Deň narcisov
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
eritrocit napísal:, to nie je paranoja, to je len nedôvera voči takýmto organizáciám. Nič viac, nič menej...
Mam na to podobny nazor ako eritrocit. Som voci takymto veciam dost skepticka a neverim, nech je liga proti rakovine akokolvek doveryhodna, ze skutocne VSETKY peniaze poputuju k spravnym ludom. Ale poslala som aspon SMS, pretoze aj ked je to len nezanedbatelna ciatka, mozno sa nakoniec dostane do spravnych ruk a pomoze.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Samozrejme, ze nie vsetky peniaze pojdu ludom chorym na rakovinu. Cast z vyzbieranych penazi musi ist na prevadzkovu reziu. Ak je ta cast v rozmedzi 0%-5% tak to je velmi dobre. To znamena, ze z Tvojich 100 Sk pojde spravnym ludom 95 Sk a na prev. reziu 5 Sk.bolek napísal:Mam na to podobny nazor ako eritrocit. Som voci takymto veciam dost skepticka a neverim, nech je liga proti rakovine akokolvek doveryhodna, ze skutocne VSETKY peniaze poputuju k spravnym ludom. Ale poslala som aspon SMS, pretoze aj ked je to len nezanedbatelna ciatka, mozno sa nakoniec dostane do spravnych ruk a pomoze.
Neviem presne ake percento je to v Lige proti rakovine, ale iste nie väcsie ako 10%.
-
ANONYMKA17
Light Star
-
dew6
Light Star
Ufff.....myslím, že každý už niekedy na Deň narcisov (boj proti rakovine) prispel nejakou tou korunkou....otázka je asi, či tento rok....
No tak ja som zatiaľ prispela vždy -dokonca som chodila každý rok s tou kasičkou zbierať od ľudí po pešej zóne
, ibaže teraz som bola bohužiaľ mimo SR a tam sa to slávi tuším v inom dátume.....
Tak sa teda kajám a spytujem si svedomie.....

No tak ja som zatiaľ prispela vždy -dokonca som chodila každý rok s tou kasičkou zbierať od ľudí po pešej zóne
Tak sa teda kajám a spytujem si svedomie.....
-
Traktorista
Guru
-
chrobakos
Light Star
Mozno sa vsetky tie peniaze nedostanu tam kam maju, ale zvnutra by ma to hrozne zralo ak by som aspon kusok neprispel.
Minule som siel po Kosiciach a pytali odomna nejake dievcata ci neprispejem na detsku onkologiu. nejak som ich neregistroval lebo som bol v debate s kamosmi, az neskor som si spomenul na nasu spoluziacku a hladal tie dievcata cestou spet ale zial tam uz neboli. Som sa potom hneval sam na seba.. Snazim sa prispievat na podobne zbierky lebo taketo choroby mozu postihnut hocikoho z nas
Minule som siel po Kosiciach a pytali odomna nejake dievcata ci neprispejem na detsku onkologiu. nejak som ich neregistroval lebo som bol v debate s kamosmi, az neskor som si spomenul na nasu spoluziacku a hladal tie dievcata cestou spet ale zial tam uz neboli. Som sa potom hneval sam na seba.. Snazim sa prispievat na podobne zbierky lebo taketo choroby mozu postihnut hocikoho z nas
erytrocyt, Tvoje slova su velmi paranoidne, ba az trosku zneju ako "podla seba sudim Teba"... Z 1000 150 no LOL. Niesom taky naivny, aby som si myslel, ze si nic nevyberu... ale ze su pol dna v terene a odovzdaju 500Sk... LOL paranoia rulez. Nech si zaplatia aj to pivo, kaslat na to, tiez z toho cosi chcu mat. Ale verim tomu, ze drviva vacsina penazi skonci tam kde ma. Tiez som kedysi na strednej skole chodil s hliadkou a divil by si sa, nevzali sme ani korunu (aspon nasa skupina nie). Uplne nam stacilo, ze sme sa neucili. Ok, je ina doba, ale zas treba byt trosku realista. Imho, osobne som tento rok neprispel, lebo som nestihol (v Ziline na obed uz nebola snad jedina "hliadka"). Ale poslane 2% z dani (zdar Kibo) ako vzdy.
-
hojko
Site Admin
Nieco podobne ako k6, mam kamaratky, ktore pred par rokmi nieco take zbierali a povedali, ze si nic nevzali, aj ked ich to lakalo, pretoze nazbierali dost velku sumu a par stoviek by si nikto nevsimol, navyse to nema ako zistit. Navyse tie peniaze idu na dobru vec a ak niekto potrebuje okradat uz tych, ktorych dost zivot bije, tak je to trosku na zamyslenie.
Re: Deň narcisov
Narcis som si nekupil.Niesom typ cloveka ktory nerad pomaha druhym ludom lae napriklad minule som isiel po PP namesti a stala tam tetka co predavala notabene.Tak som jej hodil 20ku a palil prec.Preco so msi potom nekupil narcis?Lebo viem ze ta 20ka jej na nieco pomoze.Na rozdiel od mojich 20 korun na narcis z ktorych sa dostane realne na ucel vytvorenia protilatky na rakovinu hmm ... 3 koruny?A nemyslim si ze je hriech neprispiet.JaJeNiektoIny napísal: Hlavne som zvedavy na tych, ktori neprispeli. A pytam sa preco?
// Este taka vec.Kolko ludi z vas by prispelo keby za ten prispevok nedavali narcis?Hm?
-
RoQa
Darca
Ty dement tu neide o den kvetovmarian152 napísal:neprispel som a ani nikdy neprispejem...btw...kedy bude den tulipanov? a den fialiek este nebol?
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Re: Deň narcisov
Zacinam mat tak trosku dojem, ze kazdy kto nieco taketo napise uz s pokladnickou niekedy sam chodil a vyberal si z nej - preto to dnes takto vidiDieg0 napísal:Na rozdiel od mojich 20 korun na narcis z ktorych sa dostane realne na ucel vytvorenia protilatky na rakovinu hmm ... 3 koruny?