CS 1.6 Server hojko.com
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Asi tak, nikto nebude stale nehravat demo aby "nachytal" admina .. Betarik, v tvojom vlastnom zaujme posli tie deti prec a nechaj tam nas, cize mna, krtka, nakazzu, avicena, ramona a kolka. Mame s adminovanim uz nejake skusenosti a sem tam sa samozrejme stal nejaky preslap, ale taketo bany za "WH" su fakt fail 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ty krtko, nakaza, avicen, ramon a kolko ste admini? ja som z teho nejak "mimo", pozeral som admin team a sami neznami su tam...Drago napísal:Asi tak, nikto nebude stale nehravat demo aby "nachytal" admina .. Betarik, v tvojom vlastnom zaujme posli tie deti prec a nechaj tam nas, cize mna, krtka, nakazzu, avicena, ramona a kolka. Mame s adminovanim uz nejake skusenosti a sem tam sa samozrejme stal nejaky preslap, ale taketo bany za "WH" su fakt fail
-
krtko42
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ty sami neznami admini su admini od hardwar.sk teda tych odkial server mame... v podstate su to povodni admini tychto serverov. ja som aktualne na orave kde som rad ze som sa zazrakom dostal k internetu takze sa uvidime najskor v sobotu vecer ale uz sa tesim ze si konecne zahram s vacsou zostavou 
-
Betarik
Professional
Admin team je neaktualny prava som im pobral uz davno , prava ma uz len wirus ... leko je HL admin vsetkych serverov .... od vas maju prava po dohode s lekom ... ramon , kobe , kolko? , avicen , nakazznicek , krtko dostane hned ako mi leko posle udaje ...
-
Pigesko
King
nejde si niekto zahrat paintball ?
dostal som chut sa trosku vyblaznit...
pojte sa deturence
dochadza mi farba....
//nikto ??
//nikto ??
-
lekoklatik
VIP
Admini z hojko serveru:
klasik server:
r@mon
Drago
kolko?
aviceN
nakazznicek
krtko
gungame server:
PsychoS
eSko
mad dad, yosso /myslim ze dovolenkuje/, pepojr /asi tiez na dovolenke/ sa mi neozvali. na klasicky server som vyberal adminov z nasich radov ja, este stale sa moze adminovat GG /jeden clovek/ deathrun a neviem čo tam ešte je.
Ja potrebujem adminov na HnS server.
požiadavky sú jednoduché. Robiť poriadok, vedieť vyskákať to, čo bude v pondelok postavené.
klasik server:
r@mon
Drago
kolko?
aviceN
nakazznicek
krtko
gungame server:
PsychoS
eSko
mad dad, yosso /myslim ze dovolenkuje/, pepojr /asi tiez na dovolenke/ sa mi neozvali. na klasicky server som vyberal adminov z nasich radov ja, este stale sa moze adminovat GG /jeden clovek/ deathrun a neviem čo tam ešte je.
Ja potrebujem adminov na HnS server.
požiadavky sú jednoduché. Robiť poriadok, vedieť vyskákať to, čo bude v pondelok postavené.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
dakujem za info, nemam co dodat 
-
PAIN
Light Professional
z dneska z klasickeho servera hrac menom Unnamed....staci 20s. demo
- Prílohy
-
- unnnn.rar
- (182.56 KiB) 29 stiahnutí
-
Pigesko
King
nechapem preco je stale full iba GG server...ved som to hral ledva hodinu a migrenu mam jak svina
odporucam nastavit presmerovanie na classic 
//nemohlo by sa povolit votovanie na classicu napr. po 1-2min ?? takto ked mame dvaja cakat 10min nie je zrovna bohvie co
vacisnou leave...
