CS 1.6 Server hojko.com
-
R@mon
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja som to tentokrat asi nebol, ale urobil si spravnu vec. Pokial je niekto v BAN liste neopravnene, ma si to prist riesit na forum a vyriesit sa to ma tu, nie to riesit restartovanim modemu.Mad Dad napísal:No že zase je mad dad navine..to je jaká smola...všetko za avicena...
/Keby mi niekto nenapísal do amx že máš mať ban tak ani neviem![]()
Doteraz neviem kto to bol, ale thnx:)
-
lekoklatik
VIP
Na toho hraca ma uz niekolko krat volali hraci ze ho mam ist bannut. Neviem ci som ho sledoval alebo usiel, ale meno som pocul a nie raz.lekoklatik napísal:Toljou. sledujte, piste...
-
aviceN
Guru
nakopcis do cstrike v zlozke kde mas nainstalovane CS...pak pustis cs a otvoris konzolu. a napises viewdemo xxx (xxx-nazovdema.dem) [pisat iba nazov bez .dem]zoro49 napísal:sorry ale vcom si to napr mozem prehraT?
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Avicen hoď to na sendspace.
zoro, môžeš mi prosím vysvetliť tvoj posledný príspevok? Myslím tú časť kde píšeš že ban neignoruješ. Sám si napísal že si vedel že si dostal ban, reštartoval si router a pripojil si sa akoby sa nechumelilo. AviceN ťa natočil, uploadne demo a pozrieme sa čo na deme uvidíme.
Dovtedy si však stojím za tým, že akonáhle ťa na servery niekto z nás uvidí, znepríjemníme ti hru.
zoro, môžeš mi prosím vysvetliť tvoj posledný príspevok? Myslím tú časť kde píšeš že ban neignoruješ. Sám si napísal že si vedel že si dostal ban, reštartoval si router a pripojil si sa akoby sa nechumelilo. AviceN ťa natočil, uploadne demo a pozrieme sa čo na deme uvidíme.
Dovtedy si však stojím za tým, že akonáhle ťa na servery niekto z nás uvidí, znepríjemníme ti hru.
-
aviceN
Guru
tak tu to je http://www.sendspace.com/file/ds3t90 ...
su tam oba videa aj uchyla a aj zora...je tam fakt par veci ktorym som neveril...
//k videu co sem hodil leko...imho ciste wh a myslim si ze zo zaciatku kola aj AB pokial uz niekto nebol mrtvy a nemal ho kto ceknut...jasny bol hlavne koniec vide a kde sa hned pozrel vpravo...
su tam oba videa aj uchyla a aj zora...je tam fakt par veci ktorym som neveril...
//k videu co sem hodil leko...imho ciste wh a myslim si ze zo zaciatku kola aj AB pokial uz niekto nebol mrtvy a nemal ho kto ceknut...jasny bol hlavne koniec vide a kde sa hned pozrel vpravo...
-
R@mon
Medium Expert
Uchyl sa priznal na serveri, vyhovoril sa ze cheatoval jeho kamarat, jeho pozerat ani netreba.aviceN napísal:tak tu to je http://www.sendspace.com/file/ds3t90 ...
-
lekoklatik
VIP