"davka" prace a PC?

Informácie o software, ankety...
Lubitelweb
Novice
Novice

"davka" prace a PC?

Príspevok od používateľa Lubitelweb »

Zdravim, zhanam program, ktory by si nahral moju pracu na pc a potom by ju mohol vykonavat dookola v slucke. Nieco ako ma napr. photoshop, aby sa dal aj dlhy postup uprav davkou aplikovat na viac veci.
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

Ak by si napisal co konkretne potrebujes, mozno by sa dalo napisat taky program ;)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Na zaciatku pracovnej doby, otvorit pokec, facebook a na pozadie program pracovny, ktory sa automaticky premiestni do popredia, ak ide okolo sef. Tiez by nebolo odveci, keby sa presne na "padla" vsetko zatvorilo a vyplo, v pripade rozpisanej RP ale dalo moznost dopisat.

.. len joke :)

Robi snad niekto kazdy den tu istu pracu dookola? S tymi istymi subormi/programami/datami a ja neviem cim? Inak si podobnu sablonu nedokazem dost realne predstavit, rovnako ako si nedokazem predstavit jej vyuzitie v praxi.

//teraz mi napada - ze to ma byt kvoli tym klikaniciam na bannery pri prilezitosti "zarabam cez net"?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

netreba vymyslat nic nove, takychto progamov je kopec a vyuzitie na doma su fakt len tie klikacky
ale inak na pracu, ktora sa opakuje je to velmi dobre, v praci take pouzivame, skopiruje to data z excelu, pastne do formulara na webe, a vysledok skopiruje do dalsieho excelu
dokaze to volat otvorene okna, hladat v oznacenom texte a kopec dalsich uzitocnych veci
sice to niekedy pada, kvoli roznym pricinam, ale ulahcit to robotu dokaze a to je hlavne
a nakoniec to najdolezitejsie: http://www.autohotkey.com/

a btw ak to chces len na klikanie odkazov tak do Firefoxu je rozsirenie, ktore robi presne toto a vola sa iMacros - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3863
sikovnejsi si dokaze napisat script velmi rychlo a potom to beha velmi svizne, mam to odskusane ;-)
Lubitelweb
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lubitelweb »

Nie, malo by to byt na upravu obrazkov vo viacerych programoch. na koniec este premenovany a hotovo.

Predstavoval som si nieco ako slucku, na konci ktorej by som zdrojovy subor vymazal, cim by sa na jeho miesto dostal nasledujuci a slucka moze pokracovat.

Ak vas nic nenapada, tak nemusite pisat ine riesenia. Mam na to svoj sposob, iba ma napadlo ze to moze byt este lepsie.

//autoeditácia príspevku ( 25 Aug 2009, 19:20 )
sundevil - dakujem, vyskusam.
Napísať odpoveď