DayZ

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: DayZ

Príspevok od používateľa Hegy »

Super diky za vycerpavajucu odpoved, kupujem teda DayZ Stand alone :smt023

//autoeditácia príspevku (28 Jan 2014, 15:30)
No stiahol som si z TPB na skusku nejaku crack verziu len aby som si to ohmatal a dosiel som na zaujimavy "fakt" hra mi ide neskutocne neplynulo (20-30fps) a pri otacani sekavo... To sa mi moc nelubi podla poziadaviek splnam vsekto, napriek tomu pri nizkych detailoch a 720p to ide nic moc... Asi na to treba aj masinu co? :?
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Momentálne je to Early Access v alpha verzii. Snáď nečakáš optimalizovanú hru.
Neskôr by to mali poladiť
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Chapem ze to je alpha, no videl som videa na YTB ze s relativne "mojim" pc a ukazoval tam nastavenia fullhd/high detaily , tak mozno ta TPB verzia bola volaka posahana aj to je mozne.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Co mas za PC? Vsak napis, popripade pozri nejake guides na youtube alebo reddite, je tam toho mrte. Napr. je niekolko commandov a tweakov, ktore ti mozu pridat cca 5-20 FPS. Mozu, nemusia.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Noo.. AMD FX6350 @4.22 GHz, AMD HD7790, Corsair Venegance 2x4 GB 1600 MHz
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Je možné, že si stiahol nejakú staršiu verziu alebo len bola nejaká pošahaná.
V tejto fáze im ide o to aby im to bežalo. Stačí aby si mal inú verziu GPU drivera alebo nejakej kraviny a môže to ísť úplne inak ako na nejakom videu.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ide o to ze sme sa s kamosom rozhodovali ci ist do toho, ci nie, tak ho napadlo stiahnut TPB verziu tak ju stiahol a hovori mi na teamspeaku ze mu to teda ide dost biedne, ze ked sa postahuje na low ma tak 20fps, tak som to stiahol aj ja a bol som na tom podobne mozno trosku lepsie ale videl som video na ytb kde hral chlapik na i5-2500 a HD7790 a slo mu to na fullhd a full detaily uplne plynulo este aj frapsoval tak asi to bude predsa len tou TPB "ediciou".
Este by Steam mohol prihodit nejaku akciu a hor sa na to :D
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

S akciou nepočítaj. Steam nedáva akcie na nevydané hry.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

Jump3r-ko napísal:S akciou nepočítaj. Steam nedáva akcie na nevydané hry.
kupujes si vobec hry cez steam ked tvrdis takuto hlupost ?
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

Na Steame som už dosť dlho na to aby som vedel, že na to akciu nedajú a už vôbec nie ak je to ich nejpredávanejšia hra + nemajú konkurenciu kedže sa to predáva len na Steame. A ty používáš logiku pred tým, než sa snažíš niekomu oponovať? Keby si bol obchodník tak zlacníš niečo, čo ľudia kupujú ako šialení aj bez toho? :smt006
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Lenže my nevidíme to čo si myslíš v hlave ale len to čo napíšeš. Napísal si, že na nevydané hry(asi myslíš nedokončené) Steam nedáva zľavy.
Čo je samozrejme blbosť, pretože tam už bolo mnoho zlacnených Early Access hier.
Takže nabudúce menej sa rozčuľovať a viac popremýšľať, než niečo napíšeš.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

njn, zhavy priklad moze napriklad byt Kerbal space program, ten bol niekolko krat v zlave, aj napriek tomu, ze je to early access.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ci zlava bude alebo nie kupim si to, ale potesila by :D a obvykle to byva taky nakopavaci motor, uz som si kupil tolko vyhodne zlavnenych hier a polku som ani nehral :D

//autoeditácia príspevku (09 Feb 2014, 15:59)
Hra konecne odskusana, je to fakt prdel, to treba zazit... Niesom typ hraca co sedi za PC od obeda do rana, skor zahram 1-2 cská ale o 15:30 sa to doinstalovalo a prvy krat som to vypol o 04:30 rano, o 9 abstinencne vstal a vypol som to teraz :D je to fakt bomba dufam ze vyvojari sa posnazia a nedokaslu to lebo ta hra ma este potencial a kedze ide o EA Alpha stale je velmi vela co zlepsovat no napriek tomu je to neuveritelna prdel :)) trosku kruta realita obcas potrapi (po 6 hodinach hladania otvaraku na plechovky, som nasiel sekeru v stodole na poschodi, po otvoreni a zjedeni plechovky som zle skocil na schody a zlomil som si nohy mohol som sa iba plazit :lol:
Ku narokom, dava to zabrat GPU ale da sa to aj na mid end zostave rozchodit hratelne na tych 30-60fps pri FullHD.
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 94faroSVK »

