Jancuk napísal:cisla tam nevydim ale aj predtym som tak mal ze som nemal cisla balikov a doslo to a adresu updatujem hned po priati objednavky teda ked mi dojde mail od nich najhorsie je ze tie veci su uz zaplatene a peniaze asi neuvidim
rozumiem, pytam sa na tie sledovacie cisla preto, ze ak ich mas tak si to mozes zcasti overit aj sam, ake hodnoty mali tie balicky?
Jancuk napísal:Tie cisla nemám pri tých balíkoch ani pri jednom ale pise ze shipped
hodnoty boli napr jeden 6 $ dasli 22 $ potom po 11 $ a pod
no, tak ten 22 mas napr URCITE so sledovacim cislom, vsetky objednavky nad tusim 15(alebo 13) dolarov su automaticky posielane doporucene=so sledovacim cislom
? Kvoli comu by sa sa mal s nimi lucit, len cakaj. Niekedy sa sice stane ze sa zasielka strati ale nie velmi casto. Navyse teraz maju v hong kongu nejake sviatky, pisal mi to jeden predajca ked mne meskal balik, vravel ze tam ma velmi vela ludi volno takze je normalne ze teraz bude vela balikov meskat.
chlapec10 napísal:28. sept to odislo z HK, predpokladam ze to poslali cca tyzden predtym, to je zhruba taky priemer.....
Takže nemyslím ze nan cakas 2 mesiace
to je ten velky , ale na tie menšie tak dlhšie cakam , ten kód ktorý ste pýtali som mal iba pri tom najvecsom , pri tých mensich kód uz nemám takze neviem ci je to poslane alebo nie
chcem sa spytat ked mam tracking number tak co mozem zistit? Len ze kedy zasielka odletela z Hong Kongu a kedy prisla na SVK alebo mozem zistit aj nieco ine pripadne kde sa zasielka prave nachadza?
viper1993 napísal:chcem sa spytat ked mam tracking number tak co mozem zistit? Len ze kedy zasielka odletela z Hong Kongu a kedy prisla na SVK alebo mozem zistit aj nieco ine pripadne kde sa zasielka prave nachadza?
Zistis stav v Hong Kongu, a potom az na SK, medzitym sa neda.
U mna(Byvam v bratislave) trva kym to pride do schranky zvycajne 7 dni(+- 2 dni) odvtedy co opustilo HK