a co? ked budu skakat z okna tak sa knim pridas?...co si nesiel hned za adminom dat mu nick potrebne info o nom...ja som to pomerne casto staci napisat...
No su aj taky pripadi co robia to co ostatny....potom ten server aj ta vypada ale su aj taky co pindaju do kazdeho ze cheater bo nevedia hrat..............cheaty su kktina ktora sa nemala vynajst...teraz to len pouziivajuuu ako "doplnok" ktory stoji za ....
Myslim ze dost bolo k "afere" sachovnicovijozi...stanovisko mas jednoznacne od zaciatku. unBan nedostanes ! Dovody mas vypisane, aj od hlavneho admina servera a fora hojka.
Mas kopec inych NS serverov, mas si kde zahrat. Alebo skus restartnut router :]
Filipito napísal:prepacte ale pozeral som na banlist a je tam niekto a ma dovod laming co to je?
Zrejme umyslene kazil hru svojmu teamu. Pripadne kempil na spawne, alebo za krabicou cele kolo namiesto toho aby plantoval/defusoval. Ale to by si sa mal pytat fruxa asi.
no boze... tiez nejsom za cheating ale no tak zas no bozee ste sa nikdy nenudili ze ? mozno preto mam ban z VAC serveroch kvoli speedhacku .. musim kupit nove cs
sahovnicovyjozi: Neotravuj v tejto teme. Pocul si moje rozhodnutie a aj rozhodnutie dalsich adminov, ban ostava a aj ostane, nic sa na tomto rozhodnuti nezmeni. Nepis ani na forum, nepomoze ti to. Mas vazenie na dva dni, ak tu napises este raz o unbane, tak mas ban aj na forum.
owned napísal:no boze... tiez nejsom za cheating ale no tak zas no bozee ste sa nikdy nenudili ze ? mozno preto mam ban z VAC serveroch kvoli speedhacku .. musim kupit nove cs
no tak ked sa nudis tak hraj neco ine s cheatmy...alebo proti botom bo inak zbytocne nase kopu hracov....
nejde a nejde sa mi pripojit.. co robim zle ?? stale tam je aj niekolko minut estabilishing connection...........
CSko mi aj tak nikdy neslo online.. tak som skusil znova a taktiez.. mam verziu cs 16v28fullns_digitalzone.exe
firewall samozrejme off.. a nenajde mi ani ked refreshnem servre...
Šu-Do napísal:nejde a nejde sa mi pripojit.. co robim zle ?? stale tam je aj niekolko minut estabilishing connection...........
CSko mi aj tak nikdy neslo online.. tak som skusil znova a taktiez.. mam verziu cs 16v28fullns_digitalzone.exe
firewall samozrejme off.. a nenajde mi ani ked refreshnem servre...
nahod si patch 23B
//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2008, 15:14 )
nejak zblbla konfiguracia hojko servera, pise mi chybu Class C .. ci uz hojko je steamovy server ?
Aj mne sa to nejak potentovalo. Rovnaka chyba (Class C). Co ste s tym porobili?
Nedaj Boh ste tam pridali odpocet sekund do explozie C4?!
Mohli by ste ho tam hodit.
stale mi nejde napojit sa na server 86.110.225.24927015
stale to iste cakanie, nic sa nedeje.. akurat teraz mi uz aspon nacitalo servre.. na nejaky som sa napojil , stiahlo to mapu.. to bola nejaka sniperska..
// mno jasne.. zla IP ja kkt... toto je spravna... sry za obtazovanie
86.110.225.249:27015
jooj dlho som si nezahral. Som reinstaloval systemy a zabudol som zalohovat Cstrike. Ale toto uz vyriesim ciskoro a dufam ze si cez vikend zahram a vytrem Blazerovi a Fruxovi zadky