.CSO Image na PC
-
Motion Blur
Zablokovaný
.CSO Image na PC
Dobrý deň.Vedel by mi prosím niekto poradit akým programom mozem na PC rozbalit hru na playstation ktorá je v image .cso???Jedná sa o hru 50 cent :Bulletproof a chcel by som ju rozbehat na PC.Ale neviem akým programom.
Poraďte PROSIIIIM!!!
-
Motion Blur
Zablokovaný
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Putting Game ISO/CSO on your psp.
jo... cso je image pre psp spolu aj s iso.. ten cso nerozbehas na PC pretoze na to program nie je ako som tak kukal.. mozno emulatorom.. inak ee
jo... cso je image pre psp spolu aj s iso.. ten cso nerozbehas na PC pretoze na to program nie je ako som tak kukal.. mozno emulatorom.. inak ee
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Emulator zatial nieje, je len zopar takych co spustia asi tak 5 hier, inac to hadze errors
edit: No ja poznam len emulator Potemkin lenze:
edit: No ja poznam len emulator Potemkin lenze:
Kód: Vybrať všetko
Features: (end-user point of view Smile
- Plays Puzzle Bobble Pocket JAP
- Starts AI Go
- Runs numerous demos from the PSP SDK
Technical Features:
- Badly simulated PSP kernel
- Mounts ISOs and CSOs (no DAX!)
- Mounts Windows directories (no good UI yet for this)
Since ector does not have the necessary time to work on Potemkin anymore he decided to release the source code (under the GPL license) in case someone else wants to continue working on it. Hry v PSP možeš mať v dvoch formátok [ pokiaĹ nepočítam origo UMD ] a to .ISO a .CSO a na hranie stále stačí iba jedno. Buď ISO alebo CSO. Prakticky je jedno kt. použiješ [ akurát ISO je vačšie, CSO je menšie ale niektoré hry môžu sekať pokiaľ máš pomalšiu kartu ] ALE musiš mať nahodený Custom Firmware, inak to nepustíš. Viac o custom firmware na PSP nájdeš na http://www.pspzone.sk/news.php