da sa nieco taketo?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

da sa nieco taketo?

Príspevok od používateľa karosar »

kamos stiahol aktualizacie priamo z microsoftu a uplne mu to odpalilo pc, vobec sa nemoze dostat na disk a ma tam dost veci ktore potrebuje do skoly, ako by sa to dalo zachranit?-pocul som cosi ze je nejaky operacny ktory sa da spustit priamo z cd alebo dvd, je to blbost alebo je to mozne?,nedalo by sa tak dostat na ten disk a zachranit tie veci co potrebuje?dik
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

áno, tzv live distribúcii je celkom dosť, a teoreticky by sa k tým dátam mohol dostať. Otázne je čo sa chápe tým "odpálením". Nemyslím si že by za to mohla oficiálna záplata.
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

audiotrack napísal:áno, tzv live distribúcii je celkom dosť, a teoreticky by sa k tým dátam mohol dostať. Otázne je čo sa chápe tým "odpálením". Nemyslím si že by za to mohla oficiálna záplata.
tiez tomu nechapem, chlapik hovoril ze iba sa mu zobrazila nejaka hlaska ze aktualizacia windows dokoncena potom si vypytalo restart a konec uz iba cierna obrazovka, inde mi radili nieco co sa vola slax-neviete o co ide??
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

karosar napísal:tiez tomu nechapem, chlapik hovoril ze iba sa mu zobrazila nejaka hlaska ze aktualizacia windows dokoncena potom si vypytalo restart a konec uz iba cierna obrazovka, inde mi radili nieco co sa vola slax-neviete o co ide??
je to jedna z distribúcii linuxu čo je live (podobne ako aj napr. knoppix). Nabootuješ z cd a nemusíš ho inštalovať
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

audiotrack napísal:je to jedna z distribúcii linuxu čo je live (podobne ako aj napr. knoppix). Nabootuješ z cd a nemusíš ho inštalovať
dik moc, este jedna vec, je jedno ci to napalim na cd alebo dvd??
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

je to jedno na co to vypalis
Napísať odpoveď