk jak za Francka Jozefa tak ma to strašne vytočilo. Dúfam, že to akceptujete. ;)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

KaptMichal: Nase radary ale bohuzial nevedia zaznamenat miesto, kde sa prave nachadzas, ked napises 3x "BOMBA PRI MNE" ;)

/to si ale predtym nenapisal :)
KaptMichal
King
King

Je mi to jasné ale ja pri tom, ako toto "píšem" dávam aj Need backup takže na radare nie je veľký problém ma zamerať. :) Teda ako pre koho....
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

jogurt, dnes spolu stebou hrat bol pochod satanovym peklom. take slangy za kratky cas, klobuk dole. ale teraz vazne, ak mas takyto den, tak na cs radsej ani nelez. mam stym vlastne skusenosti a cs ma vytoci este viac, akoby som sa mal pri nom ukludnit a radsej sa hend odpojim a pridem po cca 15 minutach, akoby som tam mal ucit satanovu slovencinu.
KaptMichal
King
King

Yos nabudúcem dám radšej na Teba a odídem. Ak niekto nevedel, že som to ja Jogurt tak mu teraz hovorím hral som pod nickom Jecko NS. Hovorím to z časti aj pre to aby som nemusel počúvať reči typu jecko wh apod. Vyhneme sa zbytočným komplikáciám. ;) ďakujem
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

problem s bliakanim do mikrofonu? mam to kompletne vypnute a nepocujem nikoho a je klud a ticho, nerusi mi to mp3ku :D
dominator7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dominator7 »

mirak2: Ale to ti mozu uniknut niektore dolezite informacie napriklad ja hovorim do mic ze je pri mne bomba, presun nepriatelov alebo ohlasujem spawn kempera, pre istotu to aj napisem ( pritom ma vacsinou zabiju :D ) ale predsa len cez mic je to podla mna efektivnejsie
Mastros
Light Professional
Light Professional

Este keby Ta bolo pocut, aj Ti tu efektivitu potvrdim. :D
Inak s Tebou suhlasim. :)

EDIT:
Na poslednu "eksn" - kedy dal dole typka z potrubia - som cakal ako kura na sopel. M4 - WH. eSko ma nan upozornila.
Priloha je privelka, volim teda externy server.

http://rapidshare.com/files/268045235/M4.rar.html

EDIT2:
Rado sa stalo. :)
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

dakujem mastros , dostal ban
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Čo to tam teraz bolo za škriekajúceho idiota? Idem si zahrať CS po 3 rokoch a tam niekto stále bliaka ako sprostý :roll:
Mastros
Light Professional
Light Professional

A to mame my vediet, kto to tam skriekal? Na serveri bolo kolko ludi? 15? Z toho 10 na forum nikdy ani len nepachlo, 3 su na fore raz za uhorsky rok a zvysni dvaja boli v inom time, nie? :)
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Don´t be nasty Ing.Jano :) je to tu na sťažnosti tak nech sa vyjadrí :wink:
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

Predpokladám, že ten "škriekajúci idiot" bol misa_tvarohacek. Prosím adminov aby mu konečne už dali Foff, fakt to kazí ľuďom hru :cry: . Voice_enable si do konzoly nebudem dávať, potom nepočujem iných, ktorí hovoria normálne. Ďakujem.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja mam tiez tazke srdce na toho misa_tvarohacek, dakedy by som mu mal chut taku pri..... . a este ten NAKAZANEC ho v tom podporuje , ale on aspon hovori do micu normalne (myslim NAKAZANCA , nie nasho nakazznicka :) )
KaptMichal
King
King

Presne, admini už s ním dačo robte lebo zo začiatku som sa aj smial ale keď mi povie, že jogurt ty si psycho do p*če a mama stojí pol metra od repráku, tak to už nas*re... vopred ďakujem. 8)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

kapt.michal, ale to už nie je náš problém. Nemôžem mu dať ban keď ho ja nepočujem rozprávať tak, ako hovoríte. Včera som ho upozornil že nadávanie do mikrofónu sa trestá rovnako, ako obchádzanie cenzúry. Dal si pozor keď som bol na servery. Potom už neviem...
Zamknuté