keby si videl ako hral, jeho nadherny siesty zmysel odkial niekto vywalkuje, aj niekto niekde kempil z druheho teamu samozrejme hned vedel kam ma utekat aby ho sundal...
GothaR napísal:A na zaklade coho ho pomE odhalil? Celkom ma to zaujima, lebo vyzera to tak, ze ten cheater patril k lepsim
proste snazil sa co najviac skryvat to WH....kukal cez stenu ale robil to tak ze akoze sa len otaca...... a pod....kolkokrat vybehol na hocijakeho hraca co siel aj pomaly...... cize to ho len prezradzalo..... to neskutocne mnozstvo HS a tie vrazdy.....
No hej...takze az tak uplne nenapadny nebol, ale dobre mu tak. Len by bolo urcite zaujimave zistit, kolko takych skutocne dobrych cheaterov hrava na beznych serveroch, lebo ako si niekto dava pozor, tak moze byt odhalenie WH velmi narocne, pripadne az nemozne.
Esteze v Team Fortress 2 WH nie je takou velkou vyhodou ako v CS
Mad Dad napísal:proste snazil sa co najviac skryvat to WH....kukal cez stenu ale robil to tak ze akoze sa len otaca...... a pod....kolkokrat vybehol na hocijakeho hraca co siel aj pomaly...... cize to ho len prezradzalo..... to neskutocne mnozstvo HS a tie vrazdy.....
to ze vybehol na nejakeho hraca co siel pomaly je sustredenost a reflex..
Tak to skusim ja na teba:
1) spustis counter strike
2) stlacis to tlacitko pod ESC (na klavesnici )
3) otvori sa ti taka tabulka v ktorej je dole maly riadok
4) do toho riadku napises connect 86.110.225.249:27015 a stlacis Enter.
fruxo napísal:to ze vybehol na nejakeho hraca co siel pomaly je sustredenost a reflex..
to mas pravdu...ale tolko sustredenosti aj reflexu po dajme tomu 60-80 kolach? nejaka moc velka nahoda.... a aj hromadne utoky nicil jak keby utekali po nom z nozikom....
hah. Kto pochopil vie. Kto nepochopil nebude vediet
Blazer pracuje vo vyvoji novych kodov, fruxo vo vyvoji najnovsich navodov. Takze tak... Su to borci. NS lamy. Lowerkovia a stfu noobovia
Ja tam síce hrám len nepatrnú rolu. Som tester!!! Blazer mi nascriptoval buzzkill to preto ho tak milujem. A sa čudujete že samé HS. AB a WH? Prd. fruxoBlazerovina
pomE' je náš coop leader