D-link 2641R

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Momo46
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

D-link 2641R

Príspevok od používateľa Momo46 »

Mám tento Wi-fi router..Napojil som káble do PC nastavil všetko ide úplne v poriadku..Len jediná chyba že neviem ako mám nastaviť wi-fi..V príručkach nič nebolo a je to predse Wi-fi router..Neviete ako?
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Čo keby si si prečítal príručku a potom sa pýtal?

Kód: Vybrať všetko

http://www.t-com.sk/ImgCont/zakaznicka_podpora/internet/KTZ/DSL2641R_SK.pdf
MayDaySK
Star
Star

Re: D-link 2641R

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Momo46 napísal:Mám tento Wi-fi router..Napojil som káble do PC nastavil všetko ide úplne v poriadku..Len jediná chyba že neviem ako mám nastaviť wi-fi..V príručkach nič nebolo a je to predse Wi-fi router..Neviete ako?
Ten istý problém mám aj ja. Ak mi to nepôjde podľa príručky tak editujem príspevok a napíšem ako sa veci majú.
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

v prvom rade zadaj do internetoveho prehliadaca toto http://192.168.1.1/
prihlasovacie meno je user heslo ties user ak si ho nemenil

1. Hned nalavo budes mat Nastavenie WLAN
2. Hlbkove nastavenia najdes (hore)Spresniť / Spresniť WLAN(nalavo)

Podla tohto navodu to uz zvladne asi kazdy :) ... este taka poznamka davajte si pozor aby ste nemali skrytu wifi.
A este po zakupeni routru je jeho firewall vypnuty najdete ho v Spresniť/Firewall & DMZ/Zapnúť firewall :

tot asi vsetko :)
Prílohy
2.JPG
1.JPG
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

v prvom rade zadaj do internetoveho prehliadaca toto http://192.168.1.1/
prihlasovacie meno je user heslo ties user ak si ho nemenil
Díky spravil som to ale ďalšia vec čo ma trápi že nejde mi zmeniť heslo do routra a všimol som si že aj keď fičím cez wi-fi, aj vtedy sa viem dostať na tú IP 192.168.1.1 to znamená že sa mi v tom môže špárať hociktorý sused. Jedno heslo som vedel zmeniť kde sú moje DSL konfigurácie ale heslo na prístup do routra je stále user a user. A keď to chcem meniť v položke údržba tak mi stále vyhadzuje že error. A na začiatku v tom sprievodcovi som si dal jedno heslo ale ono chráni len tú DSL konfiguráciu. Do routra zostalo stále user a to chcem zmeniť.
Shano
Darca
Darca

skus dat to na tu konfiguraciu prec daj tam nas5 admin ... a potom choj do udrzba tam daj Change User password a malo by to slapat ak nie posli nejaky screan :) a nezabudaj na restart routra ..

Edit a tak ma napada ked ti to nepojde skus resetnut router ale 5x hned zasebou vtedy by sa mal dat do tovarenskych nastaveni .. a ak to aj tak nebude sa dat zmenit tak nastav Adresu IP smerovača na trebars 192.168.1.23 ... nazval by som to nudzove riesenie no ked je niekto lognuty na tvoju wifinu a ma aspom nejake znalosti tak by si dokazal zistit tu IP ...
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Inak našiel som to len som to zabudol sem dať.Každopádne ďakujem že si to sem dal ty.Ja čakám dokým mi pošlú nové heslo a login.
Shano
Darca
Darca

Nebudem zakladat novu temu.

Mam jeden problem ked napisem do prehliadaca svoju vonkajsiu IP tak sa mi vzdy zapne config routra. V routry som uz presmeroval port na moj server, ale treba este nejako vypnut konfiguraciu po adsl len neviem ako help K+
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Riesil som tento isty problem.
Chod do start > spustit > cmd
napis tam telnet
do neho napis o 192.168.1.1
ked napise password, tak napis defaultne admin.
Ked budes dnu, napis
sys setwebiprange admin 192.168.1.2 192.168.1.254
A prihlas sa do routra pod menom admin a heslom admin. Odomknu sa ti moznosti administratora, nie iba usera. Cize mozes vypnut vzdialenu spravu napr, alebo ju dat na iny port. (Mne port forwarding nebeha ani po tejto zmene :/ )
Napísať odpoveď