Datart zlavy?
Datart zlavy?
Dobryyy,
Vie niekto aké budú o 4dni tie veľmi televíziou ospevované zľavy? Či to bude dačo veľké 50-90% alebo zás dáky slabý povianočný pokus o výpredaj?
Ďakujem
Vie niekto aké budú o 4dni tie veľmi televíziou ospevované zľavy? Či to bude dačo veľké 50-90% alebo zás dáky slabý povianočný pokus o výpredaj?
Ďakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Datart zlavy?
Kto z predajcov isiel na velke zlavy, aby neprerobil??? Nespominam si na nikoho takeho, aj ked avizoval 80 percentne zlavy, avsak tie zlavy boli mozno tak na neaktualny adventny kalendar, baliaci papier alebo co..., urcite vsak nie na elektroniku. A obavam sa, ze teraz tomu bude tak isto, maximalne tak na 90 percent pojdu dole drobnosti na ktorych prerobia minimum. TV, hifi, sat, pracka, chladnicka..., tak to bude ta zlava smiesna, ak vobec nejaka bude.
Raz mal carefour 99% zlavy aj na elektroniku
nadej umiera posledna
-
R@mon
Medium Expert
Niekedy zaciatkom novembra sme boli reklamovat fritezu v datarte, pozreli sme sa tiez ake maju ine a sa mi celkom pozdavala jedna Philips s casovacom, mali ju za 69,90€ , ze fajn, ked nam vratia peniaze za ten brutalny shit Proline (ked niekto nedokaze uz ani obycajnu fritezu spravit aby vydrzala aspon mesiac, tak to uz neviem naco to robia a hlavne predavaju), tak kupime tuto, doplatime par eury. Lenze ked v decembri nam vratili prachy prostrednictvom nejakych ich kuponov, ze si za to mozme nakupit v ktorejkolvek pobocke Datartu, tak sme hned isli po tej Philipske, lenze ju uz mali v decembri za 99,90€ !!! O 30 eur isla hore??? Takze predpokladam, ze to budu take zlavy, ktore umelo navysili niekedy medzi novembrom a zaciatkom decembra... Su to len take klasicke odzubavacky.
Ale zajtra o desiatej tam urcite pojdem pozriet fritezu, nic ine ma tam nezaujima, lebo nic ine nepotrebujem z datartu kupovat, lebo cez eshopy sa da vsetko kupit ovela lacnejsie ako u nich.
Ale zajtra o desiatej tam urcite pojdem pozriet fritezu, nic ine ma tam nezaujima, lebo nic ine nepotrebujem z datartu kupovat, lebo cez eshopy sa da vsetko kupit ovela lacnejsie ako u nich.
-
Reli.C
Medium Star
zdravím. tak podobne ako kolega hore, by som sa tiež chcel informovať ohľadom týchto zliav. poprípade už možno aj na konkrétny televízor. Včerajšie pozeranie filmu "Izba 1408" sa stalo osudné pre nášho dlhoročného člena rodiny (cca 10 rokov starý, uhlopriečka 70 cm, značka OVP), a keďže sme už nejaký ten čas uvažovali nad výmenou tohto deduška, myslím si, že momentálne je na to ten najlepší čas
. uvažujeme nad niečim takýmto:
PANASONIC-TX-P50G20E.
čo sa týka TV, tak som v tom zbehaný minimálne, a nemám v tom skoro žiaden prehľad, tak prosím pokojne. popripáde aký by ste nám odporučili? parametre (amatérske
):
-Uhlopriečka: podobne ako u TV vyššie, izba ma cca 5 metrov, takže by s tým nemal byť problém
-Full HD
-Hlavne podpora pozeranie filmov z ext. HDD a to vo formáte Full HD 1080p
-rozpočet cca 1 100 eur
-no a čo sa týka zbytných vecí, tak to nechám na odborníkov.
dík vopred
čo sa týka TV, tak som v tom zbehaný minimálne, a nemám v tom skoro žiaden prehľad, tak prosím pokojne. popripáde aký by ste nám odporučili? parametre (amatérske
-Uhlopriečka: podobne ako u TV vyššie, izba ma cca 5 metrov, takže by s tým nemal byť problém
-Full HD
-Hlavne podpora pozeranie filmov z ext. HDD a to vo formáte Full HD 1080p
-rozpočet cca 1 100 eur
-no a čo sa týka zbytných vecí, tak to nechám na odborníkov.
dík vopred
-
hojko
Site Admin
it_novice: A co mali v tej zlavnenej ponuke s 99 percentnou zlavou??? Ci dve baterky???