//nemohlo by sa povolit votovanie na classicu napr. po 1-2min ?? takto ked mame dvaja cakat 10min nie je zrovna bohvie co
-
aviceN
Guru
malo by sa robit nieco s populaciou classic servera ludia
-
Betarik
Professional
malo ..... keby sa kazdy zapojil poposielal IP kade tade ... server by sa troska naplnil 
-
Pigesko
King
nemate niekto moznost zohnat nejake "sponzorske dary" ??
ze by sa spravila nejaka mini sutaz na classicu (v ranku)...mozno by to prilakalo par ludi...aspon na zaciatok...ja mam moznost zohnat mineralky
(sytene)...
//na GG je skoro 20 hracov, co o takomto case byval stary pub prazdny...DR je na tom podobne, cely den je tam prakticky cez 15 ludi...ako je to mozne ??
//inak trosku to mozno zkresluje kedze na starom pube tovril tretinu navstevnosti admin team
//btw az teraz som si vsimol anketu na wh.sk - "Paintball sa meni"...to mi nemozete urobit
ak sa tak stane, tak tu koncim, vsetkych vas zabanujem, zazalujem, aaa aaaa...no ved uvidite 
//na GG je skoro 20 hracov, co o takomto case byval stary pub prazdny...DR je na tom podobne, cely den je tam prakticky cez 15 ludi...ako je to mozne ??
//inak trosku to mozno zkresluje kedze na starom pube tovril tretinu navstevnosti admin team
//btw az teraz som si vsimol anketu na wh.sk - "Paintball sa meni"...to mi nemozete urobit
Neni zly napad s tou sutazou
Take tricko "Hojko #1 Player", resp "Hojko BEST Player", atd, pod to nejaky CS wallpapper pre vitaza...
Take tricko "Hojko #1 Player", resp "Hojko BEST Player", atd, pod to nejaky CS wallpapper pre vitaza...
Prasiatko ty sa nezdas
no nemyslim si ze nejaky zavislaci maju zaujem o santovku. 
v kazdom pripade je to dobry napad a s tym rusenim PB tiez nesuhlasim ale tak co no
AFRIKA!
v kazdom pripade je to dobry napad a s tym rusenim PB tiez nesuhlasim ale tak co no
AFRIKA!
-
Pigesko
King
moznosti je vela...mozno keby hojko vybavil reklamne tabule, mozeme sa ist postavit pred tesco 
//AFRIKA !
//btw ta sutaz je blbost...kto by do toho vrazal peniaze ??
mozno aspon nejaky rank/hodnost tu na fore...no boh vie ci by to niekoho prilakalo...
//AFRIKA !
//btw ta sutaz je blbost...kto by do toho vrazal peniaze ??
-
Betarik
Professional
mame v plane robit turnaj/e v blizkej dobe ... ceny by mohli byt... rapidshare ucet ...cw/tg server na mesiac .... len akosi som na vsetko sam , ked uz budeme robit nejaky turnaj tak asi 5on5 alebo 2on2 ... je to len otazka casu ... sam vsetko nezorganizujem ...
-
Red_Scorpion
Amateur
betar ja ti s tym pomozem len teraz akutne nestihamBetarik napísal:mame v plane robit turnaj/e v blizkej dobe ... ceny by mohli byt... rapidshare ucet ...cw/tg server na mesiac .... len akosi som na vsetko sam , ked uz budeme robit nejaky turnaj tak asi 5on5 alebo 2on2 ... je to len otazka casu ... sam vsetko nezorganizujem ...
-
Pigesko
King
myslim ze niektori skalni hraci by nemali problem co to prispiet symbolickou sumou
ja osobne davam do placu 3x Steam acc...myslim ze to je atraktivna cena, hlavne ked ide o NS server...
Par symbolickych € by som nemal problem prispiet.
//autoeditácia príspevku (13.08.10, 8:41)
// podte niekto na paintball
//autoeditácia príspevku (13.08.10, 8:41)
// podte niekto na paintball
-
Pigesko
King
gg
lutujem ze som nenahraval demo
btw strasna skoda toho paitballu, ten mod stoji za to...