diablo 3 footage
02:41
new character. live streaming Tags: diablo live stream gameplay character blizzard paris
Views: 0
Comments: 0
Added: June 28, 2008, 03:38 AM
Broadcast: Public | Failed (unsupported codec)
Raw File: locust3.avi
ja dnes nezaspim, najlepsia hra, ktoru som hral a najdlhsie ma drzala Diablo II, ma pokracovanie.... dalej si myslim, ze toto porazi rekordy v predajnosti za prvy tyzden/mesiac, a co je najlepsie ze sa na konzoly VYJE**LI :D:D
AXO napísal:ja dnes nezaspim, najlepsia hra, ktoru som hral a najdlhsie ma drzala Diablo II, ma pokracovanie.... dalej si myslim, ze toto porazi rekordy v predajnosti za prvy tyzden/mesiac, a co je najlepsie ze sa na konzoly VYJE**LI :D:D
na konzoly sa nevyje**** - len si predstav ze ako by si to ovladal je te nemozne - na koznole by si takuto hru nevedel poriadne uzit ani zahrat...
btw: na konzole budem mat stokrat lepsiu hru akoi FABLE 2, Too HUMAN atd
rochedo napísal:na konzoly sa nevyje**** - len si predstav ze ako by si to ovladal je te nemozne - na koznole by si takuto hru nevedel poriadne uzit ani zahrat...
btw: na konzole budem mat stokrat lepsiu hru akoi FABLE 2, Too HUMAN atd
mna napr Fable the lost chapters moc neoslovilo... ziadna volnost pohybu, vsetko ohranicene niecim....
myslim si ze blizzard utrzi dostatocne velke trzby za to na PC a ostane asi ako jediny vyrobca verny PC platforme.... vyzera to na jatky, ja to kupujem origos.. keby dali taku ochranu zeby sa to neprelomilo aspon tri tyzdne-mesiac zeby ich podporilo vela nedockavcov...