Oplatí sa to kupovať ? Ešte večer som bol v tom že dneska poobede si to kúpim, no a teraz neviem či to mám risknúť alebo nie :D

Čo všetko chcú vylepšiť/pridať do vydania hry ? (Viem, vydanie je ešte vo hviezdach).
Graficky to ostane takto ako je ?
lajci
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lajci »

Graficky sa to este bude zlepsovat. Skus to najprv stiahnut vyskusaj si to ci ti to nebude sekat a hlavne ci ta to bude bavit a podla toho sa rozhodni pokial to budes hrat sam tak podla mna ta to prestane bavit po tyzdny si musis najst nijaku partiu a stou hrat a este ktomu co pridaju. Pozri si Dayz Epoch + Dayz Mod a uvidis co pridaju
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Práve sťahujem zo Steam-u, už len počkať kým to stiahne.

Tu je moje steam meno, pridajte si ma: 94faro_SVK (http://steamcommunity.com/id/94faro_SVK)
Okolo 19.30, 20.00 môžeme zahrať.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Je tam plny vagon veci co treba opravit, prirovnam to asi zaciatkom WOW free serverov, zombie maju "noclip", mnoho dveri sa tazko otvara, kadekde sa da prepadat texturami a podla mna to je neoptimalizovane a treba na to fakt dost silnu masinu na dosiahnutie pozadovanej plynulosti.
Kazdopadne napad na 1* a realizacia sa zacina podobat slusnemu dielu ktore ma este hodne velky nevycerpany potencial.
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Prosím Vás potreboval by som pomoc priamo v hre. Podarilo sa mi spadnúť z takej malej strechy, som nažive akurát mám zlomené nohy. Len plaziť sa viem. Má niekto lekárničku alebo niečo s čím sa dám dokopy ? Konečne sa mi podarilo nájsť sekeru a nejaké tie vecičky a nechcem to stratiť hneď.

Som v elektro či jak sa to volá, v nejakom shope ( *meno toho obchodu* ). Keď nájdem dakde video priložím ho.

Ďakujem.

EDIT:/ od 06:00
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja aktualne nehravam vobec, takze ti nepomozem, ale toto sa fakt neoplati riesit. toto je hra v ktorej zomries este 1000 krat, zaklad je neriesit to, vybavu najdes znova.

ja som presne takto zo zaciatku hraval, nasiel som nejake lepsie veci a bal som sa o ne prist, tak som cele dni behal po lese aby som nikoho nestretol aby ma nahodou nezastrelil...
co sa stalo? po 3 dnoch "nudy" co som strielal medvede svojou snajperkou, ma uplne random niekto zastrelil v strede lesa...
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Keby som sa respawnol niekde pri elektre tak okey, všetko pozbieram znova. Ale keď ma to hodí boh vie kam tak to dvakrát príjemné nie je. Keby som aspoň mapu mal kde zobrazuje moju polohu :D
Síce na nete som našiel ale to je iné, neukazuje mi moju polohu a som celkom stratený. Ani batoh nemám, a keď nájdem jedlo ktoré viem otvoriť som šťastný :D A cez les vôbec nechodím, do kopca to ide pomaly a bez jedla a vody nechcem riskovať.

A mimochodom, keď dorobia aby zombíci nevedeli prechádzať cez steny, budú vedieť vôjsť do domu keď sú dvere otvorené/zatvorené ?
Moje prvé stretnutie zo zombíkom: Bol som dakde v dome, hľadal som jedlo. V tom momente som počul zombíka, tak som si povedal že ja nikam nejdem počkám kým odíde. A v tom prešiel cez stenu do domu. Som nevedel čo mám urobiť, ústa som mal otvorené a pocit ako keby som bol zamrznutý :D
Napísať odpoveď