-
Michaelo105
Light Professional
R@mon Prosím ťa vieš mi vysvetliť čo je umelé navyšovanie ceny? Všetko má svoj dôvod! Je to o obyčajnej trhovej ekonomike. To znamená: V lete keď si si bol pozerať fritézu, tak ľudia chodili na dovolenky a práve vtedy obchody idú najhoršie, a preto sú ceny v roku najnižšie! (+mohla byť aj nejaká akcia na nej). Na Vianoce, keď nakupuje omnoho viac ľudí a je dopyt po tovare omnoho vyšší ako je tovaru, tak zákonite ceny stúpajú. Takto to funguje všade.
V skratke: Nie je dopyt (resp. je malý) je cena nízka, je vysoký dopyt - je cena vysoká
V skratke: Nie je dopyt (resp. je malý) je cena nízka, je vysoký dopyt - je cena vysoká
-
Ryan Giggs
VIP
Pokiaľ ide o kvalitu obrazu, v tejto cene asi lepši tv nenajdeš. Problemom ale bude prehravanie z HDD. TV od Panasonicu nemaju v tomto dobru podporu. Ale ani u inych značiek (hoci maju podporu lepšiu) to nebude uplne bez problemov. Omnoho lepšie je kupiť nejaky multimedialny prehravač (investicia okolo 100€), ktory toho dokaže nepomerne viac.
hojko: Nie to bolo realne. Moj brat vtedy kupil digitalny fotak za 50SK. Bolo to aj v novinach tie rady a podobne.
Rell.C: To bol posobivy horor asi
Takze nikto nic nevie asi len pockat
Rell.C: To bol posobivy horor asi
Takze nikto nic nevie asi len pockat
-
krankenwagen
Professional
Zdravim,
boli ste tam niekto pozriet?
boli ste tam niekto pozriet?
takze nic moc
Zalezi od tovaru a ci ceny z internetu platia aj v predajni. Napr. telka, ktoru som kupil 2 mesiace dozadu predtym stala 615 internet/700 predajna je teraz za 589. Co nie je az take zle ale zase ani senzacne
Proste normalna cena, ale pre nich je to neskutocna akcia.
-
Michaelo105
Light Professional
Som to iba tak preletel a niekde sú naozaj parádne ceny. Niekde sú síce normálne...ale to neva. Ono mne sa zdá, že Slováci by chceli všetko zadarmo. A najlepšie keby im aj zaplatili zato, že si to zoberú domov.it_novice napísal:takze nic moc
-
Ryan Giggs
VIP
Veď sa stači pozrieť ake ceny su v zahraniči. Mne je skôr divne, že tebe to nevadi.Michaelo105 napísal: Ono mne sa zdá, že Slováci by chceli všetko zadarmo. A najlepšie keby im aj zaplatili zato, že si to zoberú domov.
Ty si asi jeden z tých čo považujú Slovensko za "špecifický" trh. Ono Slováci chcú len ceny ktoré sú za hranicami, a dokonca aj tie by mali byť nižšie lebo Slováci (teda pokiaľ zase nie si jeden z tých čo sa považuje za "normálneho" človeka ktorý zarába mesačne 5000€) majú horšie platobné ohodnotenie ako ostatný.Ono mne sa zdá, že Slováci by chceli všetko zadarmo. A najlepšie keby im aj zaplatili zato, že si to zoberú domov.
Príklad Motorola flipout: USA: okolo 250$
SVK: okolo 360€
Takže tak
-
Michaelo105
Light Professional
Možno to je tým, že to to človek porovnáva napr. s Nemeckom ktoré má 80 000 000 obyvateľov a nás je 5 000 000. Proste tam je omnoho väčší trh.......Vieš mi vysvetliť, prečo to na Slovenku predajcovia ani nekúpia za takú ako sa to v zahraničí predáva? Najskôr to bude tým, že zase sme trošku maličký trh...(podotým USA už detto)
A nebude to tým že nie všetky produkty sú určené pre Slovensko ? Tak potom ako to môžu predajcovia objednávať?
-
Ryan Giggs
VIP
Mňa ale ako koncoveho zakaznika nema čo zaujimať, prečo je cena taka aka je. To nie je môj problem.Michaelo105 napísal:Najskôr to bude tým, že zase sme trošku maličký trh...(podotým USA už detto)
-
krankenwagen
Professional
Tak som dodatocne bol v Datarte, konkretne v Trencine, a jedine, co mali v zlave bola sada 25CD,25DVD,4 popisovacky, puzdro na CD za 7,80€. No nekup to